• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Žádost o Unban / JB
Zdravím, chtěl bych vědět důvod banu, nejlépe demo, předem díky
Vaše SID: STEAM_1:0:419705349
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:419705349&advType=steamid&Submit#
Popište co se stalo: Vůbec nevím, jak jsem ghostil, proto by mě to zajímalo, co jsem provedl
Vaše SID: STEAM_1:0:419705349
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:419705349&advType=steamid&Submit#
Popište co se stalo: Vůbec nevím, jak jsem ghostil, proto by mě to zajímalo, co jsem provedl

- Mendy2004
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] Žádost o Unban / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Unban
Ahoj,
byl jsi zabanován na základě nahlášení v Porušení Pravidel - záznam a vyčasování nalezneš zde: duchod-a-dirty-ghosting-jb3-t242464.html
byl jsi zabanován na základě nahlášení v Porušení Pravidel - záznam a vyčasování nalezneš zde: duchod-a-dirty-ghosting-jb3-t242464.html

-
Amby - CS:GO Server Admin
Nice, to můj hlas není, v tu dobu jsem byl na discordu Maska a v tu dobu tam nebyl nikdo z mého steam friendlistu, toho typecka jsem v zivote nevidel, co byl dneska na JB #3
- Mendy2004
- Kolemjdoucí
BTW i vím, s kým ten týpek ghostil, ten typek byl v CT, jeho nickname zacinal na V, nevzpomenu si na presny nickname, dik za ochotu.
- Mendy2004
- Kolemjdoucí
ok, týpek se jmenuje Valter Vite
- Mendy2004
- Kolemjdoucí
Re: Žádost o Unban / JB
Žádám o odpověď, mám tři svědky, že jsem to já být nemohl, jsem schopen se obhájit. Zatím jsem akorát poškozený a ochotu ze strany serveru taky moc necítím...
- Mendy2004
- Kolemjdoucí
Ahoj prepáč že sa ti vyjadrim neskoro mám totiž celý týždeň odpolednú smenu a som doma hrozne neskoro a už unavený.
Nemám momentalne čas sa na to pozrieť a vyčasovať to. Možnosť že som sa pomýlil je na 50% pretože tam mi prišlo že až traja majú identický hlas.
Požiadam o unban a ja to preverím zajtra ráno. Pokiaľ bude všetko fajn tak ti unban ostane v opačnom prípade sa znovu nahodí
Zatiaľ príjmi moje ospravedlnenie. Mám toho teraz veľa.
Nemám momentalne čas sa na to pozrieť a vyčasovať to. Možnosť že som sa pomýlil je na 50% pretože tam mi prišlo že až traja majú identický hlas.
Požiadam o unban a ja to preverím zajtra ráno. Pokiaľ bude všetko fajn tak ti unban ostane v opačnom prípade sa znovu nahodí
Zatiaľ príjmi moje ospravedlnenie. Mám toho teraz veľa.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
Ok, díky erw1n, až bude vše vyřešeno, napiš mi sem verdikt. Unban už mám automaticky, jelikož lhůta banu vypršela, spíše mi jde o princip toho neoprávněného banu.
- Mendy2004
- Kolemjdoucí
Ahoj, pozeral som to demo a dvaja hráči tam mali identický hlas jak na tom demu jak hovorím ťažko to určiť je to ban ktorý je 50% dobrý aj zlý. Za možnosti toho že som ti dal neoprávnený ban sa ti ospravedľnujem.
Ale keďže už máš ban po lehote tak to budem pokladať za vyriešené.
Ale keďže už máš ban po lehote tak to budem pokladať za vyriešené.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
-
erwin - Spamerův sluha
Ahoj,
prepáč nevšimol som si túto žiadosť o unban dosť skoro, aby som ti mohol hodiť dočasný unban.
Admin sa ti ospravedlnil a verím, že to neurobil naschvál.
Vyriešené.
prepáč nevšimol som si túto žiadosť o unban dosť skoro, aby som ti mohol hodiť dočasný unban.
Admin sa ti ospravedlnil a verím, že to neurobil naschvál.
Vyriešené.
-
KhalDenny - Spamer
• Stránka 1 z 1