• Stránka 1 z 1
[Vyr.] JB1/kosso/Dandousek
1. Jailbreak 1/ kosso / Dandousek
2. Kicked :"[Anti-Cheat] Mas ban do hry! Vice info v konzoli " - více v konzoli napsáno nemám.
3. Jak už možná víte byl jsem nahlášen VedenímKotelny - post1076095.html?hilit=dandousek#p1076095 , a po několika dnech jsem dostal perma ban za SGS script, jen abych se k tomu vyjádřil, tak jsem si zkouknul demo a žádné SGS jsem nedělal dělal jsem pouze GS, a ještě k tomu kolečkem na myši, takže nevím jestli považujete kolečko za scripty tak OK. Navíc v porušení pravidel dodal úplně jinačí SID než jsem v tu dobu na serveru byl, a ještě jsem dostal ban na SID kterou nahlásil, jenomže tu jste mi odebrali. Potom jsem asi po 1 dni dostal další ban na SID kde právě hraju. Proto bych vás rád požádal aby jste se na situaci podívali ještě jednou a přehodnotili můj ban, děkuji to je za mě všechno. Popřípadě, kdyby náhodou by byl ban právem tak bych rád vyměnil VIP za UB děkuji za váš čas.
4. Na serveru mám ExtraVIP
2. Kicked :"[Anti-Cheat] Mas ban do hry! Vice info v konzoli " - více v konzoli napsáno nemám.
3. Jak už možná víte byl jsem nahlášen VedenímKotelny - post1076095.html?hilit=dandousek#p1076095 , a po několika dnech jsem dostal perma ban za SGS script, jen abych se k tomu vyjádřil, tak jsem si zkouknul demo a žádné SGS jsem nedělal dělal jsem pouze GS, a ještě k tomu kolečkem na myši, takže nevím jestli považujete kolečko za scripty tak OK. Navíc v porušení pravidel dodal úplně jinačí SID než jsem v tu dobu na serveru byl, a ještě jsem dostal ban na SID kterou nahlásil, jenomže tu jste mi odebrali. Potom jsem asi po 1 dni dostal další ban na SID kde právě hraju. Proto bych vás rád požádal aby jste se na situaci podívali ještě jednou a přehodnotili můj ban, děkuji to je za mě všechno. Popřípadě, kdyby náhodou by byl ban právem tak bych rád vyměnil VIP za UB děkuji za váš čas.

4. Na serveru mám ExtraVIP
-
Dandousek - Zkušený
[Vyr.] JB1/kosso/Dandousek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/kosso/Dandousek
Ahoj.
Demo sa znova preverí CHH tímom, vyčkaj si na verdikt.
Zdrž sa zatiaľ spamu.
Zatiaľ v riešení..
PS: Ak chceš kapek urýchliť rozhodnutie, pošli mi do PM demo z LAN (New Game) s tvojim gs/sgs. Demo max. 2 min.
Demo sa znova preverí CHH tímom, vyčkaj si na verdikt.
Zdrž sa zatiaľ spamu.

Zatiaľ v riešení..
PS: Ak chceš kapek urýchliť rozhodnutie, pošli mi do PM demo z LAN (New Game) s tvojim gs/sgs. Demo max. 2 min.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Re: [V riešení] JB1/kosso/Dandousek
+stand_up_groundstrafe
Demo z LAN, script detected.
Zamietnuté.
Tvoje možností:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
Demo z LAN, script detected.
Zamietnuté.
Tvoje možností:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Re: [Vyr.] JB1/kosso/Dandousek
Hráč vymenil VIP za UB 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1