Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Lacht4n3k/AIM

Příspěvekod Lacht4n3k » 24 bře 2021, 21:33

Nick na serveru: †Lacht4n3k†
SID: STEAM_0:0:583486876
Sekce: Aim
Věk: 17 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=377217
Bany, které jsem dostal: Žádné, o kterých bych věděl.
Něco o mně: Jmenuji se Honza, rád hraji cs:go především awp server a docela mi to jde si myslím. Ohledně mého života hraji stolní tenis více jak 5 let, začínal jsem s mým tátou doma na jídelním stole a postupně jsem se zlepšoval tak že jsem začal hrát závodně a hraji to až do teď. Studuji obor stavebnictví a až vystuduji střední školu tak bych chtěl pracovat jako zedník a to už od malička proto jsem zvolil tento obor školy.
Proč právě já: Hodně často se mi děje že se připojí na server hacker nebo někdo s velmi nevhodným slovníkem až tak že to ani hezký není, a není na serveru žádný aktivní admin který by byl schopen vyřešit tuto osobu. Na serveru trávím velmi dost času a někdy bych chtěl tyto věci zamezit rovnou na serveru jako admin. Myslím si že bych tyto věci zvládal řešit s klidnou hlavou a podle pravidel serveru.
Zkušenosti s CS:GO: Na csku mám přes tisíc hodin i přes to mi to nejde ale hackera rozeznat dokážu.
Lacht4n3k
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Lacht4n3k/AIM

od Rumcajz » 24 bře 2021, 21:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Lacht4n3k/AIM

Příspěvekod fgdfgd544 » 25 bře 2021, 11:26

Zdarec, PP splňuješ, ale koukal jsem se na tvůj chat, a to žádný zázrak není. Zkus to do měsíce zlepšit a požádej si o admina znova.

Zamítnuto
fgdfgd544
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů