• Stránka 1 z 1
[Přijat]CTF rE- Flexar0_0
Název: Capture the Flag/
Zdravím rád bych požádal o admin práva na CTF serverech
Nick ve hře: rE- Flexar0_0
Nick na foru: Flexar97
Profil na foru: flexar97-u71953.html
Věk: 19
Steam nick: Flexar
Steam ID: STEAM_0:0:70610858
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... ayer=21508
Bany a prohřešky: Zatím jsem nedostal žádný ban
Něco o sobě: Zdravím, jmenuju se Jaroslav a jsem zatím vyučený v oboru mechanikelektrotechnik, ale mám před sebou ještě maturitu, kterou doufám zvládnu. Po škole si chci najit nějakou dobře placenou práci a najít si byt konečně
. Nemam žádné velké koníčky jako malý jsem hrál hokej, od nástupu na střední jsem začal cvičit no a teď se věnuju jen maturitě a hraní Cs.1.6 CTF, jelikož mě tenhle mod velice zaujal a baví mě, ale také někdy hraju i Gungame 
Proč bych se chtěl stát adminem: No, chtěl bych to zase zkusit, jelikož jsem kdysi na jednom portálu adminem byl, ale zrušili ho. Takže vím, co to obnáší a taky bych se chtěl podělit na chodu serveru popřípadě postarat se o lidi, kteří se snaží nějak narušit a znepříjemnit hraní ostatním, protože vím jaké to je když někdo kazí hru hraju na Gamesites už hodně dlouho i když za nonsteam, takže jsem měl už spoustu příležitostí se potkat s hráči, kteří se snažili zkazit hraní všem a já s tím nic nemohl udělat, jelikož na serveru zrovna žádný admin nebyl a nebo jsem neuměl natáčet dema ale teď už to vím a také chci pomáhat novým hráčům, kteří to hrají poprvé abych jim mohl nějak pomoct popřípadě poradit. A proto bych se chtěl stát adminem.
Díky za přečtení mé žádosti a doufám že jsem vám dokázal, že už se vyznám v pravidlech a že dokážu nějak přispět na chod serveru.
Přeju pěkný zbytek dne 
Zdravím rád bych požádal o admin práva na CTF serverech
Nick ve hře: rE- Flexar0_0
Nick na foru: Flexar97
Profil na foru: flexar97-u71953.html
Věk: 19
Steam nick: Flexar
Steam ID: STEAM_0:0:70610858
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... ayer=21508
Bany a prohřešky: Zatím jsem nedostal žádný ban
Něco o sobě: Zdravím, jmenuju se Jaroslav a jsem zatím vyučený v oboru mechanikelektrotechnik, ale mám před sebou ještě maturitu, kterou doufám zvládnu. Po škole si chci najit nějakou dobře placenou práci a najít si byt konečně

Proč bych se chtěl stát adminem: No, chtěl bych to zase zkusit, jelikož jsem kdysi na jednom portálu adminem byl, ale zrušili ho. Takže vím, co to obnáší a taky bych se chtěl podělit na chodu serveru popřípadě postarat se o lidi, kteří se snaží nějak narušit a znepříjemnit hraní ostatním, protože vím jaké to je když někdo kazí hru hraju na Gamesites už hodně dlouho i když za nonsteam, takže jsem měl už spoustu příležitostí se potkat s hráči, kteří se snažili zkazit hraní všem a já s tím nic nemohl udělat, jelikož na serveru zrovna žádný admin nebyl a nebo jsem neuměl natáčet dema ale teď už to vím a také chci pomáhat novým hráčům, kteří to hrají poprvé abych jim mohl nějak pomoct popřípadě poradit. A proto bych se chtěl stát adminem.

Díky za přečtení mé žádosti a doufám že jsem vám dokázal, že už se vyznám v pravidlech a že dokážu nějak přispět na chod serveru.

- Flexar97
- Amatér
[Přijat]CTF rE- Flexar0_0
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF rE- Flexar0_0
Ahoj na steamu mě máš tam se domluvíme co dál
Zatím v řešení

Zatím v řešení
„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
-
Maxximus - Zkušený
Re: [V řešení]CTF rE- Flexar0_0
Přijat vítej 

„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
-
Maxximus - Zkušený
• Stránka 1 z 1