• Stránka 1 z 1
[Z] erwin / TTT
Název tématu [Server / Nick admina]: erwin
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/ErwinBeast
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Dal jsem Random Kill a
admin erwin byl na serveru, situaci hned začal řešit a já jsem se sám přiznal že to opravdu random byl, poté mi udělil -25 a -10 já se ho zeptal proč mi udělil -35 karmy a jeho odpověď zněla že dává - karmu podle situace, ze začátku mluvil o tom že mi může dát -50 a potom mi udělil -35.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/TT ... gs2.dem.gz ( 17:42 - 18:05 )
Poznámka: Nevím jak to tu máte, ale každý admin řeší randomy jinak. Někdo dá úmyslný random dostane -10 nebo -25 a nebo to admin vůbec neřeší, a pak je tu erwin co si řeší randomy podle toho jak se mu zachce.
Screen když jsem se před měsícem ptal SA jak je to s randomama tak mi sám napsal že zá umyslný je -25 karmy. https://ctrlv.cz/i7aj
Nerad píšu mojí první stížnost na člověka co se snaží se serverem něco dělat, ale když dělá to co dělá tak si myslím že to bude mít určitě nějaký smysl.
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/ErwinBeast
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Dal jsem Random Kill a
admin erwin byl na serveru, situaci hned začal řešit a já jsem se sám přiznal že to opravdu random byl, poté mi udělil -25 a -10 já se ho zeptal proč mi udělil -35 karmy a jeho odpověď zněla že dává - karmu podle situace, ze začátku mluvil o tom že mi může dát -50 a potom mi udělil -35.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/TT ... gs2.dem.gz ( 17:42 - 18:05 )
Poznámka: Nevím jak to tu máte, ale každý admin řeší randomy jinak. Někdo dá úmyslný random dostane -10 nebo -25 a nebo to admin vůbec neřeší, a pak je tu erwin co si řeší randomy podle toho jak se mu zachce.
Screen když jsem se před měsícem ptal SA jak je to s randomama tak mi sám napsal že zá umyslný je -25 karmy. https://ctrlv.cz/i7aj
Nerad píšu mojí první stížnost na člověka co se snaží se serverem něco dělat, ale když dělá to co dělá tak si myslím že to bude mít určitě nějaký smysl.
https://imgur.com/a/MvmIZtP
-
NotTera - Zkušený
[Z] erwin / TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: erwin / TTT
Ahoj, samozrejme som rád že si vlastne tu sťažnosť podal vysvetlím ti to čo vlastne som chcel povedať.
-35 som ti dal z tohoto dôvodu že hráč prišiel za tebou do sklepa dole aby s tebou komunikoval ani nemal v úmysle ťa zabiť ''zatial''
Keďže si sám bol adminom za vlády ŽelezoBetona tak vieš že ako adminovi to prišlo úplne neprijateľné že ho len tak zabiješ a ako ex admin napíšeš " daj mi -25 dík" .. Vtedy som zostal z teba trochu z nechutený a postupoval som následne s odobratím karmy -35
-50 by si fakt nedostal, neboj sa toto bola len výchovná veta keďže na TTT vládne komunita ktorú je potreba vychovať a to si myslím že vieš aj sám vzhľadom k tvojím nahláseniam a inak asi toľko k tomu.
Keď dáš neumyseľný random a hráč sa prizná dostane -10 ale fakt tam je potreba vidieť to že to bolo neumyseľné.
-25 ja dávam vtedy keď hráč so mnou odmieta nijak komunikovať vtedy dostane -25 a pri ďalšiom randome už by dostal -100 samozrejme tak že by som zase okúsil to aby somnou komunikoval. Mimochodom fakt neriešim randomy ako sa mi zachce ber to z toho pohľadu že nie na každého platí normálne banovacie/karma pravidlo kde keď hráč je idiot a robí opakované blbosti tak k tomu hráčovi pristupujeme tvrdšie. -35 karmy si dostal čisto len za tvoj prístup k tomu randomu čo na vyčasovaní je vidieť ako ho zabiješ rovno napíšeš "daj mi -25 dík" a potom komunikácia z tvojej strany zlyhala. Keby odpovieš ja ti dám -25.
