I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté] Neznámý Admin/Free Ban

Příspěvekod ZlobR » 22 úno 2021, 16:52

[Server / Nick admina]: JB4 / STOORYYYY OOOHOOHOHOHOOOOO (Říkal že je Admin)
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/30kgcementunaksichte/ (Říkal že je Admin)
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Chtěl jsem se přepojit z JB4 na JB7 Mini Pomocí příkazu "/server" ale hodilo mě to zpátky na JB4 s tím že jsem dal ESC a uviděl jsem se v CT (Na CT ani na T jsem neklikl) a já dostal Move a proto jsem se chtěl přepojit. Takže free ban od neznámého admina.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: JB4 Mapa : minecraftparty Reálný čas cca : 16:00
ZlobR
Pokročilý
Pokročilý

[Zamietnuté] Neznámý Admin/Free Ban

od Rumcajz » 22 úno 2021, 16:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neznámý Admin/Free Ban

Příspěvekod Seso » 22 úno 2021, 17:26

Nazdar,
viacero kôl si mal blbé poznámky voči jednomu z hráčov. Z toho dôvodu si dostal prehoz k T aby si také veci nerozprával do voice, čo som ti aj do chatu vysvetlil. Na čo si mi ako dospelý a hlavne vyspelý človek povedal, že som blbeček. Keďže ma reči niekoho ako ty nezaujímajú, tak som na to ani nereagoval. Ďalej som riešil jednu vec s Gustom a Smajlikom na steame, čiže som nebol v hre moc aktívny. Na chvíľu som stlačil TAB a videl u CT teamu nasáčkovaného teba. A keďže nikto nepotrebuje CT, čo nerešpektuje adminov a nevie si priznať chybu, tak som ti miesto druhého prehozu dal ban na hodinu za opakované pripojenie k CT.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ZlobR » 23 úno 2021, 13:19

Jak jsem již psal chtěl jsem se přepojit po moovu na JB7 ale napojilo mě to zpět na JB4 a rovnou mě to hodilo do CT :)
ZlobR
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod KhalDenny » 29 bře 2021, 15:39 VIP

Ahoj,

bohužiaľ toto môže povedať každý, že ho to náhodou napojilo späť, ale pravda môže byť úplne iná.
Nabudúce si treba dávať pozor na to, že ťa admin moveol od CT a už tam ist nemáš.
Admin nemohol vedieť, že ťa to tam napojilo nechtiac, z jeho pohľadu to vypadalo tak, že si sa tam napojil úmyselne a z toho čo píšeš to tak príde aj mne.

Zamietnuté.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy