Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Neoprávnený ban

Příspěvekod dominooooo » 14 bře 2021, 23:45

Název topicu: Surf
Vaše SID: STEAM_0:0:551147482
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jump/ ... mid&Submit
Popište co se stalo: Tak, začal by som pri tom mute som čo som dostal (dostaneme sa aj ku banu) napojil som sa na surf rozpraval som sa vo voice všetko išlo normálne, z ničoho nič mi nejaký chalan povedal že mi poradí čo by som mal urobit a ja ze co a on ze by som si mal pichnut piko do mozgu, z mojích vedomosti viem že pri vpichnuti metamfetaminu do mozgu telo dostane automaticky šok a tym pádom do pár minut zomrie, tak ja som mu na to odpovedal že ja mu poradim aby sa zabil, čím sme povedali obidvaja rovnakú vec ale keďže admin M1kizzek má zrejme komplex tak dal mute na 720 minút za nadávky veľké iba mne a chalanovi čo povedal to isté nič a ignoroval to, potom som ho začal spectovat (admina) a zmenil si meno na haluz ze si dal ban mne, a potom na "a tomu retardovi nie" čim som dostal odmenu v podobe banu na 30 minut za obchadzanie banu, čo nieje pravda, lebo keď si pozriete môj banlist, viz. link hore tak tam je jasne vidiet ze som žiaden predchádzajuci ban nedostal, takže som dostal ban neprávom a len z dôvodu komplexu spominaného admina, ďakujem :)
dominooooo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Neoprávnený ban

od Rumcajz » 14 bře 2021, 23:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neoprávnený ban

Příspěvekod polskasila » 14 bře 2021, 23:59 VIP

dominooooo píše: z ničoho nič mi nejaký chalan povedal že mi poradí čo by som mal urobit a ja ze co a on ze by som si mal pichnut piko do mozgu, z mojích vedomosti viem že pri vpichnuti metamfetaminu do mozgu telo dostane automaticky šok a tym pádom do pár minut zomrie, tak ja som mu na to odpovedal že ja mu poradim aby sa zabil

Tak tohle bych neříkal nikomu, nediv se, že za to dostaneš ban, sám ses k tomu přiznal. Pokud admin netrestá někoho jiného, dodej o tom důkaz.
Mimochodem tam vidím 7 banů do hry, to mi taky normální nepřijde.

Nauč se chovat, do zítra to bez UB už vydržíš.
Vyřešeno.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Unban Žádost