Ďakujem za pochvalu, ale to jak si popísal túto vetu si so mnou kludne mohol vyriešiť aj na steame, určite by si tom to s tebou prebral poprípade zašieľ na TS.
Dal jsem Random Kill a
admin erwin byl na serveru, situaci hned začal řešit a já jsem se sám přiznal že to opravdu random byl, poté mi udělil -25 a -10 já se ho zeptal proč mi udělil -35 karmy a jeho odpověď zněla že dává - karmu podle situace
-35 som ti dal z tohoto dôvodu že hráč prišiel za tebou do sklepa dole aby s tebou komunikoval ani nemal v úmysle ťa zabiť ''zatial''
Keďže si sám bol adminom za vlády ŽelezoBetona tak vieš že ako adminovi to prišlo úplne neprijateľné že ho len tak zabiješ a ako ex admin napíšeš " daj mi -25 dík" .. Vtedy som zostal z teba trochu z nechutený a postupoval som následne s odobratím karmy -35
jeho odpověď zněla že dává - karmu podle situace, ze začátku mluvil o tom že mi může dát -50 a potom mi udělil -35.
-50 by si fakt nedostal, neboj sa toto bola len výchovná veta keďže na TTT vládne komunita ktorú je potreba vychovať a to si myslím že vieš aj sám vzhľadom k tvojím nahláseniam a inak asi toľko k tomu.
Nevím jak to tu máte, ale každý admin řeší randomy jinak. Někdo dá úmyslný random dostane -10 nebo -25 a nebo to admin vůbec neřeší, a pak je tu erwin co si řeší randomy podle toho jak se mu zachce.
Keď dáš neumyseľný random a hráč sa prizná dostane -10 ale fakt tam je potreba vidieť to že to bolo neumyseľné.
-25 ja dávam vtedy keď hráč so mnou odmieta nijak komunikovať vtedy dostane -25 a pri ďalšiom randome už by dostal -100 samozrejme tak že by som zase okúsil to aby somnou komunikoval. Mimochodom fakt neriešim randomy ako sa mi zachce ber to z toho pohľadu že nie na každého platí normálne banovacie/karma pravidlo kde keď hráč je idiot a robí opakované blbosti tak k tomu hráčovi pristupujeme tvrdšie. -35 karmy si dostal čisto len za tvoj prístup k tomu randomu čo na vyčasovaní je vidieť ako ho zabiješ rovno napíšeš "daj mi -25 dík" a potom komunikácia z tvojej strany zlyhala. Keby odpovieš ja ti dám -25.
Ďakujem za pochvalu, ale to jak si popísal túto vetu si so mnou kludne mohol vyriešiť aj na steame, určite by si tom to s tebou prebral poprípade zašieľ na TS.

Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
Admin v tomto případě nepochybil, standartně se dává -25 karmy, ale taky záleží situace od situaci, ne vždy je to striktně -25.
S tím, že si dal naféra úmyslný random a ještě do chatu drze napsal, dej mi -25, tak se nedivím, že ti admin dal -35 karmy.
Zamítnuto.
S tím, že si dal naféra úmyslný random a ještě do chatu drze napsal, dej mi -25, tak se nedivím, že ti admin dal -35 karmy.
Zamítnuto.
-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
GuHHH666 píše:Admin v tomto případě nepochybil, standartně se dává -25 karmy, ale taky záleží situace od situaci, ne vždy je to striktně -25.
Zamítnuto.
Chceš mi říct, že od doby, co začala tvá nadvláda tu funguje pravidlo "kamarád, nechám tě/nemám tě rád -100 karmy?
Přijde mi dost velká blbost, aby si admini dávali -karmu podle své libosti.
Jestli se má dávat -25 karmy, měl dát -25 karmy a né aby si řekl "HAH TEĎ SI MĚ NAŠTVAL, DOSTANEŠ -35 KARMY".
erwin píše:keďže na TTT vládne komunita ktorú je potreba vychovať a to si myslím že vieš aj sám vzhľadom k tvojím nahláseniam a inak asi toľko k tomu.
