Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Duplicita] proč?

Příspěvekod jayx » 18 bře 2021, 16:16

Ahoj, dostal jsem zabanován na vašich serverch, nevím z jakého důvodu, hra mi píše že je to za aimbot, přičemž jsem na vašich
seerverech hrál akorát jail break. Jestli se jedná o ip ban, pak je zde možnost toho, že na serveru hrál mj mladší bratr s cheatama. To už ale já neovlivním. Proto žádám o unban
jayx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Duplicita] proč?

od Rumcajz » 18 bře 2021, 16:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: proč?

Příspěvekod AltairGS » 18 bře 2021, 16:23 VIP

Skús to ešte raz podľa VZORU.
AltairGS
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod jayx » 18 bře 2021, 16:25

AltairGS píše:Skús to ešte raz podľa VZORU.

ok, díky, píšu na forko poprve
jayx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ericek111 » 18 bře 2021, 16:46

Duplicita, dorieši sa tu: proc-t241788.html
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost