I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté] AmBy- neoprávněný ban v PP

Příspěvekod RAKUNOV » 12 bře 2021, 15:25

Ahoj,

Amby mi dal neoprávněný ban za nadržování v PP.
1. Nebyl jsme simon já, ale Jarda, který na situaci stejně řekl jen Hmm.

2. Nevím co máš se mnou za problém, že mě banuješ za tuhle pitomost, když jsem ani nebyl simon. Na serveru hraje plno neschopných CT, co si hrají, nesledují hru apod., ale těm nikdo za nadržování ban nedává ani nedá.

3. Je možný, že jsem zrovna v tu dobu volal a nedával pozor a za to ban prostě není. Nejde sledovat všechno a všechno hned ve hře řešit. Človek se nesoustředí a nemusí v tu chvíli proste zareagovat.

Ještě jsem neviděl, že by někdo za tohle dostal ban jak já... tím pádem usuzuji, že máš vuči mě nějaký afekt problém a zasedlost.

duzaz zde : judr-vladimir-nadrzovani-jb-1-t241463.html
Banlist https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit

Diky RakuN.
Just look in my eyes and you will see Russian Paradise
RAKUNOV
Amatér
Amatér

[Zamietnuté] AmBy- neoprávněný ban v PP

od Rumcajz » 12 bře 2021, 15:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: AmBy- neoprávněný ban v PP

Příspěvekod RAKUNOV » 12 bře 2021, 15:30

Ještě chci dodat, že ty za podobné situace píšeš v PP, že by hráč dostal pouze move apod. Lidi co si hrají, nedávají pozor, nebo jsou afk. Proč těmto nedáš ban za nadržování ??? By ses nedobanoval.., proto řešíš jen někoho a jak se ti chce. Nemyslím si že jsme si ban zasloužil. Měl bych tež dostat maximalně přesun, kdyby tam byl admin.
Vím, že když jsme byl na serveru, tak se stala situace, že mě T zabilo admin nedával pozor a ikdyž jsem mu psal do chatu že mě zabil, proč mu nadržuje, tak řekl že to nemám řešit a že to neviděl, že byl zrovna pryč a nedával pozor.
RAKUNOV
Amatér
Amatér

Příspěvekod RAKUNOV » 12 bře 2021, 15:36

Nikdy jsem neviděl, že by CT dostalo ban za nadržování společně se Simonem.
Už nevíte jak mě banovat, tak si tady děláte co chcete. Radši se běž soustředit na Distanční vyuku kluku.
RAKUNOV
Amatér
Amatér

Příspěvekod Amby » 12 bře 2021, 15:40 VIP

Ahoj,
takže pokud jsem to pochopil správně, tak je vlastně moje chyba, že se na ně koukáš a nenahlásíš nevýhodu..

Koukal jsi se přímo na ně, před tebou šli přes bazén a neřekl jsi ani slovo, stačilo jednoduše říct, že mají dostat nevýhodu a kdyby to Simon ignoroval, tak jsi je měl správně zabít - nic ani slovo jsi neřekl. Teď upřímně nevím jestli máš ty problém se mnou nebo jak to je, ale pokud v jiných PP vidím, že tam Simon nadržoval, ostatní CT to taky viděli, ale neřešili to, tak je zabanuji taky, tohle rozhodně není ojedinělá situace, kdy se banuje více lidí, protože nesledují hru.

Příště se koukej na hru a všímej si možná i chatu - akademik vám to tam asi 15x napsal, ale totální ignorace od vás obou.

S pozdravem,
Amby.
ObrázekObrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby
CS:GO Server Admin

Příspěvekod RAKUNOV » 12 bře 2021, 15:46

Možná k téhle situaci, že nevěděli kudy tam jít. Tak jsem to ani já nebral jako nepřímej směr.
Víš... Já když jsem naposledy někoho poslechl a dal mu VD za fK, který nakonec FK nebyl a nejaký týpek mě nahlásil za to že nadržuju, tak nebudu zbytečně zabíjet, nebo něco říkat když si nejsem jistej.

Já simon nebyl, má si to řešit on a né Já.
Prostě mi to přijde jako přemrštěný ban ten 1den. za pitomost.
RAKUNOV
Amatér
Amatér

Příspěvekod Amby » 12 bře 2021, 15:48 VIP

Takže já si příště před tebou budu po cestě skákat, když půjdu třeba do boxu a taky to nebudeš řešit, nebo jak to mám teď pochopit? :lol:

Stejně čekám, že zase napíšeš nějakou 1000 IQ odpověď, takže tohle ber spíš jako štouch do tebe, když už si myslíš, že jsem proti tobě nějak vysazenej.. :twisted:
ObrázekObrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby

Příspěvekod RAKUNOV » 12 bře 2021, 15:56

Pleteš tady jablka a hrušky dohromady.

Od to posoudí třeba Whoik ;)
RAKUNOV
Amatér
Amatér

Příspěvekod ericek111 » 12 bře 2021, 16:43

Amby mi dal neoprávněný ban za nadržování v PP.

Ty si myslíš, že je neoprávnený.

1. Nebyl jsme simon já, ale Jarda, který na situaci stejně řekl jen Hmm.

Ak nadržiava Simon, dostane ban. Povinnosťou CT je na to upozorniť alebo hráča zabiť (aby mali všetci hráči rovnaké podmienky). Toto je jediný valídny bod sťažnosti, ktorý niektoré z HLSA preskúma.

2. Nevím co máš se mnou za problém, že mě banuješ za tuhle pitomost, když jsem ani nebyl simon

Ako píše admin, nadržiavať nemusí len Simon. Dokonca je bežnejšie, že za nadržiavanie dostane ban CT, ktoré Simona nemá, lebo nezabije/nenahlási nevýhodu.

3. Je možný, že jsem zrovna v tu dobu volal a nedával pozor a za to ban prostě není.

Ak by nedával pozor admin, sťažnosť je v momente. :lol: :lol:

Ještě jsem neviděl, že by někdo za tohle dostal ban jak já....

Našťastie, tvoja blažená nevedomosť nemá žiaden dopad na realitu.

Lockujem skôr, než tu zase začneš spamovať rádoby vtipné videá, ako v minulej sťažnosti.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod KhalDenny » 29 bře 2021, 15:57 VIP

Ahoj,

pozrel som sa na demo a naozaj si sa tam na tých hráčov kukal a vypadalo ako keby si im nadržiaval, simonovi si nič nepovedal + potom asi 2 minúty si tam skákal ako opica a vôbec nestrážil simona.

Ban oprávnený.
Zamietnuté.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy