• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] matt/free moove
jb1 / matt
https://steamcommunity.com/profiles/76561198186492291/
zeptal jsem se t, kdo chce box him like a fish (je to z fortnitu proste kdyz nekoho boxnete zeo), no proste neskodna sranda pro vezne. tak jsem je jakoze "boxnul", a proste jsem rikal to co rikaj fn hraci (box him like a fish, its so free atd znate to :d) nikdo na serveru s tim nemel sebemensi problem, protoze jak rikam, byla to neskodna sranda. napojil se admin matt a dostal jsem moove od ct. admina jsem se nekolikrat ptal, nebyl mi schopnej odpovedet, az kdyz jsem si vyzadal mikrofon tak mi odsekl, ze jsem zneuzival bloky. absolutne nechapu postoj admina k veci, videl, ze zadny hrac s tim nemel sebemensi problem a dostal jsem moove az na zacatku dalsiho kola, nechapu, proc se aspon nezepta co treba delam? hnedka bych mu rekl, ze neskodnou zabavu pro vezne, proste normalni odpoved, kterou jsem od nej skoro neziskal
https://www.youtube.com/watch?v=hBWmydvA144
https://steamcommunity.com/profiles/76561198186492291/
zeptal jsem se t, kdo chce box him like a fish (je to z fortnitu proste kdyz nekoho boxnete zeo), no proste neskodna sranda pro vezne. tak jsem je jakoze "boxnul", a proste jsem rikal to co rikaj fn hraci (box him like a fish, its so free atd znate to :d) nikdo na serveru s tim nemel sebemensi problem, protoze jak rikam, byla to neskodna sranda. napojil se admin matt a dostal jsem moove od ct. admina jsem se nekolikrat ptal, nebyl mi schopnej odpovedet, az kdyz jsem si vyzadal mikrofon tak mi odsekl, ze jsem zneuzival bloky. absolutne nechapu postoj admina k veci, videl, ze zadny hrac s tim nemel sebemensi problem a dostal jsem moove az na zacatku dalsiho kola, nechapu, proc se aspon nezepta co treba delam? hnedka bych mu rekl, ze neskodnou zabavu pro vezne, proste normalni odpoved, kterou jsem od nej skoro neziskal
https://www.youtube.com/watch?v=hBWmydvA144
-
DiNooo9 - Spamer
[Zamietnuté] matt/free moove
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: matt/free moove
Jestli se jedná o nějakou novou atrakci, popřípadě nějaký nový styl humoru. Budu rád když mě s tím seznámíš.
-
Matth3vv - Pokročilý
Matth3vv píše:Jestli se jedná o nějakou novou atrakci, popřípadě nějaký nový styl humoru. Budu rád když mě s tím seznámíš.
ne zadna atrakce to nebyla, byla to pouze sranda pro fortnite hrace, o nic jinyho neslo
-
DiNooo9 - Spamer
DiNooo9 píše:ne zadna atrakce to nebyla, byla to pouze sranda pro fortnite hrace, o nic jinyho neslo
Asi sme s Matthewom moc starí na tieto srandičky, alebo nám to proste vtipné nepríde. Tiež si ale chcem spraviť podobnú srandu, Ban him like a fish Dostal si ban za neschopnosť CT. (Dúfam, že to je taká istá sranda ako Box him like a fish a tiež sa z toho zasmeješ).
Zamietnuté.
-
KhalDenny - Spamer
Re: [Zamietnuté] matt/free moove
denny dame si jeste jednu hru, direct him like a fish, sdel mi svou adresu a dostanes dva rychly directy
-
DiNooo9 - Spamer
Na cloveka co mal donedavna na profilovkach fotky dievcat su to drsne slova. Ale ked tak velmi chces navstevovat ludi tak pridi do Banskej Bystrice. Pokecame a tak
ak by ta nechceli pustit cez hranice tak napis, pridem po teba s papierom.

-
Deluxe391 - Profesionál
Deluxe391 píše:Na cloveka co mal donedavna na profilovkach fotky dievcat su to drsne slova. Ale ked tak velmi chces navstevovat ludi tak pridi do Banskej Bystrice. Pokecame a takak by ta nechceli pustit cez hranice tak napis, pridem po teba s papierom.
kam do banskej bystrice. jeste napis datum a cas dik muzem zajit na pivko a pokecat
-
DiNooo9 - Spamer
• Stránka 1 z 1