Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]cement/jb1

Příspěvekod wojcekk » 20 bře 2021, 23:37

1. 30kg cementu na ksichte
2.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: 30kg cementu na ksichte
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 720 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovane]
[=] Zabanovany nickname: wojcek
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:533063557
[=] Zabanovana IP: 193.***
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. Dostanu ban za to že mám na bindu rezz.x2 : Poucte se z chyb mych rodicu. Pouzivejte ochranu. ? :D Daný hráč už o tom ví, nějak mu to nevadí, neřeší to a nevím zda se toto bere jako nadávky xD ještě "Opakovane" Asi si myslím že je tam nějaká zaujatost vůči nahlašení jednoho nejmenovaného hráče v PP :D ale ten bind píšu někdy i před ostatníma adminama, a nikomu to nevadilo :D
I tak pro tvé dobro cemente, jsem si to odbindoval abychom tomuhle předešli :) když jsou to teda nadávky. A jo byl jsem kicknut za to, poté jsem přišel napsal to znovu a hned 12h xD
wojcekk
Amatér
Amatér

[V]cement/jb1

od Rumcajz » 20 bře 2021, 23:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: cement/jb1

Příspěvekod Seso » 21 bře 2021, 01:56

Ahoj, určite na teba nemám nijakú zášť. To sa nemusíš báť. To vôbec. Dôvod ale prečo som ti za to dal ban bol ten, že som ťa už za toto "banoval". Presne za tento istý bind. Preto som čakal, že vieš, že mi to vadí. Lebo aj nemám ako vedieť, či si s ním dohodnutý a či ste kamoši. Navyše keď to napíšeš v dobe kedy nie je na serveri.
Keď som hľadal vyššie spomínaný ban. Narazil som ale na chybu, ktorú som spravil a dôvod, prečo si to naďalej používal aj predo mnou. Zle som ti opísal SID, čiže ban si nemal aktívny a tak si vlastne nebol predom nijako upozornený na to. Z tohoto hladiska bola moja reakcia na serveri unáhlená. Ban na 12h som zvolil z dôvodu, že som si myslel, že som ťa za to predtým už banoval.
Ban z PP
Preto sa ti ospravedlňujem a napíšem pár ľuďom nech ti to skrátia. poprípade ak toto uvidí niekto s editom, tak mu to skráťte na 10min, ďakujem
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: cement/jb1

Příspěvekod Taco » 21 bře 2021, 02:52

Chybička se vloudila.
Máš UB.

Vyřešeno.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA