Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] Tomixxko/jb1/fk

Příspěvekod YeaZ » 01 dub 2021, 12:40 VIP

Nick: Tomixxko

Steam ID: STEAM_0:0:204072997 https://ctrlv.sk/aDIH

Dátum a čas: 1.4 2:20+- ak spravne pamatam

Popis situácie: Hrač hodil granat a ctčko ma zabilo že som ho vyhodil ja .

Dôkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20312-210401025 ... lf.dem.zip

Vyčasovanie: hned začne hltv tak je vidiet že mam jeden kill čo každy hrač evip vie že to znamena 21 bodov roztočil som si kolom štastia dostal som pilu nemal som odkial mat granat už len to že som šiel z hornych ciel kde sa granat vobec nenehadza tak aj cez to som dostal kill za granat ktory stifler hodil 3:40 odpočuram si pozriet jeho pohlad čo a kam pozera a dovod prečo by mal byt akademik zabanovany pisal som po tomto incedente na ts že som granat nehodil neriešil to pisal som dandee ktora po 5 kolach mu povedala že som fk dostal kedže sa to da dohladat v konzole že fk bol a granat som nehodil tak cez bol furt arogantny namna kolo po tom som si pytal od neho mik samozrejme mi ho nedal ked vedel že som tu situaaciu chcel riešiť ale on si stal za svojim už len to že sa po 10 kolach ospravedlni sice nie sam ale pomocou dandee a vd mi nenahlasi tak je demencia ... a za fk by mal dostat normalne ban a nie že sa osrpavedlni po 10 kolach čo je arogantny a nerieši to ked som mu jasne napisal že som to granat nehodil ja a načo by som klamal akadmeika o 2 večer ... tak aj cez to mi nedal vd a dalej bol arogantny . ak tak od tej 3:40 si stači zapnut 2x rychlost a pozriet si to kedže neni to vhodne aby toto spravil ked vedel že som dal fk a nemal by zabijat pri takychto situaciach kde sa točime na kolotoči on vidi vipko a zabije nespravne ... mal by si byt isty zamna všetko proste ban by mal dostat arogantny bol ospravedlnit sa nevedel situaciu neriešil až ked som napisal dandee .
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

[Vyřešeno] Tomixxko/jb1/fk

od Rumcajz » 01 dub 2021, 12:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Tomixxko/jb1/fk

Příspěvekod Dandeenka » 01 dub 2021, 17:32 VIP

Já ti nevím Jeffe. Na serveru jsem byla - jak i píšeš.. Tomixxko se ti pak omluvil ale taky ti sám řekl, že tě viděl s granátem. To se zkrátka může stát. Pak jsi mi tvrdil, že tam byl zmatek a snad i flash, takže mi přišel ban zbytečný. Navíc sis nevyžádal mikrofon ohledně FK (max si chtěl řešit, jestli Sewee skočil co jsem si všimla).. Přijde mi přehnané dávat toto do PP, ale třeba to na demu vypadá jinak.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [V řešení...] Tomixxko/jb1/fk

Příspěvekod Vonbrauncz » 03 dub 2021, 17:08

Tentokrát, když přihlédneme ke všem okolnostem, zůstaneme pouze při upozornění tomixxka, příště už ale tak vstřícní nebudeme a bude následovat nekompromisní ban.

Děkujeme za nahlášení.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na JailBreak Servery