• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Rajty
No šel sem si po dlouhej době zahrajt jb 1 byl sem asi 2 mapy u ct šlo to dobře potom se tam napojil admin rajty no a potom to začalo Simon dal příkaz poďte zamnou vzalto na mapě crime přez kolotoč a kuchyňku zbytek šel přez cely druhou stranou ja sem je zabyl pote se ozvaly hrači 0 , a Karlos , Admin rajty mě Grabnul a ptá se mě proč sem ho zabil já sem mu vysvětloval že si nepamatuju koho sem zabil jích tam šlo kolem 6 ještě tam byly 3 ct no tak sem zabyl zhruba 3 admin mi dal ban k ct myslim si že admin mi mohl dát prostor se vyjadřit a ne si mlet to svoje detaily banu zde ban https://ctrlv.cz/clF3 jeto dost přehnaé děkuji za čas věnovaný
[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1
[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1
[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
-
DeeDee21 - Kazatelův učeň
[Vyřešeno] Rajty
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Rajty
Ahoj, tvé vysvětlení tady je pro mě stejně nepřehledné jako tvé vyjadření na serveru. Nějak nechápu co tady píšeš.
Dodej vyčasované demo a já na to mrknu
Nicméně k situaci - Simona nešlo slyšet, dal jsi zbytečné tři killy. Oukej, předtím to tvoje simonování taky nebylo úplně super, a i když je fakt, že jsem tě nemusel hodit do kyseliny, tak si ban zasloužíš. Dal jsi MFK, rozdal jsi dvě VDčka. Při MFK se VDčka nerozdávájí, ale když už jsi dal dvě, tak je máš dát všem. Celkově si dělal víc chyb, byl tam ještě jeden admin a shodli jsme se, že ban na 24 hodin ti pomůže a třeba se dáš pak do pohody.
A to, že mi napíšeš, že jsem retard, jen kvůli tomu, že když tě admin grabne, tak k tomu má důvod, to je potom polehčující okolnost, která ti jistě pomůže
Nicméně mě tím určitě neurazíš 
Dodej vyčasované demo a já na to mrknu

Nicméně k situaci - Simona nešlo slyšet, dal jsi zbytečné tři killy. Oukej, předtím to tvoje simonování taky nebylo úplně super, a i když je fakt, že jsem tě nemusel hodit do kyseliny, tak si ban zasloužíš. Dal jsi MFK, rozdal jsi dvě VDčka. Při MFK se VDčka nerozdávájí, ale když už jsi dal dvě, tak je máš dát všem. Celkově si dělal víc chyb, byl tam ještě jeden admin a shodli jsme se, že ban na 24 hodin ti pomůže a třeba se dáš pak do pohody.
petr.v píše:2021-03-25 03:11:43 retar de. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
2021-03-25 03:11:28 jaka neschopnost tvoja demence. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_crime_lf
A to, že mi napíšeš, že jsem retard, jen kvůli tomu, že když tě admin grabne, tak k tomu má důvod, to je potom polehčující okolnost, která ti jistě pomůže

Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
-
Rajtyy - CS 1.6 Admin
Re: Rajty
Důkazy nejsou a podle vyjádření admina byl ban oprávněný.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1