• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Cement/JB #1
Admin schválně provokuje, a pak dá kick, protoze je arogantní. Admin Jsem nula bezdůvodně nabádá ke změně nicku, když není naprosto žádným stylem nevhodný.
HLTV dodám po mapě.
Admin má jit prikladem, a ne ještě provokovat jak malá holka.
HLTV dodám po mapě.
Admin má jit prikladem, a ne ještě provokovat jak malá holka.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
[Zamítnuto] Cement/JB #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cement/JB #1
Myslel som, že sme kamaráti a že ma odzdravíš. Vždy som ťa bral ako zábavného človeka, ktorý sa rád baví a takisto som takým človekom aj ja. Prepáč, nevedel som, že sa ťa veta
až tak urazí. Ak ti to tak ublížilo, tak prepáč. Už sa to nebude opakovať a budem ťa teda brať ako suchého hráča a v tvojej prítomnosti na serveri si nebudem robiť srandu. čo sa týka kicku, ja by som to neriešil. kickol som ťa za nick na ktorý ťa upozorňoval kolega a ty si si ho dal späť. Nemám dôvod ťa kickovať za také nicky aj keď sa ma snažíš provokovať. Mne to je jedno, kickol ťa VB potom ešte zaňho ak sa nemýlim.ahoj marketo napises mi neco pekneho pls?.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Já myslel, že takový trotly ani nabrat nemůžou, a vidíš, oba jsme se mýlili. Co se týče nicku by mě zajímalo, čím byl ofenzivní, že jste mě ho nutili měnit.
Co se týče tvé osobnosti, tak po tom, co jsem se dozvěděl se divím, že tam na gs, seš vůbec jako admin, když na server příjdeš jednou z auherskej rok, a myslíš, že Ti něco patří.
Co se týče tvé osobnosti, tak po tom, co jsem se dozvěděl se divím, že tam na gs, seš vůbec jako admin, když na server příjdeš jednou z auherskej rok, a myslíš, že Ti něco patří.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
Nic hrozného admin nenapsal, kdyby to psal víckrát, nebo by to spamoval, tak bych to samozřejmě řešil, ale takhle se nemáme o čem bavit. Jinak důkazy jsi žádné nedodal, takže stížnost ve všech bodech zamítnuta.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1