• Stránka 1 z 1
[Z]Nová žádost o práva na servery JB.
Ahoj!
chtěl bych si znovu požádat o práva na serverech JB.
Nick v hře : Kensi
Nick na fóru : kensi
Profil na fóru : kensi-u69337.html
Věk : 19
Steam nick : Kens1
SID : STEAM_0:0:423217964
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=35803
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ano, jak už jsem zde jednou psal, dostal jsem pár lehčích banů, dostal jsem i pár těžších banů, ale ze všeho jsem se poučil a za posledních pár roků i měsíců žádne bany nedostávám. Teď už si pouze užívám hru s lidma, které zde potkávám skoro denně.
Něco o sobě : Takže ahoj, jmenuju se Eda, rád sportuju, pracuju s dřevem, chodím s kamošema ven a v neposlední řadě si zahraju JB. snažím se naučit novým věcem popřipadě se přizpůsobit. snažím se být velice přatelský a vtipný, i když někdy to trochu přeháním, jsem tak napůl ještě puberťák co se snaží výrůst.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Nerad bych se opakoval, tak to zkusím napsat nějak jinak než naposledy, Rád bych udržoval servery JB čisté jak pro nové hráče, tak i pro ty starší, kteří už zde hrají nějakou dobu. Myslím, že bych mohl být přínosem, protože se opravdu snažím hrát každý den a rád bych měl tu možnost servery hlídat více než jen natáčením dema.
Děkuju vám za čas, který vynaložíte na čtení této žádosti a přeju hezký zbytek dne a určitě také šťastný Nový rok Vám všem! S pozdravem Kensi!
chtěl bych si znovu požádat o práva na serverech JB.
Nick v hře : Kensi
Nick na fóru : kensi
Profil na fóru : kensi-u69337.html
Věk : 19
Steam nick : Kens1
SID : STEAM_0:0:423217964
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=35803
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ano, jak už jsem zde jednou psal, dostal jsem pár lehčích banů, dostal jsem i pár těžších banů, ale ze všeho jsem se poučil a za posledních pár roků i měsíců žádne bany nedostávám. Teď už si pouze užívám hru s lidma, které zde potkávám skoro denně.
Něco o sobě : Takže ahoj, jmenuju se Eda, rád sportuju, pracuju s dřevem, chodím s kamošema ven a v neposlední řadě si zahraju JB. snažím se naučit novým věcem popřipadě se přizpůsobit. snažím se být velice přatelský a vtipný, i když někdy to trochu přeháním, jsem tak napůl ještě puberťák co se snaží výrůst.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Nerad bych se opakoval, tak to zkusím napsat nějak jinak než naposledy, Rád bych udržoval servery JB čisté jak pro nové hráče, tak i pro ty starší, kteří už zde hrají nějakou dobu. Myslím, že bych mohl být přínosem, protože se opravdu snažím hrát každý den a rád bych měl tu možnost servery hlídat více než jen natáčením dema.
Děkuju vám za čas, který vynaložíte na čtení této žádosti a přeju hezký zbytek dne a určitě také šťastný Nový rok Vám všem! S pozdravem Kensi!
-
kensi - Amatér
[Z]Nová žádost o práva na servery JB.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nová žádost o práva na servery JB.
Adminy poprosím o reference.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
Re: [Reference]Nová žádost o práva na servery JB.
Napiš někomu z nás, domluvíme se na pohovoru.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
Re: [Pohovor]Nová žádost o práva na servery JB.
Žadatel neprošel testem.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]Nová žádost o práva na servery JB.
Ani napodruhé to nevyšlo.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]Nová žádost o práva na servery JB.
Do třetice to také nevyšlo.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1