• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Tomixxko/TTT
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na TTT serveroch.
Nick v hre : Tomixxko
Nick na fóre : Tomixx
Profil na fóre : Tu
Vek : 16
Steam nick : GS.cz # T̶o̶m̶i̶x̶x̶k̶o̶
Steam ID + Hlstats : STEAM_0:0:204072997
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ako som spomínal v minulých žiadostiach. Ano bohužiaľ za cheating a obchádzanie banov z čoho som sa už poučil a mrzí ma to.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Tomáš chodím na Automobilovú školu. Vo voľnom čase rád chodievam von si zabehať,
, Samozrejme si rád zahrám aj csko.
Venujem sa aj futbalu a florbalu ale keď je tento COVID tak to neni pravé možne kvôli lockdownom a tak ale keď sa to skonči tak by som sa chcel k tomu vratiť
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcel by som pomáhať a udržiavať poriadok na serveroch. A byť prinosom pre tento portal
Ďakujem za čas venovaný prečítaniu tejto žiadosti a prajem príjemný zvyšok dňa .
Nick v hre : Tomixxko
Nick na fóre : Tomixx
Profil na fóre : Tu
Vek : 16
Steam nick : GS.cz # T̶o̶m̶i̶x̶x̶k̶o̶
Steam ID + Hlstats : STEAM_0:0:204072997
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ako som spomínal v minulých žiadostiach. Ano bohužiaľ za cheating a obchádzanie banov z čoho som sa už poučil a mrzí ma to.

Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Tomáš chodím na Automobilovú školu. Vo voľnom čase rád chodievam von si zabehať,

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcel by som pomáhať a udržiavať poriadok na serveroch. A byť prinosom pre tento portal

Ďakujem za čas venovaný prečítaniu tejto žiadosti a prajem príjemný zvyšok dňa .
Hood Hero©
-
Tomixx - Pokročilý
[Zamítnuto] Tomixxko/TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tomixxko/TTT
Tak to s tebou zkusíme.. Napiš mi na Steamu a domluvíme se na pohovoru. 

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1