• Stránka 1 z 1
[V] Jablko / TTT
Zdravím milá komunita gamesites, chcel by som dať sťažnosť na admina Jablko na servery TTT z dôvodu neoprávneného slayu
Napísal som mu drž už hubu, lebo sa správal arogantne a povýšenecky na to že je admin a prišiel neoprávnený slay.
S pozdravom
Napísal som mu drž už hubu, lebo sa správal arogantne a povýšenecky na to že je admin a prišiel neoprávnený slay.
S pozdravom
- wzburaczrew
- Pokročilý
[V] Jablko / TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jablko / TTT
Pokud vím, admin něco řešil na serveru a ty jako hráč si mu napsal drž hubu, tak tě potrestal nic víc v tom nevidím a na důvod, proč ti dal slay, ti odpověděl přímo na serveru.
- ahojkamo123
- Zkušený
Ahoj,
tak to nebylo.
Rozdal jsem nějaké bany, ukázalo se, že je tam další DIP tak jsem kickoval a mezitím psali ostatní nějaké urážky a nadávky do chatu atp.
Já jakožto admin jsem je napomenul, ty si mi na to napsal ať držím hubu. Dostal si jako upozornění slay.
Nemáš se mi co starat do toho co na serveru dělám, na serveru jsem Ti vše vysvětlil. Rozhodně nepomůže adminům v uklidnění lidí co se neumí chovat na serveru to, že jim budeš psát ať drží hubu a pak se divit, že máš upozornění i ty. Podrýváš tím autoritu daného admina a ostatní se po nás potom vozí.
Dále byly na serveru přítomni admini aleluja a Friskyy.
Děkuji
tak to nebylo.
Rozdal jsem nějaké bany, ukázalo se, že je tam další DIP tak jsem kickoval a mezitím psali ostatní nějaké urážky a nadávky do chatu atp.
Já jakožto admin jsem je napomenul, ty si mi na to napsal ať držím hubu. Dostal si jako upozornění slay.
Nemáš se mi co starat do toho co na serveru dělám, na serveru jsem Ti vše vysvětlil. Rozhodně nepomůže adminům v uklidnění lidí co se neumí chovat na serveru to, že jim budeš psát ať drží hubu a pak se divit, že máš upozornění i ty. Podrýváš tím autoritu daného admina a ostatní se po nás potom vozí.
Dále byly na serveru přítomni admini aleluja a Friskyy.
Děkuji
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
-
thejabko - Kazatelův učeň
Důkaz k tomu, že jsem byl nějakým způsobem arogantní nevidím.
Ale i kdyby přeci jen, jak ty ke mě, tak já k Tobě
Ale i kdyby přeci jen, jak ty ke mě, tak já k Tobě

Práva 3
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
-
thejabko - Kazatelův učeň
Ahoj,
Příkládám DEMO z celé mapy.
Celou mapu to na serveru bylo celkem "akční" (viz celé demo) a kolega Jabko se snažil jenom dělat svou práci.
Čas 15:33 napsal na sklo ať se zkrátka uklidníte, kde ty jsi mu na to odpověděl ať drží hubu. Nevím, čemu se divíš
Příkládám DEMO z celé mapy.
Celou mapu to na serveru bylo celkem "akční" (viz celé demo) a kolega Jabko se snažil jenom dělat svou práci.
Čas 15:33 napsal na sklo ať se zkrátka uklidníte, kde ty jsi mu na to odpověděl ať drží hubu. Nevím, čemu se divíš

Bez ohledu na to jak jsi šílený, vždy existuje někdo, kdo tvoje šílenství dokončí.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198799557570/
https://steamcommunity.com/profiles/76561198799557570/
-
Friskyy - Kazatelův učeň
Admin mohl volit spíše kick, jelikož slay hráče potrestá i karmou dolů. Příště určitě zvolí líp. A ty si příště určitě dáš pozor co a komu píšeš a budeme všichni spokojení a v klidu. 
Vyřešeno.

Vyřešeno.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1