• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] *Undervold*KACENKA/CTF1 porušovanie pravidiel
zdravím. nahlasujem tuto adminku za porušovanie pravidiel na servery. dema su označene kačenka1 kačenka2 a kačenka3. ku každemu napišem opis situacie.
kačenka1: mal som vlajku ale zabili ma, takže ich vlajka už bola u nich a pony vzal našu ja sa respawnem. pony sa už bliži k ich vlajke(približne už je niekde na tej rovinke k ich vlajke) a tu sa objavia v blizkosti našho spawnu 2 hrači medzi nimi aj spominana kačenka.
kačenka2: tu som odniesol vlajku, idem po dalsiu takže sa vraciam cez naš spawn ale mrknem sa cez okno či niekto nieje vo vode a bolo vidno hrača ako prebehol od T vlajky k našmu spawnu to som ešte netušil že to je kačenka, ako je už na našom spawne, tak sa tam respawne môj spoluhrač a ona si zastavi pred nim, ked chce prechadzať nech prechadza ale nech nezastavuje pred respawnovanimi hračmi a nečaka kedy im zmizne ochrana.
kačenka3: tu som to nechal trochu dlhšie. ideme s buldozerom po vlajku kačenka nas zabije a medzitym vezme icecream našu vlajku. po respawne idem k ich vlajke ale v blizkosti našho spawnu je kačenka kde ma zabije a vobec nešla icecreamovi oproti aby doprevadzala. ked ma zabila zapla si invis čo je ešte počuť a šla na naš spawn ale icecream mal ešte našu vlajku vždy takže tu už je spawnkemp a nedoprevadzanie
a tieto situacie sa Kačenke dosť často stavaju. hlavne s tym invisom na spawne
https://www.uschovna.cz/zasilka/JFY2H3BSIV65WH62-J7I/
https://ctrlv.link/v4bL
dema niesu v subore .dem ale v mp4 tak snaď to nebude vadiť. dema niesu dlhšie ako po 25 sekund
kačenka1: mal som vlajku ale zabili ma, takže ich vlajka už bola u nich a pony vzal našu ja sa respawnem. pony sa už bliži k ich vlajke(približne už je niekde na tej rovinke k ich vlajke) a tu sa objavia v blizkosti našho spawnu 2 hrači medzi nimi aj spominana kačenka.
kačenka2: tu som odniesol vlajku, idem po dalsiu takže sa vraciam cez naš spawn ale mrknem sa cez okno či niekto nieje vo vode a bolo vidno hrača ako prebehol od T vlajky k našmu spawnu to som ešte netušil že to je kačenka, ako je už na našom spawne, tak sa tam respawne môj spoluhrač a ona si zastavi pred nim, ked chce prechadzať nech prechadza ale nech nezastavuje pred respawnovanimi hračmi a nečaka kedy im zmizne ochrana.
kačenka3: tu som to nechal trochu dlhšie. ideme s buldozerom po vlajku kačenka nas zabije a medzitym vezme icecream našu vlajku. po respawne idem k ich vlajke ale v blizkosti našho spawnu je kačenka kde ma zabije a vobec nešla icecreamovi oproti aby doprevadzala. ked ma zabila zapla si invis čo je ešte počuť a šla na naš spawn ale icecream mal ešte našu vlajku vždy takže tu už je spawnkemp a nedoprevadzanie
a tieto situacie sa Kačenke dosť často stavaju. hlavne s tym invisom na spawne
https://www.uschovna.cz/zasilka/JFY2H3BSIV65WH62-J7I/
https://ctrlv.link/v4bL
dema niesu v subore .dem ale v mp4 tak snaď to nebude vadiť. dema niesu dlhšie ako po 25 sekund
- Tramontana
- Amatér
[Vyřešeno] *Undervold*KACENKA/CTF1 porušovanie pravidiel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: *Undervold*KACENKA/CTF1 porušovanie pravidiel
Počkám na vyjádření od Adminky potom zde napíšu verdikt
Zatím v řešení
Zatím v řešení
„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
-
Maxximus - Zkušený
Re: [V řešení] *Undervold*KACENKA/CTF1 porušovanie pravidiel
Ahoj bohužel je na mě dost pozdě a ještě musím stáhnout jiný přehrávač tak se ráda vyjádřím,ale až zítra.
Děkuji za pochopeni.
HLSA informován
S pozdravem Kačka
Děkuji za pochopeni.
HLSA informován
S pozdravem Kačka
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
-
UnderKACENKA - Zkušený
Je to v obyčajnom video formáte ktorý prehrávanie každý základný video prehrávač v notebookoch a PC. Netreba žiadny extra prehrávač sťahovať
- Tramontana
- Amatér
Ahoj
To jestli mám nebo nemám přehrávač je jen moje věc.
Prostě to nešlo tak jsem udělala co bylo potřeba.
K věci demo 1. Předpokládám že už jsem byla bhopu když Pony sebral Váš flag a byla kratší cesta okolo spawnu
abych ho dohnala od zadu a kryla. Nemám zapotřebí se zdržovat u spawnu .
demo 2. Není zakázáno jít přes spawn za účelem sebrat flag. Nebyl ani kamp ani čup.
demo 3. Nevím to přesně ,ale mam pocit že vlajkonoš byl už v bezpečí tudíž jsem si dala invis a šla přes Váš
spawn pro flag což opět není proti pravidlům. Je pravda že jsem mohla ještě chvilku počkat než
jí donese šlo o pár vteřin, ale promiň jsem taky jen člověk.
K demu 2 jsi psala jestli na spawnu chci kempit a ja ti nato napsala neboj jen proběhnout ty nato OK.
Já jako hráčka se snažím pravidla neporušovat úmyslně ,ale někdy se stane a hned se omluvím a je to horší když
mám práva. Kdyby se to stalo tobě jednou za měsíc tak tě ani nenapomenu v zápalu hry se to stát může.
Víc nemám co dodat.
Přeji hezký den Kačka
To jestli mám nebo nemám přehrávač je jen moje věc.

