Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Žádost o admina/JB

Příspěvekod CallMeJohny » 12 bře 2021, 19:46

Nick na serveru: CallMeJohny
SID: STEAM_0:1:225388621
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16, v červenci 17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=124242
Bany, které jsem dostal: Žádné. Když už jsem něco udělal špatně, tak to bylo omylem a já se za to omluvil.
Něco o mně: Jmenuji se Honza a je mi 16 let. Nyní studuji na gymnáziu v Ostravě, kde jsem zatím velice spokojen. Mé koníčky jsou airsoft, cvičení nebo samozřejmě PC hry (v této době hlavně CSGO). Jsem z větší obce jménem Palkovice, která je vedle Frýdku-Místku. Ven obvykle nechodím, protože mne to ani netahá, protože většinou chtějí všichni venku jen pít a kouřit (což já nedělám a jsem spíše proti tomu). Také občas pomáhám sestře se streamem, protože je streamerka na twitchi.
Proč právě já: Myslím si, že jsem dost netoxický hráč, který ani nenádává do chatu. Snažím se věci řešit v klidu a bez jakýchkoliv nadávek nebo konfliktů. Navíc bych rád pomohl tomuto portálu, protože mne hrozně štve, když jsem na serveru, kde není admin a všichni si tam nadávají, jsou konfliktní nebo porušují pravidla. Navíc si myslím, že pravidla umím dostatečně na to, abych mohl zkusit admina. Když už náhodou udělám chybu, tak se z ní poučím a zapamatuji si jak to má správně být. Prostě jsem člověk, který se rychle učí a nestojí si většinou za svým (pokud něco nevím na 100%). Také jsem na gamesites strávil v poslední době velmi dlouhou dobu (každý den alespoň 4 hodiny) a snažil jsem se toho co nejvíce naučit. Také bych chtěl říct, že se snažím bý co nejvíce originální, když jsem zrovna simon (vlastní atrakce). Také si myslím, že se ve forum a v demu (GOTV) dost vyznám a PP mám dokončené za chvilku.
Zkušenosti s CS:GO: Psal se rok 2019 a poprvé jsem vstoupil na jailbreak hexmanie.eu a cítil jsem příležitost se poznat s novými lidmi a získat nové zkušenosti. Na hexmanii jsem strávil asi v průměru 360 hodin a také jsem si požádal o akademika. Stal jsem se akademikem, ale většina adminů mi říkalo, že jsem měl zkusit radši admina, protože jsem byl zkušený, uměl jsem pravidla a navíc mne skoro všichni měli rádi. :D No, jenže já si nevěřil a stal jsem se akademikem. Tak jsem nahlašoval do pp, získával bodíky, dostal jsem se do půlky akademie a pak najednou 14.10.2020 se portál hexmanie.eu bohužel ukončil. Poté jsem dlouhou dobu hledal nějaký JB server, který by se vyrovnal hexmanii a pak jsem narazil na gamesites a tam jsem potkal přívětivou komunitu. Říkal jsem si, že by to konečně mohlo vyjít a mohl bych začít od začátku a připomenout si ''staré'' časy. Přivedl jsem zde, i na hexmanii svého milovaného bratrance baštu, který se mnou prožil tento krásný příběh plný kouzelných okamžiků :D .
Případné poznámky: Kdyby to náhodou nevyšlo, tak to buď zkusím příště nebo si požádám o akademika. Tak či tak bych byl rád, protože stále budu nějakým způsobem pomáhat portálu. Kdyby to vyšlo, tak budu moc rád, ale to by byl asi každý :D . Předem děkuji. :)
Moje dlouhodobá paměť je krátkodobá, a krátkodobou mám dlouhodobě v p*deli.
Obrázek
CallMeJohny
Pokročilý
Pokročilý

[Zamietnuté] Žádost o admina/JB

od Rumcajz » 12 bře 2021, 19:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o admina/JB

Příspěvekod KhalDenny » 18 bře 2021, 11:41 VIP

Ahoj,
1. Tvoje PP nahlásenia sú z väčšiny nedostatočné, čo som pozeral tak niektoré základné pravidla neovládaš, osobne si myslím, že by si testy zatiaľ nedal.
2.
CallmeJohny píše:Myslím si, že jsem dost netoxický hráč

Tvoj chat hovorí o niečom inom.
CallmeJohny píše:2021-03-18 10:23:04 Johny nikoho to nezajímá tak nemluv taško. Gamesites.cz ^JailBreak #7 Mini | !knife !ws jb_dust2_final5
2021-03-18 10:20:16 ja ti to pak vysvetlim ty Pepego. Gamesites.cz ^JailBreak #7 Mini | !knife !ws jb_dust2_final5
2021-03-18 10:00:51 NEMUZES SAKRA ZAPNOUT NB?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves ba_jail_minecraftparty_v6

