• Stránka 1 z 1
[Přijatý] Vajbující číča / Jailbreak
Nick na serveru: Vajbující číča
SID: STEAM_0:1:582451081
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=147151
Bany, které jsem dostal: Asi před rokem jsem dostal ban k ct, ještě když jsem moc neuměl pravidla a teprve jsem se je učil...
Něco o mně: Jmenuji se Ondřej, ale pro všechny na GS tu jsem jako ČÍča. Pocházím z Prahy. Chodím na střední školu do prváku na obor technické lyceum, který mě zatím ještě baví... Rád sportuju jen tak pro radost, ale není to pro mě tak záživný, jako sedět doma a hrát hry. Nedávno jsem ještě hrál GTA online, který mě přestalo bavit a naplno jsem začal hrát Jailbreak.
Proč právě já: Prošel jsem akademií a věřím že bych zvládnul i Admina. Situace řeším převážne v klidu a jsem dost trpělivý. Poslední dobou hraju JB víc než je zdravé.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám asi 1500 hodin, z toho 1/3 na JB. Aim snad mám, ale občas netrefím ani vrata od stodoly...
Případné poznámky: Přeji všem co to čtou hezký den. <3
SID: STEAM_0:1:582451081
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=147151
Bany, které jsem dostal: Asi před rokem jsem dostal ban k ct, ještě když jsem moc neuměl pravidla a teprve jsem se je učil...
Něco o mně: Jmenuji se Ondřej, ale pro všechny na GS tu jsem jako ČÍča. Pocházím z Prahy. Chodím na střední školu do prváku na obor technické lyceum, který mě zatím ještě baví... Rád sportuju jen tak pro radost, ale není to pro mě tak záživný, jako sedět doma a hrát hry. Nedávno jsem ještě hrál GTA online, který mě přestalo bavit a naplno jsem začal hrát Jailbreak.
Proč právě já: Prošel jsem akademií a věřím že bych zvládnul i Admina. Situace řeším převážne v klidu a jsem dost trpělivý. Poslední dobou hraju JB víc než je zdravé.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám asi 1500 hodin, z toho 1/3 na JB. Aim snad mám, ale občas netrefím ani vrata od stodoly...
Případné poznámky: Přeji všem co to čtou hezký den. <3
„Každý svého banu strůjcem.“
-
catjam - CS:GO Admin
[Přijatý] Vajbující číča / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vajbující číča / Jailbreak
Adminov poprosím o referencie.
-
KhalDenny - Spamer
Re: [Referencie] Vajbující číča / Jailbreak
Napíš mi na TS, skúsiš si testy.
-
KhalDenny - Spamer
Re: [Referencie] Vajbující číča / Jailbreak
Prijatý, vitaj.
-
KhalDenny - Spamer
Re: [Prijatý] Vajbující číča / Jailbreak
Sexouš číča
Dneska dvakrát čtyři gramy, složím se jak origami.
-
zenixovec - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1