K věci demo 1. Předpokládám že už jsem byla bhopu když Pony sebral Váš flag a byla kratší cesta okolo spawnu
abych ho dohnala od zadu a kryla. Nemám zapotřebí se zdržovat u spawnu .
demo 2. Není zakázáno jít přes spawn za účelem sebrat flag. Nebyl ani kamp ani čup.
demo 3. Nevím to přesně ,ale mam pocit že vlajkonoš byl už v bezpečí tudíž jsem si dala invis a šla přes Váš
spawn pro flag což opět není proti pravidlům. Je pravda že jsem mohla ještě chvilku počkat než
jí donese šlo o pár vteřin, ale promiň jsem taky jen člověk.
K demu 2 jsi psala jestli na spawnu chci kempit a ja ti nato napsala neboj jen proběhnout ty nato OK.
Já jako hráčka se snažím pravidla neporušovat úmyslně ,ale někdy se stane a hned se omluvím a je to horší když
mám práva. Kdyby se to stalo tobě jednou za měsíc tak tě ani nenapomenu v zápalu hry se to stát může.
Víc nemám co dodat.
Přeji hezký den Kačka
-
UnderKACENKA - Zkušený
k tej 2 je vidieť že si pred tym hračom zastala a v tom som ťa zabil, keby ťa nezabijem tak tam počkaš kym mu nezmizne ochrana aby si ho zabila
- Tramontana
- Amatér
To si děláš srandu??? Ty jsem dáš 3 dema nafoukneš to jako balon, že porušuji pořád pravidla a nakonec ti
vadí že jsem se na půl vteřiny zastavila na spawnu ??. A ještě napíšeš že se mi to stává často?? Čekala jsem od
tebe více argumentů na mé vysvětleni. No nic asi ti to stačí.
Hezký den
Kačka
vadí že jsem se na půl vteřiny zastavila na spawnu ??. A ještě napíšeš že se mi to stává často?? Čekala jsem od
tebe více argumentů na mé vysvětleni. No nic asi ti to stačí.
Hezký den
Kačka
-
UnderKACENKA - Zkušený
postavila si sa tam na pol sekundy preto že som ťa zabil... iný hrači ked to spravia raz su hned napomenuty alebo kicknuty, občas zabanovany na 30 minut možno aj hodinu... ano tebe sa tieto situacie častejšie stavaju, už viac krat som ťa videl isť cez spawn aj ked ste mali našu vlajku ale my vašu nie... k tomu tretiemu videu prvo si ma zabila pri vašej vlajke ale druhy krat ked si ma zabila tak bol vlajkonoš maximalne niekde na polceste k vašej vlajke takže v bezpeči určite nebol. a kym ju doniesol po mojom druhom zabiti k vlajke nemala si čo robiť pri našom spawne a k tomu s invisom. takže z toho čo si napisala mi vychadza že admini si môžu robiť čo chcu a porušovať pravidla kym hrači su za to kickovany a banovany
- Tramontana
- Amatér
Ahoj děkuji oběma za vyjádření
Na demech Kačenka 1 a 3 je vidět porušení zde by hráč dostal upozorněn proto i adminka bude upozorněna, aby si na to dávala pozor a neopakovalo se to...
Demo Kačenka 2 je situace taková, že adminka kouká na respawnujícího hráče kde mohli nastat 2 situace věřím tomu že adminka se jen divala zda-li po ní respawnující hráč nezačne střílet a měla v úmyslu jen projít a však z tohodle to nejde poznat kvůli brzkému killu od tebe....
Admin by neměl dělat to za co ostatní hráče trestáme pořád je to taky jenom hráč, který má však možnost zasáhnout do hry.
Adminka bude upozorněna Stížnost oprávněná

