• Stránka 1 z 1
[V] Vajbující číča / Hacky
Hacky
Odkaz na Steam profil admina: Zde
Popis situace/prohřešku admina: Hnedka na začátku videa mu to divně cukne do zdi.. Co víc dodat.
Důkaz o jeho pochybení: Zde
PS: Vím, že všechno je nedostatečný důkaz, ale občas by jste se mohli vážně podívat. Tohle není normální aby ti to jenom tak cuknulo do zdi i když erwin napíše zase něco jiného.
Pac a pusu
Odkaz na Steam profil admina: Zde
Popis situace/prohřešku admina: Hnedka na začátku videa mu to divně cukne do zdi.. Co víc dodat.
Důkaz o jeho pochybení: Zde
PS: Vím, že všechno je nedostatečný důkaz, ale občas by jste se mohli vážně podívat. Tohle není normální aby ti to jenom tak cuknulo do zdi i když erwin napíše zase něco jiného.
Pac a pusu

Mám Vás rád pusinky
Wawle
Wawle
-
VloggerLP - Pokročilý
[V] Vajbující číča / Hacky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vajbující číča / Hacky
Erwin povie len toto.
https://ctrlv.sk/6MbJ
V snahe ubližovať neustále akademikom slovne a zhadzovať ich na servery po pohovore z hlsa vybavím iste opatrenia.
V snahe ubližovať neustále akademikom slovne a zhadzovať ich na servery po pohovore z hlsa vybavím iste opatrenia.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
erwin píše:Erwin povie len toto.
Mám otázku..
Koho jsem shazoval? Jestli myslíš toho Pali tak ani nevím kdo to je.
A tento topic je o něčem jiném..
A mimochodem.. Nechal jsem se zrušit sám protože jsem nechtěl pouslouchat jak mi Heppsak bude nadávat za to že jsem řekl jiný věk. Nevím co ti řekli.
e.Heppsak: Nejen, že jsi lhal v přihlášce, ale lžeš i tady. A když teda vidím tvůj podpis, tak se s akademií rovnou rozluč. Každopádně jsi se nezrušil sám, jen sis napsal topic, aby ses vyhnul zrušení ode mě, což se ti nepovedlo.
Mám Vás rád pusinky
Wawle
Wawle
-
VloggerLP - Pokročilý
VloggerLP píše:PS: Vím, že všechno je nedostatečný důkaz, ale občas by jste se mohli vážně podívat. Tohle není normální aby ti to jenom tak cuknulo do zdi i když erwin napíše zase něco jiného.
Čau,
to CT tam šlo vidět a prostě se holt stane, že trochu myší přejedeš a vystřelíš vedle, pokud by tohle měl být cheating, tak za chvíli jsou na serveru možná afk hráči.
Vyřešeno.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1