• Stránka 1 z 1
[V]Kozlak
Dobrý den, chtěl bych říct že jsem dostal ban a admin se se mnou hádal o to že jsem dal FK. Což jsem samozřejme nedal, hráč měl doplnovat ke středu, on doplnil ale pak odstoupil od středu a tak jsem ho zabil. Napsal jsem ze srandy že jsem ho zabil za vestu, protože jsem mu dal hlavu a nezabil ho. Poté se mě admin zeptal proč jsem ho zabil, řekl jsem mu že to bylo protože odstoupil od středu ikdyž měl doplnovat. Admin se pak šel podívat na demo a dal mi ban na 6hodin. Ikdyž jasně viděl demo a podíval se, stejně mi dal ban, protože má citovou nenávist k mé osobě protože mu ostatní "kamarádi" řekli že jsem *nadávky* a on takto řeší situace. Jako admin by měl být rozumný a řešit věci slušně a rozumně, a né se podívat na demo a stejne i přes to dát ban. Dal mi ještě k tomu ban na 6hodin, možná aby se vyhl nahlášení za FK, který jsem nedal a za který mě chtěl zabanovat, ale co udělal pan admin? Věděl že jsem FK nedal po shlédnutí dema, a tak mi dal ban za Kažení Hry. Samozřejme tu něco nakecá, a každy bude souhlasit, a to protože jsem pred 5 lety cheatoval
. Řekl bych že se admin nezachoval správně, žádného kažení hry jsem se nedopustil, jedině jsem mohl hned říct za co jsem ho zabil, což jsem ale udělal hned kolo poté. A to tu neřeším adminovo chování na serveru, jen co mě grabnul začal jeho arogantní hlas mluvit a jeho vyjadřování nesouhlasí s tím, jak by se člověk měl správně chovat. Také nemluvím o tom že tento admin neumí pravidla, a včera si díky jeho neznalosti nahlásil FREE VD, zatímco jsme mu říkali jak to je, a že se plete, ale jeho arogantnost a ego nedokázali dopustit na to, aby uznal svou chybu.
http://leteckaposta.cz/496744851
Začétek kola 29:00
Ostoupení od středu 30:05
Admin mě grabl a choval se arogantně další kolo, pak se šel kouknou na demo a ikdyž viděl že mám pravdu, dal mi ban.
Screen toho kde admin napsal že "Doplnil normalne". - https://imgur.com/a/9k7IE9b
Doufám že mé nahlášení prospěje pro hladký chod gamesites.cz.

http://leteckaposta.cz/496744851
Začétek kola 29:00
Ostoupení od středu 30:05
Admin mě grabl a choval se arogantně další kolo, pak se šel kouknou na demo a ikdyž viděl že mám pravdu, dal mi ban.
Screen toho kde admin napsal že "Doplnil normalne". - https://imgur.com/a/9k7IE9b
Doufám že mé nahlášení prospěje pro hladký chod gamesites.cz.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
Re: Kozlak
Čus,
S tím doplněním máš pravdu, byl jsem na livehltv a z nějakého důvodu jsem viděl, že doplnil normálně. Nebudu se hloupě vymlouvat, měl jsem počkat na normální HLTV a vyřešit to jinak. Za to se ti omlouvám.
Každopádně pravdou zůstává, že když jsem na serveru nebyl, tak si dával FK hráčovi Stiflerko. Jelikož jste měli mezi vámi nějaké nespory, dovolil bych si říct, že byli úmyslné
časy HLTV
13:48
19:27 tohle bylo na hraně, ale myslím si, že to bylo z tvé zaujatosti.
S tím doplněním máš pravdu, byl jsem na livehltv a z nějakého důvodu jsem viděl, že doplnil normálně. Nebudu se hloupě vymlouvat, měl jsem počkat na normální HLTV a vyřešit to jinak. Za to se ti omlouvám.
Každopádně pravdou zůstává, že když jsem na serveru nebyl, tak si dával FK hráčovi Stiflerko. Jelikož jste měli mezi vámi nějaké nespory, dovolil bych si říct, že byli úmyslné

časy HLTV
13:48
19:27 tohle bylo na hraně, ale myslím si, že to bylo z tvé zaujatosti.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
Tak to měl být spíš ban na 4hodiny a né na 6, ale beru. 

Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
Ban jsem ti zkrátil.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1