A to je len prvá stránka, naozaj mi chceš tvrdiť, že nie si toxic ?
KhalDenny
Spamer
Spamer

Příspěvekod CallMeJohny » 18 bře 2021, 13:51

1. Některé přispěvky byly nedostatečné, protože byly tak trochu málo prohřešné. Také vím, že jedno nahlášení bylo dost divné, protože jsem se na to demo nedíval, prostě jsem si to jen zapamatoval ze hry a neviděl jsem některé detaily v ten okamžik. A jestli neumím základní pravidla, tak to opravdu nevím jaké myslíte, jestli něco z nahlášení, tak to už je dávno za mnou. Často poučuji hráče na serveru, protože ty pravidla prostě neumí (někdy ani nemají jak umět, protože to není v pravidlech). Každým dnem se zlepšuji víc a víc. Někdy prostě dělám věci jako nováček, ale to proto, protože mám hodinu a nemůžu pořád vnímat hru. :D Nevím nevím, ostatní hráči by třeba potvrdili, že ty pravidla umím, myslím si, že bych ty testy mohl alespoň zkusit.
2. 2021-03-18 10:23:04 Johny nikoho to nezajímá tak nemluv taško. Gamesites.cz ^JailBreak #7 Mini - to je zpráva, kterou jsem zkopíroval od šmakulády, protože se ptal jak mi nadává....
2021-03-18 10:20:16 ja ti to pak vysvetlim ty Pepego. Gamesites.cz ^JailBreak #7 Mini | !knife !ws jb_dust2_final5 - Snažil jsem se vysvětlit simonovi/CT, že udělal chybu. Ale i tak si myslím, že Pepega není moc urážlivé slovo, navíc to píšou i akademici...
2021-03-18 10:00:51 NEMUZES SAKRA ZAPNOUT NB?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves ba_jail_minecraftparty_v6 - To už mne fakt naštvalo a bylo to spíše ze srandy
Každopádně tím ''NETOXICKÝ HRÁČ'' jsem myslel to, že do chatu nenadávám....
Jako jo, někdy mne něco fakt naštve, ale nemám někomu zapotřebí nadávat do k**d a k***tů. Navíc jak asi nebýt toxic, když vás lidé takhle provokují...
Obrázek
CallMeJohny
Pokročilý
Pokročilý

Re: [Zamietnuté] Žádost o admina/JB

Příspěvekod CallMeJohny » 18 bře 2021, 14:01

PS snažím se stále zlepšovat a zjišťovat nějaké nové věci/informace a snažím se poučovat nové hráče vklidu
PSS Docela bych chtěl vidět více těch ''nadávek'' velkým písmem fakt píšu jen ve výjmečných případech a absolutně nepíšu sprostá slova, tak nevím proč píšete, že je to jenom první strana. Jestli tam jsou další nějaké nevhodné zprávy, tak si na ně opravdu nevzpomínám nebo je neberu jako špatné...
Obrázek
CallMeJohny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod KhalDenny » 18 bře 2021, 18:00 VIP

CallMeJohny píše:PS snažím se stále zlepšovat a zjišťovat nějaké nové věci/informace a snažím se poučovat nové hráče vklidu
PSS Docela bych chtěl vidět více těch ''nadávek'' velkým písmem fakt píšu jen ve výjmečných případech a absolutně nepíšu sprostá slova, tak nevím proč píšete, že je to jenom první strana. Jestli tam jsou další nějaké nevhodné zprávy, tak si na ně opravdu nevzpomínám nebo je neberu jako špatné...

Nebolo to myslené, že je tam viac toxicity, bolo to myslene tak, že som sa pozrel len na 1. stránku a tam si bol hneď 3x na hráčov toxic :) => To, že si v tom chate toxic som ale nebral do úvahy na zamietnutie, hlavne tie pravidlá, ale ak ma chceš presvedčiť, že pravidla ovládaš, napíš mi na webe PM, skúsime si spolu zahrať a možno ti dám šancu si skúsiť testy.
Samozrejme ak ťa admini poznajú, môžu poslať referencie.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Re: [Referencie] Žádost o admina/JB

Příspěvekod CallMeJohny » 19 bře 2021, 21:59

Zdravím, jen bych chtěl říct, že už jsem PMku odeslal, tak snad někde nenastala chyba.
Obrázek
CallMeJohny
Pokročilý
Pokročilý

Re: [Referencie] Žádost o admina/JB

Příspěvekod KhalDenny » 07 dub 2021, 18:36 VIP

Po testoch zamietnuté.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů