• Stránka 1 z 1
[Prijatý] Decムyy ム=O/Jailbreak/
Nick na serveru: Decムyy ム=O
SID: STEAM_0:0:135215852
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 14
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=26097
Bany, které jsem dostal: Nevzpomínám si na bany.
Něco o mně: Dobrý den, jsem kluk, který hraje hry a skoro nemá život, z větší části to je CSGO, hrál jsem florbal, fotbal (ačkoliv mě to přestalo bavit), chodím ještě na základku, jsem klidnej, ale někdy to slovíčko uteče. V csku hraju většinou MM, faceit a jailbreak.
Proč právě já: Tak asi jako každý jiný, na serveru se potkávám s hráči, kteří neumí pravidla a hodně padají FKs, v tom bych chtěl aspoň trochu zabránit, bo přes PP je to pomalejší a hráč může udělat ještě větší neplechu, než by dostal ban.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno 2 700hodin na csku, většinou csko hraji 3-6h denně. Momentální rank je LE.
Případné poznámky: Jako jeden z mála hráčů mám rank PRO, čehož si velice vážím a snažím se být kreativní a zábavný simon!
SID: STEAM_0:0:135215852
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 14
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=26097
Bany, které jsem dostal: Nevzpomínám si na bany.
Něco o mně: Dobrý den, jsem kluk, který hraje hry a skoro nemá život, z větší části to je CSGO, hrál jsem florbal, fotbal (ačkoliv mě to přestalo bavit), chodím ještě na základku, jsem klidnej, ale někdy to slovíčko uteče. V csku hraju většinou MM, faceit a jailbreak.
Proč právě já: Tak asi jako každý jiný, na serveru se potkávám s hráči, kteří neumí pravidla a hodně padají FKs, v tom bych chtěl aspoň trochu zabránit, bo přes PP je to pomalejší a hráč může udělat ještě větší neplechu, než by dostal ban.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno 2 700hodin na csku, většinou csko hraji 3-6h denně. Momentální rank je LE.
Případné poznámky: Jako jeden z mála hráčů mám rank PRO, čehož si velice vážím a snažím se být kreativní a zábavný simon!
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
-
Decoyyy - CS:GO Admin
[Prijatý] Decムyy ム=O/Jailbreak/
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Decムyy ム=O/Jailbreak/