I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] koso/ttt

Příspěvekod Brazzer » 09 dub 2021, 21:16

1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné - admin mi da slay a pak kick protoze prej teamuju s fortnitem a kdyz se ho zeptam za co slay da mi kick jediny co sem rozumel tak neco ze sem prej kejval hlavou + na dalsi mape admin do me a do fortnita furt reje a vymysli si hovna o tom jak teamujeme
2. Důkazy - screenshot / demo https://easyupload.io/3awivg 11 voddelal sem admina protoze sem slysel jeho nuz, dalsi kolo pyskuje 15:55 sem zradce a zabiju v tom kole kossa a dalsi kolo se mu zase neco nelibi a pičuje
právoplatný následník Malackého trůnu
Brazzer
Zkušený
Zkušený

[V] koso/ttt

od Rumcajz » 09 dub 2021, 21:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: koso/ttt

Příspěvekod KosSo » 09 dub 2021, 21:48 VIP

Pointa ?

11. minúta - zaujímavé, že Fortnite bol so mnou zradca tak si sa celý čas len na mňa pozeral.
15:55 - nepovedal som ani pol slova na to, že si zabil mňa. Ale na to, že fortnite šiel za mnou celý čas keď si ma zabil a nič neurobil plus v tej miestnosti ťa potom záhadne nevedel trafiť.

Kľudne pokračujte chlapci :)
Obrázek
KosSo
Spamer
Spamer

Příspěvekod Dandeenka » 10 dub 2021, 12:38 VIP

Zdravím,

stěžuješ si na to, že ti admin dal slay a kick za teamování, ale dle dodaných důkazů tak jediné co, tak jste se zabíjeli. V jedenácté minutě jsi slyšel nůž, to bylo okey, v 15:55 Kosso - jak sám řekl - neřekl ani slovo na to, že jsi ho zabil ty. Z tvého dema sice nepoznám, jestli za vámi šel fortnite, každopádně admin určitě ví, co dělá. :)

Pokud dodáš ještě důkazy k tomu, že by tě admin slaynul nebo kicknul bez důvodu, pak to ještě otevřu, ale takto to považuji za vyřešené a beru to tak, že pokud něco takového padlo, tak to bylo oprávněné. ;)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Brazzer » 10 dub 2021, 12:54

Dandeenka píše:Zdravím,

stěžuješ si na to, že ti admin dal slay a kick za teamování, ale dle dodaných důkazů tak jediné co, tak jste se zabíjeli. V jedenácté minutě jsi slyšel nůž, to bylo okey, v 15:55 Kosso - jak sám řekl - neřekl ani slovo na to, že jsi ho zabil ty. Z tvého dema sice nepoznám, jestli za vámi šel fortnite, každopádně admin určitě ví, co dělá. :)

Pokud dodáš ještě důkazy k tomu, že by tě admin slaynul nebo kicknul bez důvodu, pak to ještě otevřu, ale takto to považuji za vyřešené a beru to tak, že pokud něco takového padlo, tak to bylo oprávněné. ;)

behem mapy sem resetoval csko a demo jsem zapomnel zapnout, po slayi jsem se bez nadavek normalne zeptal na duvod slaye, misto odpovedi jsem dostal kick, dal se se mnou admin bavit nechtel, tady mi taky nenapsal jak jsem teamoval. To ze sem dostal kick po tom, co jsem se zeptal si jako hlsa dohledat muzes (asi)
právoplatný následník Malackého trůnu
Brazzer
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy