I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté] Ban Free

Příspěvekod ZlobR » 23 bře 2021, 21:41

Název tématu [Server / Nick admina]: Amby
Odkaz na Steam profil admina: Nevím.
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Dostal jsem ban za ÚKH kterej mi měl dnes skončit v 20:30. Ale tento "krásný" a "mílý" admin mi ho jen tak dal zas.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Je to na banlistu.
ZlobR
Pokročilý
Pokročilý

[Zamietnuté] Ban Free

od Rumcajz » 23 bře 2021, 21:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ban Free

Příspěvekod Amby » 23 bře 2021, 22:28 VIP

Ahoj,
nevím jestli jsi si dnes dal příliš mnoho marťánků, ale když se podíváš do Banlistu, tak tam vidíš, že máš aktivní ban do 24.3.2021 11:10, příště si dej alespoň tu námahu a dej sem odkaz na Banlist..

https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/?p ... :575947793

Jo a jinak by jsi se taky mohl zamyslet nad tím, jakým způsobem se budeš nadále vyjadřovat - aby jsi z toho potom nenesl náhodou následky..
ObrázekObrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby
CS:GO Server Admin

Příspěvekod ZlobR » 23 bře 2021, 23:05

Dnes v 20:30 mi měl skončit. Ban byl na jeden den.
ZlobR
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Amby » 23 bře 2021, 23:14 VIP

Nějaké bany na základě PP už tam máš, tak bych čekal, že tohle už víš, ale tak ti to napíšu tedy tu..

Pokud dostaneš CT/mute ban na základě nahlášení v PP (nebo ti je prostě udělen přes BL), tak se ti začne počítat až od prvního připojení na server od nahození banu.

Tedy ban jsem ti klidně mohl nahodit včera, ale začal se ti počítat až od tvého prvního připojení od jeho udělení - tedy dnes od 11:10 +/-.

S pozdravem krásný milý admin Amby 8-)
ObrázekObrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby

Příspěvekod ZlobR » 23 bře 2021, 23:17

tak to se kysni xd
ZlobR
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ericek111 » 24 bře 2021, 01:10

Zamietnuté.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy