• Stránka 1 z 1
[Vyr.]FFF/bb_new
zdravim nechapem prečo som včera dostal ban za kazenie hry a dnes mi bol ban predlzeny na 168 hodin a este 50 rb som dostal
.. nechapem nick PresentON
.. nechapem nick PresentON
- proki123456
- Amatér
[Vyr.]FFF/bb_new
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FFF/bb_new
Fajn, tak inač.
Prídeš na BB robíš bordel, niekto ti dal 50rb (To ja už neviem kto) A dopočul som sa, že si chodíš afkovať na server o 3 ráno aby si nemal RB... Pripojil si sa na server, afkoval si 5 kôl a všimol som si, že máš niečo cez 54rb pokiaľ sa nemýlim. Tak som písal thicxovy a dal mi inštrukcie aby som ta zabanoval za kazenie hry
A ešte jedna vec
[Yesterday, 11:54 PM]
Thicx:
povedz mu že keď ma bude vytáčať ďalej tak príde o staty.
S Pozdravom xwiid
Prídeš na BB robíš bordel, niekto ti dal 50rb (To ja už neviem kto) A dopočul som sa, že si chodíš afkovať na server o 3 ráno aby si nemal RB... Pripojil si sa na server, afkoval si 5 kôl a všimol som si, že máš niečo cez 54rb pokiaľ sa nemýlim. Tak som písal thicxovy a dal mi inštrukcie aby som ta zabanoval za kazenie hry

A ešte jedna vec
[Yesterday, 11:54 PM]
Thicx:
povedz mu že keď ma bude vytáčať ďalej tak príde o staty.
S Pozdravom xwiid

První facka, pak panika - prosím hoši mam strach
Okej budeme v pohodě,
jen nám řekni, kde to máš
Okej budeme v pohodě,
jen nám řekni, kde to máš
-
xwiid - CS 1.6 Admin
Těch 50RB jsem ti dal já. RoundBanů za neplnění jsi ode mne dostal v celku asi 10x za týden, nebojím se říct, že i více.
Když jsi afkoval asi 5 kol za sebou, dal sem ti 2x 2RB za Neplnění + kick. Napojil jsi se a opět jsi afkoval. Tak jsem napsal HLSA a vyšlo z toho 50RB, i když tobě bych dal aspoň 500.
Když jsi afkoval asi 5 kol za sebou, dal sem ti 2x 2RB za Neplnění + kick. Napojil jsi se a opět jsi afkoval. Tak jsem napsal HLSA a vyšlo z toho 50RB, i když tobě bych dal aspoň 500.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
Na serveroch sa nevieš správať až moc na to aby si tam hral. Máš naozaj pestrý banlist. Na tvojom mieste by som prehodnotil svoje správanie a zbytočne neprovokoval.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [Vyr.]FFF/bb_new
neplač už dobre
- proki123456
- Amatér
• Stránka 1 z 1