Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]Žiadosť o unban hráč ))

Příspěvekod zadajtenickname » 31 bře 2021, 20:21

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Daniel
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #3
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [SH+AB]
[=] Zabanovany nickname: ))
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:18530569
[=] Zabanovana IP: 35.151.282.270
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

Nabudúce sa aspoň pozri komu dávaš ban prosím Ťa.
Traja ste napojení v specte a ani jeden nevie rozoznať, ktorý cheatoval.
Dookola riešiť neoprávnené bany.
Obrázek
zadajtenickname
Amatér
Amatér

[V]Žiadosť o unban hráč ))

od Rumcajz » 31 bře 2021, 20:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o unban hráč ))

Příspěvekod Seweee » 31 bře 2021, 23:21

Máš UB, omlouváme se za potíže.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: Žiadosť o unban hráč ))

Příspěvekod aecko » 31 bře 2021, 23:28

Ahoj,
ban si dostal od mňa, ako hovoríš boli tam dvaja s rovnakým menom a chybička se vloudila,
Moja chyba takže prijmi prosím moje ospravedlnenie. Ďakujem
aecko
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [V]Žiadosť o unban hráč ))

Příspěvekod S4MUR4J » 01 dub 2021, 16:26

Tady je ten pravej, měnil nick víckrát (dohledatelné v hlstats) -
https://www.gamesites.cz/forum/kali-15-fake-multihack-t242607.html
ale cheater jako cheater.. )) nežvaň už jsi dostal i oprávněný ban, na který jsi žádost o ub radši nepodal.
S4MUR4J
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod zadajtenickname » 01 dub 2021, 16:35

Tak zbytočný človek ako ty nemá právo sa ani vyjadrovať na tomto fóre. Nepodal som si o unban žiadosť, pretože som sa dopredu informoval od adminov na steame, ktorých mám. Keď nevieš, tak radšej nič nepíš. Odporúčam stiahnuť radšej ďalšie hltv demo a vypísať. Tvoja minulá slohová práca, ktorá obsahovala aj moju minulosť ma úprimne potešila. Len tak ďalej. Osobne sa neviem dočkať kedy si od Teba zase niečo nové prečítam ohľadom mojej osoby. V živote prosím Ťa na mňa nepíš, pretože nemáš na to právo. Si natoľko hlúpy, že ani nevieš, že keď Ťa mám bloknutého na steame, tak nevidím, čo píšeš v chate na servery. Tvoj chat history log je naozaj smiešny. Radšej si sadni do spectu na hodinu ako 90% tejto komunity, alebo sa radšej ku mne napoj na servery, aby som Ti nekazil K/D. Toto je prvý aj posledný krát, čo som sa k Tebe vyjadril. Prajem všetko najhoršie v živote, tak zbytočnému akým si, čauky.
Obrázek
zadajtenickname
Amatér
Amatér

Příspěvekod S4MUR4J » 01 dub 2021, 16:44

zadajtenickname píše:Tak zbytočný človek ako ty nemá právo sa ani vyjadrovať na tomto fóre. Nepodal som si o unban žiadosť, pretože som sa dopredu informoval od adminov na steame, ktorých mám. Keď nevieš, tak radšej nič nepíš. Odporúčam stiahnuť radšej ďalšie hltv demo a vypísať. Tvoja minulá slohová práca, ktorá obsahovala aj moju minulosť ma úprimne potešila. Len tak ďalej. Osobne sa neviem dočkať kedy si od Teba zase niečo nové prečítam ohľadom mojej osoby. V živote prosím Ťa na mňa nepíš, pretože nemáš na to právo. Si natoľko hlúpy, že ani nevieš, že keď Ťa mám bloknutého na steame, tak nevidím, čo píšeš v chate na servery. Tvoj chat history log je naozaj smiešny. Radšej si sadni do spectu na hodinu ako 90% tejto komunity, alebo sa radšej ku mne napoj na servery, aby som Ti nekazil K/D. Toto je prvý aj posledný krát, čo som sa k Tebe vyjadril. Prajem všetko najhoršie v živote, tak zbytočnému akým si, čauky.

Ano admini, krom tvých přátel na steamu, se shodli že máš cheaty, proto bys s žádostí neuspěl a proto je mi tvůj názor u zadku.
90% tejto komunity by si rádo spravedlivě zahrálo, což jim neumožňuješ a k/d na pubu mě opravdu už 10+ let nezajímá. Chci si chvilku zahrát, když dojdu z práce, ale ne proti cheaterům ty šašku. Názor cheathunter teamu mě zajímá, né tvůj enormě toxic koment. Pá, šetři na další unban
S4MUR4J
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Unban Žádost