• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] COD:MW1/ReXy/Gamesites Player
https://www.gamesites.cz/amxban/classic/ban_list.php?bid=5961
Banned na website, mohu se dotázat na důvod? Prosím o demo, včetně časů a zdůvodnění. Bez VIP
Banned na website, mohu se dotázat na důvod? Prosím o demo, včetně časů a zdůvodnění. Bez VIP
- theman
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] COD:MW1/ReXy/Gamesites Player
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: COD:MW1/ReXy/Gamesites Player
Ahoj, bol si nahlásený v CHH adminom, následne zabanovaný cheathunterom.
TU máš demo.
Na deme pomerne jasné WH.
Ban je oprávnený. Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html

TU máš demo.
Na deme pomerne jasné WH.

Ban je oprávnený. Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
❤
-
SwitchFavy - Spamerův sluha
Re: [Vyriešené] COD:MW1/ReXy/Gamesites Player
Nerozumím, kde vidíte WH.
26:45 - běžně čekuju rohy. Hráč s WH by to neměl zapotřebí
27:10 - kdybych měl WH, tak bych věděl, že tam na mně jdou tři, a nepoběžím jim vstříc, ale počkám na ně z dálky s ostatními
27:50 - viděl jsem střely zezdola, tak jsem věděl že tam budou nepřátelé
27:55 - ten samý hráč (Radek23) tam kempil už minimálně potřetí během této mapy. Poprvé mě tam sejmul do zad když jsem probíhal na bombsite, tak jsem si na ten spawn dával pozor.
28:12 - kontroluju zpátky stranu od spawnu, navíc jde slyšet přibíhajícího hráče
28:17 - kdybych věděl že tam nějaký hráč je, tak bych přece nepřebíjel když peekuju. Navíc bych nekoukal půl času na druhou stranu (od T spawnu), kde nakonec nikdo nebyl
26:45 - běžně čekuju rohy. Hráč s WH by to neměl zapotřebí
27:10 - kdybych měl WH, tak bych věděl, že tam na mně jdou tři, a nepoběžím jim vstříc, ale počkám na ně z dálky s ostatními
27:50 - viděl jsem střely zezdola, tak jsem věděl že tam budou nepřátelé
27:55 - ten samý hráč (Radek23) tam kempil už minimálně potřetí během této mapy. Poprvé mě tam sejmul do zad když jsem probíhal na bombsite, tak jsem si na ten spawn dával pozor.
28:12 - kontroluju zpátky stranu od spawnu, navíc jde slyšet přibíhajícího hráče
28:17 - kdybych věděl že tam nějaký hráč je, tak bych přece nepřebíjel když peekuju. Navíc bych nekoukal půl času na druhou stranu (od T spawnu), kde nakonec nikdo nebyl
- theman
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1