I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Nadávajúci admin/ pan černý

Příspěvekod Roxstar » 01 dub 2021, 10:40

Název tématu [Server / Nick admina]:217.11.249.84:27473/ pan černý
Odkaz na Steam profil admina:https://steamcommunity.com/id/gray0102

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Pán Admin mi priamo do hry nadaval že som hlúpe, sproste decko, debileček, opica a sprosty 12 ročny fagan. Všetko iba preto, že som 2x v živote bola na Vašom serveri a nevedela som ako sa menia skiny a opovažila soms spytať aky prikaz treba zadať do chatu. AK niekto nehra taketo serveri a je tam 2x v živote nechapem prečo sa neda vysvetliť - napište toto a toto do četu. Prečo musi "admin" reagovať ako reaguje najprv vetou že nebude somnou strácať čas (viď screen foto) a začať nadavať pred všetkymi na hráča čo chce iba radu. Prosim vypočujte si to sami v deme - od 47 minuty do 52 minuty. AK je toto úroveň Vašich adminov, tak sa Vašim serverom radšej vyhnúť. Nadávať niekomu, kto je oveľa starší ako sám admin do hlupákov a sprostých deciek je úplne cez čiaru !!!!

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:
https://ctrlv.cz/r3WN

http://dwandy.sdilej.eu/dema/index.php? ... MirageOnly

demo: 25.03.2021 22:30:53 de_mirage

nadávky - od 47-52 minuty dema
Roxstar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Nadávajúci admin/ pan černý

od Rumcajz » 01 dub 2021, 10:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nadávajúci admin/ pan černý

Příspěvekod BLACKorGRAY » 01 dub 2021, 13:41

Ahoj , je naozaj vtipné že na vec ktorá sa stala pred 7 dňami sa sťažuješ až teraz nevadí beriem .
Roxstar píše: že som 2x v živote bola na Vašom serveri a nevedela som ako sa menia skiny a opovažila soms spytať aky prikaz treba zadať do chatu. AK niekto nehra taketo serveri a je tam 2x v živote nechapem prečo sa neda vysvetliť - napište toto a toto do četu.

2021-03-25 23:18:01 (Team) ./ws /knife.
2021-03-25 23:19:06 (Team) napis to do chatu :).

Vôbec som ti to nenapísal že ? :)
Nevadí , očividne máme slabú pamäť , a ani presné príkazy ktoré si mal napísať do chatu nepomohli . Moja dôvera v teba bola po tejto správe nulová . Samozrejme si viem priznať aj chybu a moja reakcia nebola najlepšia , bohužiaľ naozaj sa mi nechcelo skoro o pol noci riešiť chlapca/dievča (neviem ako ťa oslovovať pretože na serveri sa oslovuješ mužským rodom a túto sťažnosť píšeš v ženskom :lol: asi ti to písala mamina alebo neviem) ktorý nevie pochopiť jednoduchú správu s príkazmi ktoré ma napísať .

Roxstar píše:Prečo musi "admin" reagovať ako reaguje najprv vetou že nebude somnou strácať čas (viď screen foto) a začať nadavať pred všetkymi na hráča čo chce iba radu. Prosim vypočujte si to sami v deme - od 47 minuty do 52 minuty. AK je toto úroveň Vašich adminov, tak sa Vašim serverom radšej vyhnúť.

to že ty sa urazíš na to , že ti niekto povie že si hlúpy a berieš to ako nadávku je podľa mňa cez čiaru , ďalej k tým osloveniam ako bolo opička a pod. ani jedna z nich nebola myslená na teba boli to všetko len príklady (ale je vtipné že si si to bral osobne) . Ty si si ale išiel stále svoje a vyplakával si tam ako som ťa urazil a ako som si to mohol dovoliť :lol: , na deme je aj počuť iného hráča ktorý si ale zastal mňa (zaujímalo by ma prečo).

Skús nabudúce zapojiť viac rozum a byť viac samostatný , sám rád poradím a pomôžem ale zas odtiaľ potiaľ . Nabudúce nepoučuj admina o pravidlách serveru, keď sám tu hráš ako si písal 2 dni ;) .
BLACKorGRAY
Amatér
Amatér

Příspěvekod Roxstar » 01 dub 2021, 19:37

Naďalej nesúhlasím. Po prvé si netikáme som staršia ako vy pane.

Po druhé /ws. /knife nie sú príkazy pochopiteľné - pre niekoho kto to ešte nikdy nerobil.

AK by admin normálne napísal - napíšte prosím do o chatu !ws alebo !knife tak to je iné a človek to pochopí. Ak admin napise /ws. /knife tak bohužiaľ nie a nebolo to jasné.

Nehrám to 2 dni v CS mam odohratych 2700 hodín a áno napriek tomu som nikdy nehrala mimo kompet a nenavštevovala servery komunitné aj ked som o nich samozrejme vedela.

Iba preto, že niekto nehrá takéto servery a pýta sa pre niekoho triviálne otázky tak reakcia admina nie je, že ak toto nepochopis tak s tebou nebudem strácať čas. Nie nepochopila som kam a ako sa to presne píše a ako vidieť z dema skúšala som to zadať samozrejme že v zlom formáte čo už teraz viem ale vtedy to nebolo jasne napísané.

Po tretie, nikdy nevie človek s kým a ako starým sa na servery rozpráva - som statšia ako vy dám krk a iba preto,že som žena a mám tenší hlas tak sa nemôže admin takto povýšenecky a arogantne baviť s nikým, a ani s tým 12 ročným keby toto bol ten prípad. Ak sme slušný ľudia rešpekt patrí všetkým aj maldším. Viackrát som Vás upozornila, že ma uráža ak mi nadávate do hlupákov a sprostých napriek tomu ste to robil. A poučoval ma ako ma na strednej daju do laty. Nato som už radšej ani nereagovala, lebo to bolo už úplne arogantné z Vašej strany. A upozorňujem aj na Vašu vetu - ak ma budeš ďalej poučovať tak ťa kicknem a bude. Je to naozaj na zamyslenie z Vašje strany.

a všetky nadávky čo tam odzneli boli mierené na mňa a iba sa tam nadhadzovali kvôli tejto konverzácii.

Ak si myslíte, že som sa nesťažovala skôr omyl. Už 7 dní píšem emaily na tento server a doteraz sme si vymenili 3 emaili s gamesites.cz kde zatiaľ chceli iba dôkazy. Oni navrhli aj to, aby som sťažnosť dala aj sem. A preto som to aj spravila dnes keď mi to navrhli v maily.

Môj pohľad na vec sa nemení ako admin a niekto kto má dohliadať na chod serveru bolo toto arogantné chovanie neprimerané. Iba kvôli otázke a žiadosti o pomoc. V žiadnu hodinu ani v noci nemá admin takto reagovať.

A ešte k pánovi čo sa Vás kože zastával - jeho slová, že vy ste mi to vysvetlil a ja som sprosty a neviem to pochopiť, sú tiež nemiestne. Vysvetlené nebolo nič a vôbec to nie tak ako malo byť. Keby áno celý prípad by sa nestal.

Prajem pekný deň
Roxstar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod BLACKorGRAY » 01 dub 2021, 19:58

Teraz už potrebujem len pukance a mam krásny večer plný čítania . Poprosil by som aby sa to tu zamklo a predišlo sa tak ďalšiemu spamu od mladej spisovateľky , keďže toto nie je chatovacia roomka :lol: .
BLACKorGRAY
Amatér
Amatér

Příspěvekod M1kizzek » 01 dub 2021, 19:59

Lock. pockej si na vyjadreni
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.
ObrázekObrázekObrázek
M1kizzek
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

Příspěvekod polskasila » 01 dub 2021, 20:39 VIP

Ahoj,
na diskusních fórech tohoto typu se zpravidla tyká, to jen tak zkraje (https://cs.wikipedia.org/wiki/Internetov%C3%A1_diskuse#Zvyklosti_a_etika).

Každopádně odpověď na otázku jsi dostala, admin evidentně předpokládal, že průměrnému hráči her dojde, jak fungují v prakticky každé hře běžné příkazy.

Že to admin o půl jedné ráno nevydrží bez komentáře, se mu dá jednou prominout, přeci jen šlo o 3 celkem neškodné zprávy, až potom jste se tam začali hádat, jenže to byla záležitost i tvoje, nemusíš na to nijak příště reagovat.

Mimochodem si tu stěžuješ na "nadávky admina", přitom v tvém chatu najdu tohle, a to jen na prvních dvou stranách:
2021-04-01 12:36:38 (Team) jebliny sproste. Gamesites.cz ^Dust2 Only | !knife !ws !gloves de_dust2
2021-04-01 12:33:53 ty si debo. Gamesites.cz ^Dust2 Only | !knife !ws !gloves de_dust2
2021-04-01 12:27:19 (Team) debiliä. Gamesites.cz ^Dust2 Only | !knife !ws !gloves de_dust2
2021-03-30 21:47:33 spina jedna. Gamesites.cz ^Public [4 maps] !knife !gloves de_mirage
2021-03-30 17:34:24 POJEBANCI S DOUBLE JUMPOM. Gamesites.cz ^Mirage Only #1 | !knife !gloves de_mirage
2021-03-29 23:50:00 hovno kazdy sa odtrepal na mid nikto nesiel A DEMENTI. Gamesites.cz ^Mirage Only #1 | !knife !gloves de_mirage
2021-03-29 23:31:30 (Team) BOZE ZASE TENTO DEMENT. Gamesites.cz ^Dust2 Only | !knife !ws !gloves de_dust2

Doporučuji vyhledat odbornou pomoc.

Vyřešeno
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy