• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Mrtvé děti v živém plotě/JB #1/
Už podle nicku můžeme poznat, že se jedná o narušeného hráče/admina. Dneska ráno kolem 1 hodiny ranní jsem se rozhodl, že si příjdu zahrát JB. No, bohužel opak byl pravdou. Tento sprostý admin vůbec nedodržoval zásady serveru, nechal hráče jcob nadávat sprostě do voicu, nechal ho se zabíjet od vězňů, a tak dále, tento admin používal VULGARISMY!!. Ale za to bych mu vinu nedával, jelikož to vypadalo, že admin je sjetý, ožralý, nebo prostě jen narušený, a tyto aspekty mnoho zkreslují situace, za kterých bychom se bez vlivu omamných látek či jiných okolností nezachovali stejně, co už, asi má nějaké problémy v osobním životě. Nadávky typu dement dále výrazy jako nasrat. Stačí se podívat na ten chatlog, ale dávejte pozor, je to opravdu nechutné působení admina. Admin hráče ani nenapomínal, pouze je pošťuchoval k nadávání na mou osobu. Trest by byl super i pro hráče jcob, za nechutné správání. Demo dodávám z hltv, nepostuju ani časování, protože celé to je otřes. Je mi z nich špatně. Děkuji za přečtení a případné řešení! S pozdravem Váš Markéta! 
Jedná se o HLTV, nečekal jsem, že se takoví hráči najdou v 1 hodinu ráno: https://uloz.to/tam/0e708c65-3480-42eb- ... dc107fac1d

Jedná se o HLTV, nečekal jsem, že se takoví hráči najdou v 1 hodinu ráno: https://uloz.to/tam/0e708c65-3480-42eb- ... dc107fac1d
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
[Vyřešeno] Mrtvé děti v živém plotě/JB #1/
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nahlášení admina Mrtvé děti v živém plotě/JB #1/
Dodej aspoň jeden čas na demu, abych se mohl od něčeho odrazit.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Re: [V řešení...] Mrtvé děti v živém plotě/JB #1/
19:50 Simon se nechává zabit, admin nic, 20:30 ct se nechavaji zabít, 20:56 Ct nechávají projít vězně do zbrojnice 21:54 Admin provokace 22:30 vezen ma zbrane ukazuje je ct nic, admin neupozornuje, 22:40 nadavky na mou osobu. 23:49 simon nadava, admin ho podporuje. A doporučuju se kouknout na všechna kola ještě minimálně 10 minut po všech časování, co jsem udal. Nějaké jsem dodal, myslím, že toto je velice dostačující.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
podla mna by si si mal psychicke problemy riesit inde ako o 3 rano na jb a potom na gs forku
- jcobjw
- Amatér
Podle mě by jsi měl být rád, že jsi dostal maturitu, a držet hubu. Tvůj názor je poslední, co mě zajímá, radši bych viděl vyjádření kompetentnější osoby, děkuji.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
Komentuji protoze jsem byl pritomny na serveru v danou hodinu, poprosili jsme admina jestli by jsme si mohli dat kolo v podobu turnaje, proste atrakce kde by jeden z k azde atrakce vypadl, nikdo nemel problem a vsichni souhlasili, dany clovek AliA taktez hrač Marketa ktery ma mimichodem ban na chat protože je nevychovaný a neumi se chovat k lidem prisel na server a zacal zabijet simona a delat zbytecne vzpoury, nevim co ma ten človek za problem v zivotě jestli se mu nedaří nebo tak ale ve 3 rano řešiš takovou věc a davat stiznost na admina je docela smutný, Adminovi bych chtěl poděkovat že udělal alespon zabavu ve 3 rano a nemyslim si ze to bylo nejak zavažné či nespravedlivé. Stifler
-
FckoFFF - Amatér
Chtěli jsme dát zábavné kolo o nějaké body. Všichni souhlasili a bavili se do doby, než jsi došel Ty. Já nadávky žádné nevidím, nijak jsem Ti nenadával. Pokud padnul nějaký FK, tak jsem si toho nevšimnul.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Seweee píše:Chtěli jsme dát zábavné kolo o nějaké body. Všichni souhlasili a bavili se do doby, než jsi došel Ty. Já nadávky žádné nevidím, nijak jsem Ti nenadával. Pokud padnul nějaký FK, tak jsem si toho nevšimnul.
Proč najednou měníš svůj verdikt? Před pár hodinama tady byla tvá odpověd, kde si se omlouval a ted jí už nevidím nebot je nejspíše smazaná.

Ale souhlasím s ostatníma, na serveru jsem také byl
- JoeYy
- Pokročilý
Tojo, hlavně, že zprávu předtím jsi vymazal, troubo, já tam byl celou dobu, tak si nevymýšlej hovna, koště.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
Nechápu, co se všichni najendou vyjádřujete. Zaprvé mám ban na chat, nijak jsem atrakce nekazil, to, že jsem chtěl hrát podle pravidel je uplně normální, každodenně za to banujete. Stifler, FK hodim taky na forko, ty se vubec nevyjadruj, sam nahlašuješ, chudáčku. A když jsem ten slavnej turnaj hrál, tak schválně jcob dal, ať něco napíšu do chatu. Takže každá Vaše rádoby vtipná připomínka je mimo mísu.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
Hlavně je vtipné že hrač dava stížnost když ma perma ban na chat kvuli nevychovanosti.
-
FckoFFF - Amatér
JoeYy píše:Seweee píše:Chtěli jsme dát zábavné kolo o nějaké body. Všichni souhlasili a bavili se do doby, než jsi došel Ty. Já nadávky žádné nevidím, nijak jsem Ti nenadával. Pokud padnul nějaký FK, tak jsem si toho nevšimnul.
Proč najednou měníš svůj verdikt? Před pár hodinama tady byla tvá odpověd, kde si se omlouval a ted jí už nevidím nebot je nejspíše smazaná.![]()
Ale souhlasím s ostatníma, na serveru jsem také byl
Jojo, smazal jsem to, protože to vyznělo dost ironicky

-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Že to říkáš zrovna ty, ta vychovanost, co, ty nadávky rasistické na Katijku. Jsi malý ubožák, a už nespamuj, tu je debata, který nejspíš nerozumíš.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
Ok, pro spam lock. Kompetentní osoba pak zde dá verdikt.
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
S adminem jsem probral všechny situace, co se na serveru udály, vytkl jsem mu situace, které se mi nelíbily - hlavně co se týče neřešení nadávek, admin slíbil, že si už dá příště pozor a už se to nebude opakovat.
Stížnost oprávněná.
Stížnost oprávněná.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1