Na demech Kačenka 1 a 3 je vidět porušení zde by hráč dostal upozorněn proto i adminka bude upozorněna, aby si na to dávala pozor a neopakovalo se to...
Demo Kačenka 2 je situace taková, že adminka kouká na respawnujícího hráče kde mohli nastat 2 situace věřím tomu že adminka se jen divala zda-li po ní respawnující hráč nezačne střílet a měla v úmyslu jen projít a však z tohodle to nejde poznat kvůli brzkému killu od tebe....
Tramontana píše:takže z toho čo si napisala mi vychadza že admini si môžu robiť čo chcu a porušovať pravidla kym hrači su za to kickovany a banovany
Admin by neměl dělat to za co ostatní hráče trestáme pořád je to taky jenom hráč, který má však možnost zasáhnout do hry.
Adminka bude upozorněna Stížnost oprávněná
„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
-
Maxximus - Zkušený
Re: [Vyřešeno] *Undervold*KACENKA/CTF1 porušovanie pravidiel
Bohužial *Undervold*KACENKA je problémový hráč a ešte problémovejší Admin ... Nonstop kempenie je u nej bežné ... neplnenie modu taktiež ... keď ju nato hráč upozorní skončí v nemilosti a kickuje ho ako mňa ...
tá osoba by nemala mať práva pretože absolútne nechápe akú úlohu by mala zastávať na serveri ako admin ...

-
Crissis - Amatér
Nazdar
Teď už vím že se mi potvrdilo to co si o tobě mám myslet.
Je to jednoduchý ty porušuješ pravidla já tě trestám,ale problémová jsem já.
To je u všech co porušují
pravidla stejný.
Čekala jsem že nedokážeš sesmolit vlastní stížnost. Jen sem napíšeš blábol bez důkazů,a proto tě prosím
neobviňuj mě že nějak porušuji pravidla pokud nedodáš důkaz. Tu možnost máš jen si nejsem jistá jestli to zvládneš podle toho jak ses tu předvedl.
Hezký den
Kačka
Ps. Zapoměl si ještě napsat chno chno to je taky pecka.

Teď už vím že se mi potvrdilo to co si o tobě mám myslet.
Je to jednoduchý ty porušuješ pravidla já tě trestám,ale problémová jsem já.

pravidla stejný.

Čekala jsem že nedokážeš sesmolit vlastní stížnost. Jen sem napíšeš blábol bez důkazů,a proto tě prosím
neobviňuj mě že nějak porušuji pravidla pokud nedodáš důkaz. Tu možnost máš jen si nejsem jistá jestli to zvládneš podle toho jak ses tu předvedl.

Hezký den
Kačka
Ps. Zapoměl si ještě napsat chno chno to je taky pecka.

-
UnderKACENKA - Zkušený
Kačka keby porušujem pravidla dáš mi ban ... ktorý si mi bohužial neni schopná dať kedže ich neporušujem ...
narozdiel od teba ... ty máš akurát jednu výhodu ... keď provokuješ a ja na to reagujem tým že sa z tvojho výstupu väčšinou smejem tak mi hneď dávaš kick kedže to nedokážeš uniesť ... podotýkam bezdôvodné kicky ktoré by si za normálnych okolnosti mala dostať ty ... je to smutné ale je to tak ... čo si o mne myslíš zrovna ty je mi tak docela jedno ... kedže o tebe má väčšina komunity na Ctf jasno ... si najproblémovejší admin akého tu majú ... pretože si myslíš že práva ti zaručujú všetko ... 

-
Crissis - Amatér
• Stránka 1 z 1