• Stránka 1 z 1
[V] ► FK (NatyCZ) / JB 7 / by Tarquan ◄
╔══════════════════════════════════════════════════════════════════════════════╗
Nahlášený hráč jednal v rozporu s pravidly, konkrétně: Freekill (bez nároku na VD)
► Nick: NatyCZ
► Steam/Valve ID: VALVE_0:0:605550820
► Datum a čas: 14.3. 2021, 18:52
► Popis situace: Byl závod. Já byl první a CTčko mě zabilo. Během hry jsem komunikoval s Dominikem (Simonem téhož kola), protože řekl, ať Ctčka zabijí ostatní, sám mě nahitoval (chtěl mě sám zabít, tudíž si byl jist, že jsem „nebyl“ první) a dodělalo mě CTčko. Po kole jsem se ptal, zda si je 100% jist s jeho uvážením (Dominik se mnou nekomunikoval...). Po zhlédnutí dema jsem zjistil, že právě mě zabila NatyCZ, napojil jsem se zpět na server abych ji sdělil, že mi dala FK; neúspěšně - trvala si za svým.
► Důkaz: Demo, kde jsem dostal FK, Demo, kde jsem s ní komunikoval
► Vyčasování: Demo, kde jsem dostal FK: 26:50 (FK), 27:13 (Začátek kola)
Děkuji za řešení mého nahlášení. P.S.: Kdybyste něčemu nechápali, zeptejte se.
S pozdravem
Tarquan ♫
╚══════════════════════════════════════════════════════════════════════════════╝
Nahlášený hráč jednal v rozporu s pravidly, konkrétně: Freekill (bez nároku na VD)
► Nick: NatyCZ
► Steam/Valve ID: VALVE_0:0:605550820
► Datum a čas: 14.3. 2021, 18:52
► Popis situace: Byl závod. Já byl první a CTčko mě zabilo. Během hry jsem komunikoval s Dominikem (Simonem téhož kola), protože řekl, ať Ctčka zabijí ostatní, sám mě nahitoval (chtěl mě sám zabít, tudíž si byl jist, že jsem „nebyl“ první) a dodělalo mě CTčko. Po kole jsem se ptal, zda si je 100% jist s jeho uvážením (Dominik se mnou nekomunikoval...). Po zhlédnutí dema jsem zjistil, že právě mě zabila NatyCZ, napojil jsem se zpět na server abych ji sdělil, že mi dala FK; neúspěšně - trvala si za svým.
► Důkaz: Demo, kde jsem dostal FK, Demo, kde jsem s ní komunikoval
► Vyčasování: Demo, kde jsem dostal FK: 26:50 (FK), 27:13 (Začátek kola)
Děkuji za řešení mého nahlášení. P.S.: Kdybyste něčemu nechápali, zeptejte se.
S pozdravem
Tarquan ♫
╚══════════════════════════════════════════════════════════════════════════════╝
Das Leben ist Leiden, aber manchmal macht es Spaß.
-
Tarquan - Zkušený
- Bydliště: Mléčná Dráha, Sluneční soustava, planeta Země, Evropa, Česká republika
[V] ► FK (NatyCZ) / JB 7 / by Tarquan ◄
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
- Bydliště: Mléčná Dráha, Sluneční soustava, planeta Země, Evropa, Česká republika
Re: ► FK (NatyCZ) / JB 7 / by Tarquan (POZOR - Komplikované)
Nechápu jedné věci. Víš, jaká je podstata akademie? Asi ne, tak já ti poradím. Máš pomáhat hráčům, ne je za každou cenu nahlásit. Šlo vidět, že hráčka ani nevěděla, co jsi na ni vytáhl, že už si to kolo nepamatovala. Když se tě ptala, co tím přesně myslíš, že neví co myslíš, tak jsi jí akorát odepsal "Tohle mi jako vyjádření stačí."
Nicméně FK ti dala. Banned.
Nicméně FK ti dala. Banned.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
Re: [V] ► FK (NatyCZ) / JB 7 / by Tarquan ◄
Podstatu akademie vím, ale uznávám, že jsem byl trošku ,,hrr". Nicméně, děkuji za vyřešení.
Podstata akademie: Pomáhat hráčům, jít jim vzorem,... - vím.
S pozdravem
Tarquan
Podstata akademie: Pomáhat hráčům, jít jim vzorem,... - vím.
S pozdravem
Tarquan
Das Leben ist Leiden, aber manchmal macht es Spaß.
-
Tarquan - Zkušený
• Stránka 1 z 1