• Stránka 1 z 1
[ Vyřešeno]žiadosť o unban na public1
Ahojte, v hre mám meno Jelen, dnes mi dal Biri permu za wallhack. Je to obyčajná hluposť. Hram na tom serveri mrte dlho, wh k hre nepotrebujem niesom 15 ročné decko. To že som ho par krat dal dole a mal som luck na inych neznamená že mam cheat. Prosím o okamžitý unban.
Ďakujem
Ďakujem
- faturadaniel5
- Kolemjdoucí
[ Vyřešeno]žiadosť o unban na public1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o unban na public1
Ahoj, v poobedňajších hodinách sem hodím vyčasované demo.....ak som sa unáhlil vopred sa ospraveldnujem....nikto nieje dokonalý 

„Peklo si musíme představit jako stát, v němž se neustále každý stará o svou vlastní důstojnost a kariéru, stěžuje si na ostatní a žije smrtelně důležitými vášněmi – závistí, vědomím vlastní nepostradatelnosti a záští k ostatním.“ x)
-
Georgi9 - Pokročilý
Georgi9 píše:Ahoj, v poobedňajších hodinách sem hodím vyčasované demo.....ak som sa unáhlil vopred sa ospraveldnujem....nikto nieje dokonalý
Ahoj, neviem co to konkretne poriesi moju sitaciu ked to budeme riesit v pooednajsich hodinach..rad by som to mal vyriešené hned
- faturadaniel5
- Kolemjdoucí
Ja mám aj svoj sukoromny život a nepozerám stále do cs, tak preto tá prosím o strpenie. Ďakujem
„Peklo si musíme představit jako stát, v němž se neustále každý stará o svou vlastní důstojnost a kariéru, stěžuje si na ostatní a žije smrtelně důležitými vášněmi – závistí, vědomím vlastní nepostradatelnosti a záští k ostatním.“ x)
-
Georgi9 - Pokročilý
Georgi9 píše:Ja mám aj svoj sukoromny život a nepozerám stále do cs, tak preto tá prosím o strpenie. Ďakujem
ok v poriadku, vdaka
- faturadaniel5
- Kolemjdoucí
https://www.uschovna.cz/sk/zasilka/JUIG ... 58A7A-R8A/
Jeden čas pridávam z hltv, pretože týmto ma presvedčil
Vyčasovanie: 13:15 - celý čas som tam stál predtým a potom som chodil len walkom čiže počuť si ma nemohol a zrazu si len vyšiel a hneď si strieľal....musel si o mne vedieť (prosím CHH aby si tento čas dôkladne pozreli viackrát a vo viacerých režimoch, aj v spomalených...ďakujem)
https://www.uschovna.cz/sk/zasilka/JUXT ... 6L6Z5-25T/
Vyčasovanie: 18:55 - neviem ako si vedel že tam je ešte jeden keď si zabil toho jedného, zabil si toho prvého ale toho druhého si vidieť nemohol no aj tak si počkal a presne naňho si začal strieľať sotva si vyšiel spoza krabice
20:53 -nejak zahadne si sa pozrel do tej steny
20:54 -ked si odchadzal a enemy akurat vyšiel tak si sa opätovne pozrel presne tam kde je
23:06 -vyšiel si spoza krabice a hneď si vedel kde je a začal si po ňom strieľať
26:06 -opäť si vychádzal a hneď si strieľal, ako si vedel, že enemy nieje niekde ďalej alebo mohol byť kľudne skrytý ale ty si hneď začal strieľať a vedel si, že je presne tam
27:47 -spoluhráča ti zabil keď vyšiel hore, ty si vyšiel a hneď si po enemy začal strieľať, ale ako si vedel, že enemy čo zabil tvojho spoluhráča je práve tam a nie zakempený v jednom alebo druhom rohu ?
28:25 -zas si vyšiel a hneď si vedel kde
.......možno sa mýlim a ty máš také dobré reflexy, ale ako som povedal nikto nieje dokonalý, preto ak je ban alebo bude neoprávnený tak sa ti ospravedlňujem
Vyčasovanie: 13:15 - celý čas som tam stál predtým a potom som chodil len walkom čiže počuť si ma nemohol a zrazu si len vyšiel a hneď si strieľal....musel si o mne vedieť (prosím CHH aby si tento čas dôkladne pozreli viackrát a vo viacerých režimoch, aj v spomalených...ďakujem)
Vyčasovanie: 18:55 - neviem ako si vedel že tam je ešte jeden keď si zabil toho jedného, zabil si toho prvého ale toho druhého si vidieť nemohol no aj tak si počkal a presne naňho si začal strieľať sotva si vyšiel spoza krabice
20:54 -ked si odchadzal a enemy akurat vyšiel tak si sa opätovne pozrel presne tam kde je
23:06 -vyšiel si spoza krabice a hneď si vedel kde je a začal si po ňom strieľať
26:06 -opäť si vychádzal a hneď si strieľal, ako si vedel, že enemy nieje niekde ďalej alebo mohol byť kľudne skrytý ale ty si hneď začal strieľať a vedel si, že je presne tam
27:47 -spoluhráča ti zabil keď vyšiel hore, ty si vyšiel a hneď si po enemy začal strieľať, ale ako si vedel, že enemy čo zabil tvojho spoluhráča je práve tam a nie zakempený v jednom alebo druhom rohu ?
.......možno sa mýlim a ty máš také dobré reflexy, ale ako som povedal nikto nieje dokonalý, preto ak je ban alebo bude neoprávnený tak sa ti ospravedlňujem

-
Georgi9 - Pokročilý
Nazdár, hodím demá do CHH sekcie..
V riešení..
V riešení..
https://www.youtube.com/watch?v=UDE08oljtHY
kukni moj obrazok nalavo a potom toto -> https://prnt.sc/26xs59v

kukni moj obrazok nalavo a potom toto -> https://prnt.sc/26xs59v

-
Summertime - Kazatelův učeň
Georgi9 píše:https://www.uschovna.cz/sk/zasilka/JUIGBP9BVEW58A7A-R8A/
Ahoj, ja si toto asi nedokazem otvorit ale predpokladam ze to je to posledne kolo kedy si sa hodil na spec a mrkal si na mna ked som ta dal dole . Ak si bol v tom case na CT spawne tak asi ide o tuto situaciu. No jednoducho , T položili bombu, na som vyšiel zo schodov a na plante som nevidel nikoho takze som vedel ze sa bude niekto schovavat bud za krabicami alebo aj na spawne kde si bol ty. takze som sa najskor tam pozrel kedze to bolo prvé co som potreboval spravit a mal som luck ze som ta hned dal dole. Možno že to tak vyzera ze mam wh ale ja takto bezne hram, kludne vam pofotím aj všetky subory v pc v sekcii cs1.6 alebo vam mozem po dohode zapnut teamwiever alebo nieco a mozete si to aj sami overit. V žibote som nikde ban nedostal. K hre som sa teraz vratil po 3 rokov od kedy sa dcera narodila a rad by som hral na tomto serveri kde som aj pred par rokmi začal. Sorry za diakritiku, niesom Štúr

- faturadaniel5
- Kolemjdoucí
Re: [ Vyřešeno]žiadosť o unban na public1
Na demu cheaty. Ban oprávněný.
Tvé možnosti: chces-unban-ihned-t61717.html
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
Tvé možnosti: chces-unban-ihned-t61717.html
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1