• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] CígoPoBrku ツ / Awp Server
Nick na serveru: CígoPoBrku ツ
SID: STEAM_0:0:525702153
Sekce, na které chci práva: Awp server
Věk: 21
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=316015
Bany, které jsem dostal: Myslím si že jsem nikde na Gamesites Ban nikdy nedostal
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se David jsem z Vysočiny bydlím v Havlíčkově brodě. Chovám trochu exotické zvířata jako je například Krokodýl jménem Honza.
Proč právě já: Hraji na serveru dost často a dostkrát se střetávám s toxic lidma nebo cheaterama, rád bych pomohl Adminům a právě proto bych se chtěl stát jedním z vás!
Zkušenosti s CS:GO: Na serverech Gamesites hraju již od základní školy cca 10 let kde jsem začínal na CS 1.6
Případné poznámky:Gamesites nikdy nevyměním!!!
S Pozdravem Cígo <3
SID: STEAM_0:0:525702153
Sekce, na které chci práva: Awp server
Věk: 21
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=316015
Bany, které jsem dostal: Myslím si že jsem nikde na Gamesites Ban nikdy nedostal

Něco o mně: Ahoj, jmenuji se David jsem z Vysočiny bydlím v Havlíčkově brodě. Chovám trochu exotické zvířata jako je například Krokodýl jménem Honza.
Proč právě já: Hraji na serveru dost často a dostkrát se střetávám s toxic lidma nebo cheaterama, rád bych pomohl Adminům a právě proto bych se chtěl stát jedním z vás!
Zkušenosti s CS:GO: Na serverech Gamesites hraju již od základní školy cca 10 let kde jsem začínal na CS 1.6
Případné poznámky:Gamesites nikdy nevyměním!!!
S Pozdravem Cígo <3
- CigoPoBrku
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] CígoPoBrku ツ / Awp Server
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CígoPoBrku ツ / Awp Server
Zdarec, vše máš v pohodě, aktivita pecka, chat je taky v pohodě, jen škoda těch nahlášení (PP). Zkus nahlásit 5 lidí do PP a za měsíc se ozvi.
Prozatím Zamítnuto
Prozatím Zamítnuto
- fgdfgd544
- Amatér
• Stránka 1 z 1