Komunitu TTT nikdy nevychováš.. Od jakživa tu hráli ghosteři/děti který řvaly na serveru, až ti z toho prasknul bubínek.
Rok dva tu byla top komunita, ale 90% z nich pochopili, že není problém v komunitě, ale v chodu serveru(admini, nepsaná pravidla, tresty).
Možná bych ještě popřemýšlel o otevření stížnosti, jinak tu každý admin bude citlivka a bude dávat -100 karmy
cskys sensei/syyma
SI PIČA, ZUSTAŇ PIČOU.
-
MortySimon - Pokročilý
MortySimon píše:Chceš mi říct, že od doby, co začala tvá nadvláda tu funguje pravidlo "kamarád, nechám tě/nemám tě rád -100 karmy?
Jestli se má dávat -25 karmy, měl dát -25 karmy a né aby si řekl "HAH TEĎ SI MĚ NAŠTVAL, DOSTANEŠ -35 KARMY".
Určitě to přesně tak funguje, z 99% se dává -25 karmy, ale jsou situace jako je tahle, kde se nedivím, že admin dal i -35 karmy.
Jsou i situace kde se dá dát rovnou -100 karmy, ale to už jsou spíše problémový hráči nebo velká vyjímka.
-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
Re: [Z] erwin / TTT
Guhhu děkuji za vyjádření, když se tedy dává - karma podle situace a ne podle toho jak by se měla spravedlivě každému udělovat, tak jakmile uvidím admina co dá někomu -25 a já si budu myslet že mu měl dát admin -35 tak ho samozřejmě jako správný hráč nahlásím na forum, protože si budu myslet že admin vyhodnotil situaci špatně.
+ jsem se dneska ptal dvou adminů na TTT a oba mi řekli že za úmyslný random je -25 karmy a chování u toho nehraje žádnou roli, to se potom trestá mutem a ne rozhodně - karmou.
Doufám že si v tom uděláte nějaký systém, přeji hezký zbytek večera.
+ jsem se dneska ptal dvou adminů na TTT a oba mi řekli že za úmyslný random je -25 karmy a chování u toho nehraje žádnou roli, to se potom trestá mutem a ne rozhodně - karmou.
Doufám že si v tom uděláte nějaký systém, přeji hezký zbytek večera.
https://imgur.com/a/MvmIZtP
-
NotTera - Zkušený
GuHHH666 píše:MortySimon píše:Chceš mi říct, že od doby, co začala tvá nadvláda tu funguje pravidlo "kamarád, nechám tě/nemám tě rád -100 karmy?
Určitě to přesně tak funguje, z 99% se dává -25 karmy, ale jsou situace jako je tahle, kde se nedivím, že admin dal i -35 karmy.
Jsou i situace kde se dá dát rovnou -100 karmy, ale to už jsou spíše problémový hráči nebo velká vyjímka.
Chceš mi říct, že PEPA který je zdvořilý hráč, dostane -25, ale KUBA, který dělá blbosti na serveru si zaslouží větší trest, jen kvůli tomu, že dělá blbosti?
e. GuHHH666: A né snad ?
SI PIČA, ZUSTAŇ PIČOU.
-
MortySimon - Pokročilý
MortySimon píše:Chceš mi říct, že PEPA který je zdvořilý hráč, dostane -25, ale KUBA, který dělá blbosti na serveru si zaslouží větší trest, jen kvůli tomu, že dělá blbosti?
Ahoj, ano, přesně tak by to mělo fungovat. Hráč, který neporušuje pravidla, chová se slušně a jednou dá random např.: oplácí random za random (což se dělat nesmí, ale máme pro to jisté pochopení) nedostane zdaleka takový trest jako hráč, který je arogantní a provokuje adminy. Tak to ve světě prostě funguje.
Admini mají aktuálně téměř volnou ruku, aby hodnotili situace dle svého uvážení. Vzhledem k vašim námitkám pouvažujeme nad nějakou změnou.
Další případné dotazy/připomínky k této stížnosti pište, prosím, do PM.
Lock.

-
eNcoo - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1