I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Seweee / FUN

Příspěvekod Luk4el » 01 dub 2021, 20:37

Nedá mi než skritizovať arogantné chovanie tohto admina a zdôrazniť zneužívanie adminských práv z jeho strany. Na serveri patrím medzi dlhoročné stálice a pravidelne držím top priečky ranku, ale tohto paholka som tam veru ešte nikdy nestretol a dúfam, že po tom čo predviedol ho tam už ani nestretnem, minimálne ako admina.
Začalo to tým, že kickoval hráčov, len na základe toho, že sa mu nepáčilo, že hrajú s awp na mape fy_snow a skončilo to mojim 10min banom na chat. Po upozornení na to, že jeho zneužívanie práv natáčam na demo sa už samozrejme ukludnil. Posielam najlepšie pikošky z konzoli.
ADMIN Seweee: vykopli P1aNkToN (kick len za to, že hral s awp)
*DEAD* (VIP) Seweee : pohnete se z toho spawnu s tim awp,
*DEAD* (VIP) Seweee : ?
luka el gnls : ne
*DEAD* (VIP) Seweee : ok
Kicked ( vykopol ma )
luka el gnls : ranil som tvoje krehke ego?
Kicked ( vykopol ma )
luka el gnls : asi bude teeba natocit demo
*DEAD* luka el gnls : ako zneuzivas prava
*DEAD* (VIP) Seweee : to to
*DEAD* luka el gnls : tocim
*DEAD* (VIP) Seweee : super
*DEAD* zHnIL^ : seewee ale ukludni sa lebo fakt to zneuziaš
luka el gnls : komplexy z maleho penisu?
=========== http://GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========[=] Dostal jsi trest od admina: Seweee[=] Na serveru: http://Gamesites.cz ^Fun server[=] Doba trvani trestu: 10 minut[=] Duvod trestu: Nadavky [Male][=] Zabanovany nickname: luka el gnls[=]

Tá narážka na jeho zjavne malé pohlavné ústrojenstvo samozrejme nemusela byť, ale uznajte, je toto podľa vás normálne chovanie admina? Nikde v pravidlách sa nepíše, že na fy_snow sa nesmie hrať s awp, ani, že kritika admina obnáša kick. A je maximálne smiešne, že na AWP sa sťažuje niekto kto má vďaka VIP 120hp, granát a helmu zdarma.
Luk4el
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]Seweee / FUN

od Rumcajz » 01 dub 2021, 20:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Seweee / FUN

Příspěvekod Seweee » 01 dub 2021, 21:08

Plankton byl se mnou v teamu a byl AFK, tak dostal kick. Stejně, jako další hráčka, která byla rovněž AFK. Rozhodně nedostal kick proto, že by hrál s awp ;) Prvně si to ověř, pak piš stížnost. Co se týče vás, tak jsem vás upozorňoval za kemp, nikoliv za hraní s awp. Tebe jsem upozornil: 2021-04-01 20:43:01 hrej a nepiš blbosti. Gamesites.cz ^Fun server fy_snow, jelikož jsi provokoval. Nepřestal jsi, tak jsi dostal i kick a následně ban. Zde Tvé hlstats, ať si každý udělá názor sám: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... layer=1216
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Luk4el » 02 dub 2021, 12:33

Jediná pravda v celom tvojom príspevku je, že Plankton bol v tvojom teame, zbytok sú lži.
Pozri, na tom serveri hrám dlhšie ako ty máš nainštalovaný CS 1.6. Narozdiel od teba mám v HLSTATs vyše 20k killov a najlepšie k/d z celej top20 celej HLSTATs, zatiaľ čo ty máš v HLSTATs 186 killov a k/d 1.2.
Skutočne si niekto z čitateľov myslí, že mám za potrebu písať sťažnosti na základe vyfabulovaných výmyslov? Od kedy tu hrám som napísal len jednu sťažnosť. Keby ste mali na serveri 24/7 HTLV monitoring ako majú na Kotelne, tak ti to dokážem jednoducho dosvedčiť, ale kedže vieš, že demo som začal natáčať až po tvojom vyčínaní, tak sa opovažuješ nehanebne cigániť.
Plankton nebol AFK a dostal kick len za AWP, dokazuje to aj výpis z jeho HLTV. V momente sa prihlásil späť a do chatu napísal otáznik. -> http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... ayer=48691
Na camp si ma upozorňovať nemohol, lebo ja necampím, ako dôkaz môžu poslúžiť moje štatisitky v ranku, ale kludne ti to dosvedčia aj admini ako HuNo, Chick či Bujdy, ktorí poznajú môj gameplay. Najprv som dostal kick za awp a potom za oprávnený hnev v chate.
Moje z kontextu vytrhnuté správy z hlstats záznamov vyzerajú odrazu oveľa lepšie keď si ich dáte do širšieho kontextu, kde môžťe vidieť, že adminove zneužívanie práv kritizovali aj ďaľší hráči, viď link http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... ayer=49510

Tieto dva linky čo som poskytol dokonale dokazujú, že si vo svojej odpovedi klamal. Pri písaní si si musel myslieť, že väčšina čítaťelov, žerie seno, lebo tak úbohú odpoveď ti môže zožrať len niekto s IQ na podobnej úrovni ako máš ty.

Môj názor je taký, že admin. práva by nemali prináležať egomaniakom, ktorí tie práva zneužívajú a preto ešte raz apelujem na kompetentných aby zvážili, či takýto človek patrí do admin teamu.
Luk4el
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Luk4el » 02 dub 2021, 12:41

Výpis z jeho HLSTATs*, nepustilo ma to opraviť :D
Luk4el
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 02 dub 2021, 13:34

Jediný, kdo tady lže jsi tak možná Ty ;) Stačí se podívat na events od Planktona, který v danou dobu nemá žádný kill s awp, takže těžko jsem jej za hru s awp kicknul. Kick dostal, jelikož byl AFK, tečka. K Tobě už se dále vyjadřovat nebudu, sám jsi tady ukázal, co jsi zač ;)
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Luk4el » 02 dub 2021, 15:53

To nemôžeš myslieť vážne, čo odpoveď to výhovorka ako od žiaka piatej triedy.
Neprestávaš ma udivovať, kde v sebe berieš toľko drzosti takto klamať, nie je ti to blbé?

1. To, že v tej dobe nemá žiadny kill s awp nie je argument. Nedá sa killovať každých 15 sekúnd :).
2. Keby si ho kickol na základe toho, že bol AFK, neprihlásil by sa do pár sekúnd späť a nenapísal by otáznik.
3. Takže všetci hráči v čete vrátane mňa ťa začali kritizovať a následne ti nadávať len tak bez dôvodu a ty na tom nenesieš žiadny podiel viny, áno? To vážne čakáš, že ti to niekto zožerie? Nebuď na smiech.

Pozerám, že patríš medzi hlavných adminov a je mi jasné, že týmto nič nevyriešim, lebo nad tebou nie je nikto kto by ťa napomenul.
Od dospelého muža v tvojom veku by som každopádne čakal trochu viac hrdosti. Namiesto toho aby si uznal svoju chybu a napísal, že si mal zlý deň a reagoval si unáhlevne a neoprávnene si sa uchýlil k zatĺkaniu a klamaniu ako 10 ročné cigánča pristihnuté pri krádeži.
Luk4el
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 02 dub 2021, 19:12

Svou chybu bych uznal, v tom nevidím problém, ale tady nevidím důvod. Já toho hráče viděl afk, a proto dostal kick, nic víc, nic míň. Škoda, že skutečně není záznam, aby ses přesvědčil sám ;) Máš svou pravdu, tak ji měj, ale mýlíš se ;) Nevidím v tom logiku, že bych kickoval spoluhráče v teamu za to, že hraje s awp :) Myslím, že jsem to vysvětlil dost, proto dám lock a někdo kompetentní to dořeší.
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod eXtr3mer » 03 dub 2021, 13:04

V riešení...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [v riešení]Seweee / FUN

Příspěvekod eXtr3mer » 03 dub 2021, 22:54

Vzhľadom na to, že nikto nemá demo, tak sa nedá presne určiť, čo sa na serveri dialo...

S istotou viem povedať, že kicknutí hráči s AWP nehrali a kick za to určite nedostali. No podľa logov a eventov hlstats mi nepríde, že by boli AFK. Dovolím si teda tvrdiť, že šlo o nešťastné načasovanie a admin sa skutočne snažil vyriešiť AFK hráčov, ktorí mu ako AFK prišli, no ako sa potom ukázalo, AFK neboli. Bohužiaľ bez dema je to len môj odhad...

So Seweem sme to prebrali a nabudúce bude pri takejto situácii radšej postupovať o niečo inak. Inak ide dlhoročného a bezproblémového admina, ktorému dôverujeme, tak snáď mu tento omyl odpustíš :)

Čo sa týka samotného banu, tak si si určite vedomý, že takéto správanie nie je vhodné ani voči hráčom, ani voči adminovi. V prípade problémov s adminom je najlepšie to hneď riešiť tu na webe než na serveri :)

Sťažnosť čiastočne oprávnená
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]Seweee / FUN

Příspěvekod Luk4el » 04 dub 2021, 15:13

Na ten desať minutový ban sa ani nesťažujem, mám temperamentnú povahu a vybuchol som, čo sa, ale dá čakať pri neoprávnenom konaní admina.
Nemal by som s tým všetkým problém ak by si chybu priznal, len som rozčarovaný z toho, že jeho odpoveď bola asi taká, že my všetci sme debili a len on je lietadlo.
Tak asi na ňho fakt celý čet v tom čase nadával bezdôvodne :-).
Zdôrazňujem ešte raz správy hráča ZhNiL^, ktorý okrem nadávok na daného admina napísal aj "seewee ale ukludni sa lebo fakt to zneuziaš." ( viď. linky v mojej odpovedi v tomto threade )

Týmto už bolo naozaj povedané z mojej strany všetko a môžte to locknúť.

Ďakujem.
Luk4el
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy