• Stránka 1 z 1
[Zamitnute] žiadosť o admina / combat surfy
Nick na serveru: Danny
SID: STEAM_0:0:96113546
Sekce, na které chci práva: Combat surfy
Věk: 17 (o mesiac 18)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=124001
Bany, které jsem dostal: žiadne (aspoň si nevspomínam)
Něco o mně: Volám sa Dano, mám krásnych 17 rokov, som priateľský a bývam pri Prešove. Bývam s rodičmi a mojím starším nie tak úplne vpohode bratom. Mám aj kocúra, volá sa Rišo je to člen rodiny a je neskutočne fotogenicky (a tak trošku má svet u prdele)
Taktiež jazdím bmku a ľahšie endurko, sem tam zájdem aj na nejakú tú airsoft akciu.
Proč právě já: Na combatoch som skoro každý deň, viem ako to tam chodí, baví ma to a ešte dlho bude. Mám tam nahráno solidných 17 dní a s ľuďmi tam vychádzam celkom napohodu. Dosť často je tam poslednou dobou bordel a admini nikde tak myslím že by tam trebalo admina ktorý tam je každý deň.
Zkušenosti s CS:GO: 1500 hodín si myslím že je tak akurát aby som vedel čo a jako
Případné poznámky: Tešilo ma <3
SID: STEAM_0:0:96113546
Sekce, na které chci práva: Combat surfy
Věk: 17 (o mesiac 18)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=124001
Bany, které jsem dostal: žiadne (aspoň si nevspomínam)
Něco o mně: Volám sa Dano, mám krásnych 17 rokov, som priateľský a bývam pri Prešove. Bývam s rodičmi a mojím starším nie tak úplne vpohode bratom. Mám aj kocúra, volá sa Rišo je to člen rodiny a je neskutočne fotogenicky (a tak trošku má svet u prdele)
Taktiež jazdím bmku a ľahšie endurko, sem tam zájdem aj na nejakú tú airsoft akciu.
Proč právě já: Na combatoch som skoro každý deň, viem ako to tam chodí, baví ma to a ešte dlho bude. Mám tam nahráno solidných 17 dní a s ľuďmi tam vychádzam celkom napohodu. Dosť často je tam poslednou dobou bordel a admini nikde tak myslím že by tam trebalo admina ktorý tam je každý deň.
Zkušenosti s CS:GO: 1500 hodín si myslím že je tak akurát aby som vedel čo a jako

Případné poznámky: Tešilo ma <3
- Dannyboy
- Kolemjdoucí
[Zamitnute] žiadosť o admina / combat surfy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o admina / combat surfy
Čau
HLStats si poslal z JB ale nevadi dohledal jsem si tvoje HLStats z jumpu
V chatu mas par nadavek.
Nemas ani jednoho nahlaseneho hrace v PP, takze nahlas aspon 4-5 hracu do PP!!
Navic muzes vyuzit i prikaz !report tim reportnes hrace a zobrazi se to online adminum a vetsinou tam nekdo prijde bud ja nebo jiny admin.
Prozatim zamitnute. Nahlas lidi do PP a zlepsi sve chovani a muzes to zkusit znovu za mesic. Kdybys mel jakekoliv otazky tak si me pridej na Steamu nebo mi napis SZ na webu.
HLStats si poslal z JB ale nevadi dohledal jsem si tvoje HLStats z jumpu
V chatu mas par nadavek.
Nemas ani jednoho nahlaseneho hrace v PP, takze nahlas aspon 4-5 hracu do PP!!
Dosť často je tam poslednou dobou bordel a admini nikde tak myslím že by tam trebalo admina ktorý tam je každý deň
Navic muzes vyuzit i prikaz !report tim reportnes hrace a zobrazi se to online adminum a vetsinou tam nekdo prijde bud ja nebo jiny admin.
Prozatim zamitnute. Nahlas lidi do PP a zlepsi sve chovani a muzes to zkusit znovu za mesic. Kdybys mel jakekoliv otazky tak si me pridej na Steamu nebo mi napis SZ na webu.
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.

-
M1kizzek - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1