Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]Psycho/Jailbreak

Příspěvekod PsychoIsBack » 27 úno 2021, 23:38

Nick na serveru: Psycho!
SID: STEAM_0:0:151855518
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=189
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Samozřejmě jako většina z nás jsem dostal nějaké bany za neznalost pravidel a tak podobně. Já osobně jsem se z těchto chyb ponaučil.

Něco o mně: Jmenuji se Jiří. Chodím na střední školu a můj život je celkem nudný, proto si ho obohacuji hraním CSGO a ostatníma hrama. Většina lidí mě zná spíše pod přezdívkou "Psycho!", zde na Gamesites hraji už přibližně od svých 10-11 let a začínalo to Zombie Base serverama na CS16. Několik měsíců na to jsem ale začal hrát JB a tam jsem taky zkusil akademii, přijali mě. Nahlašoval jsem mnoho hráčů (Právem :D ) a snažil jsem se být vzorem, poté jsem přestal na nějakou dobu hrát jelikož mě omrzelo chování některých jedinců vůči akademikům jako jsem byl já a ostatní. Pak přišla puberta a já si začal vylévat zlost (jak je vidět i na mém starém účtu zde na webu) takže jsem se schoval radši do ústraní, ale teď jsem se vrátil aby jsem zkusil získat admina a nějak tím i pomoct celkově hráčům, gamesites a tak podobně.

Proč právě já: Chtěl by jsem ukázat všem že nejde o to jací jste byli ale o to jací jste teď v tenhle moment a jací budete v budoucnosti. Chci pomáhat serveru, hráčů, adminům, ostatně komukoliv kdo to bude potřebovat. Pomoc nováčkům je na denním pořádku. Snaha o zlepšování se je na místě, proto si myslím že by nebylo od věci dát mi šanci! :)

Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno přes 1000 hodin, tudíž nějaké základy znám. :D Osobně jsem proběhl už několik serverů od Aim Surfů až po Zombie.

Ze všech chyb které jsem kdy udělal jsem se ponaučil a snažím se být lepším hráčem i člověkem! :)
Old School JB4 CS16 ♥
PsychoIsBack
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté]Psycho/Jailbreak

od Rumcajz » 27 úno 2021, 23:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Psycho/Jailbreak

Příspěvekod KhalDenny » 11 bře 2021, 23:04 VIP

Ahoj,
za posledných 31 dni máš nahratých len 5 hodín.
Zamietnuté.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů