• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Suprerer/BB new
Suprerer vedomo kazil hru na serveri, bezdovodne kickoval a mutoval.. ignoroval hracov,, admini si mozete pozriet konzolu hracov co pisali o nom.. nevie adminovat.. nevie riesit situacie.
K demu: prvý som bol na mieste kde som staval dosiel pred moju base a chytil mi blok a bez absolutného dôvodu mi posunul blok a ani ho nevratil naspat... v case na schovanie hybal blokmi vo voice som mu krical a ignoroval
DEMO: https://easyupload.io/16dc47 čas 76:46:00
SID: https://ctrlv.link/WBCm
Ps: ako moze 15 rocny typek robit admina a cely server sa z neho smeje ze to nevie a vy stale mate potrebu ho neriesit!
K demu: prvý som bol na mieste kde som staval dosiel pred moju base a chytil mi blok a bez absolutného dôvodu mi posunul blok a ani ho nevratil naspat... v case na schovanie hybal blokmi vo voice som mu krical a ignoroval
DEMO: https://easyupload.io/16dc47 čas 76:46:00
SID: https://ctrlv.link/WBCm
Ps: ako moze 15 rocny typek robit admina a cely server sa z neho smeje ze to nevie a vy stale mate potrebu ho neriesit!
Drillings no fibz
-
Castr6 - Kolemjdoucí
[Vyr.]Suprerer/BB new
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Suprerer/BB new
Dělali jste si tam ze mě srandu, tak jsem vás jednoduše ignoroval.
Ty jsi neustále nadával. Neřekl jsi ani jedinou větu bez sprostého slova. Dostal jsi 1 minut mute, nadával jsi dál, dostal jsi 12 hodin.
Později mě ta vaše sranda přestala bavit, dostal mute i Lukas.
ten blok jsem ti odstranil z toho důvodu, že jsi blokoval cestu a hráč neměl jak projít. Pokud jsem tam něco přehlédl a dalo se tam projít, tak sorry.
Nevím, jestli vám přijde v pořádku někoho cíleně provokovat.
Navíc, není mi 15, a tobě do toho nic není.
Ty jsi neustále nadával. Neřekl jsi ani jedinou větu bez sprostého slova. Dostal jsi 1 minut mute, nadával jsi dál, dostal jsi 12 hodin.
Později mě ta vaše sranda přestala bavit, dostal mute i Lukas.
ten blok jsem ti odstranil z toho důvodu, že jsi blokoval cestu a hráč neměl jak projít. Pokud jsem tam něco přehlédl a dalo se tam projít, tak sorry.
Nevím, jestli vám přijde v pořádku někoho cíleně provokovat.
Navíc, není mi 15, a tobě do toho nic není.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
Nemal sa ako dostat do svojej base ked jednoducho to stačilo obísť kedže to z boku nebolo bloknute? si pozri demo ty trubka
Drillings no fibz
-
Castr6 - Kolemjdoucí
Ak si ma už spomenul, tak sa vyjadrim.. už by si sa mohol spamätať čo ty robíš na tom serveri, len sa z teba smejú.. neni normalne, že som posledné ct .. a ty vezmeš blok a prejdeš s ním cez mňa a ma vybugneš von a zm ma zabiju.. a napises sorry..
Venxyz ma demo este nato.. si slaby admin si k nicomu admin.. nevies to hrat a este k tomu vobec nevies adminovat..
bezdovodne kick, mute,, nevies urcit ci je block spawn ci nie je.. ako zm si beries bloky a hras sa s nimi.. pocas schovania si ako ct pohybujes blokmi -_- .. robis len skodu na serveri aj hracom .. vkuse len same vyhovorky.. tak isto aj mapa bbstepup.. tam ked hraci zablokuju 1 vchod "spawn" tak su tam este stale 3 vchody zm.. takze to nie je blok spawnu.. ignorujes vkuse hracov len preto lebo ta nahlasili na forko tak si proti nim.. trebalo mi help a si ma ignoroval tak ako castra a to len preto ze som ta nahlasil..
PS: uvedom si sam, čo robis na serveri a chod prec z AT. uvolnis miesto niekomu lepsiemu .. napr Venxyzmu
ten sa mi smeje na steame z teba ze tie veci co ty robis by on v zivote nespravil..aj by ta nahlasil len mozno by to mal negativne a mohlo by to ohrozit jeho pridanie do AT..
Venxyz ma demo este nato.. si slaby admin si k nicomu admin.. nevies to hrat a este k tomu vobec nevies adminovat..
bezdovodne kick, mute,, nevies urcit ci je block spawn ci nie je.. ako zm si beries bloky a hras sa s nimi.. pocas schovania si ako ct pohybujes blokmi -_- .. robis len skodu na serveri aj hracom .. vkuse len same vyhovorky.. tak isto aj mapa bbstepup.. tam ked hraci zablokuju 1 vchod "spawn" tak su tam este stale 3 vchody zm.. takze to nie je blok spawnu.. ignorujes vkuse hracov len preto lebo ta nahlasili na forko tak si proti nim.. trebalo mi help a si ma ignoroval tak ako castra a to len preto ze som ta nahlasil..
PS: uvedom si sam, čo robis na serveri a chod prec z AT. uvolnis miesto niekomu lepsiemu .. napr Venxyzmu

- gabcolukas
- Amatér
+Kickovať človeka bez toho aby si ho upozornil a ked ti poviem že prečo si mi dal kick bez upozornenia mi nahodíš další kick vidno že ešte na tomto svete existuju 1bunkovci 

Drillings no fibz
-
Castr6 - Kolemjdoucí
* chcel by som ešte doplniť, že sám venxyz mi vtedy ponukal demo
a preto ho pridavam dnes
screen chatu s venom
https://ctrlv.sk/0cw8 len tak for fun kedze on chcel aby ja som ho nahlasil.. ale ja som to vtedy odmietol..a Venxyz to potom uz neriesil
demko ako ma zakerne bugol blokom, s ktorym nemal co robit kedze som bol posledny ct a zm plnili len mne.. cize tak
https://easyupload.io/jm69px

screen chatu s venom

demko ako ma zakerne bugol blokom, s ktorym nemal co robit kedze som bol posledny ct a zm plnili len mne.. cize tak

https://easyupload.io/jm69px
- gabcolukas
- Amatér
vyčasovanie ešte doplnim 40:30:00 ... ak si myslite ze bolo nutne takto az nasilu blokovat mapu kedze mi vsetci plnili.. tak cele zle no .. dalej logiku adminovu s tym blokovanim mapy.. noo cele zle 

- gabcolukas
- Amatér
Neplnili ti všichni a jeden, minimálně, ti aktivně neplnil a pořád utíkal. Nejlepším způsobem, jak mu v tom zabránit bylo zablokovat průchod do mapy. No nepočítal jsem s délkou tunelu a omylem jsem tě bugl. Na serveru jsem se ti několikrát omluvil. To že ty nemáš IQ na to, pochopit, že to bylo omylem, a že jsem se ti normálně omluvil, není moje chyba.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
Pochop že nikoho nezaujíma ked sa mu ospravedlníš zato že si mu dokašlaľ celé kolo tak ako mne na deme ty tu nazveš niekoho bez IQ tak to sa teda zasmejem a doooosť myslel som si že Horalka je clown serveru ale dokázal si sa presadiť na to prvé miesto za krátku dobu clap clap + Nechápem načo je potrebné mat takýchto ludi v AT ked narobia viac škôd než dobrého 

Drillings no fibz
-
Castr6 - Kolemjdoucí
Re: [v riešení]Suprerer/BB new
Hello,
v prvom rade by som ti radil upokojiť sa, či už sa to týka tvojich výlevov tu, alebo na deme. Všetky problémy sa dajú riešiť normálne, bez toho vášho hulákania a nadávania. Ďalej, to, že niekde je trebárs aj 4890 východov zo ZM spawnu nikoho netrápi, máte stavať tak, aby bol prechodný každý a jeden. Tie východy na tých mapách nie sú na to, aby ste si exkluzívne rezervovali jeden iba pre seba tak, aby sa tam nedalo prechádzať. K demám. Admin môže počas hry zastavať prechody, aby ZM nepobehovali kade-tade ak nemajú v iných častiach mapy čo robiť, pretože tam nie je žiadne CT, to, že ťa pritom vybugol, sa proste stalo a admin sa za to ospravedlnil, určite si na to bude dávať pozor. K tomu incidentu z inferna, pravdou je, že keby ten hráč nerozoberal stavby, tak by tam žiadny prechod nebol, v takom prípade by admin postupoval správne, nemusel si to nutne všimnúť, že tam ten prechod vďaka rozobraniu vznikol, každopádne to je len hypotetický scenár a k nemu nedošlo, admin bol poučený a bude teraz určite oveľa ostražitejší.
Sťažnosť oprávnená.
v prvom rade by som ti radil upokojiť sa, či už sa to týka tvojich výlevov tu, alebo na deme. Všetky problémy sa dajú riešiť normálne, bez toho vášho hulákania a nadávania. Ďalej, to, že niekde je trebárs aj 4890 východov zo ZM spawnu nikoho netrápi, máte stavať tak, aby bol prechodný každý a jeden. Tie východy na tých mapách nie sú na to, aby ste si exkluzívne rezervovali jeden iba pre seba tak, aby sa tam nedalo prechádzať. K demám. Admin môže počas hry zastavať prechody, aby ZM nepobehovali kade-tade ak nemajú v iných častiach mapy čo robiť, pretože tam nie je žiadne CT, to, že ťa pritom vybugol, sa proste stalo a admin sa za to ospravedlnil, určite si na to bude dávať pozor. K tomu incidentu z inferna, pravdou je, že keby ten hráč nerozoberal stavby, tak by tam žiadny prechod nebol, v takom prípade by admin postupoval správne, nemusel si to nutne všimnúť, že tam ten prechod vďaka rozobraniu vznikol, každopádne to je len hypotetický scenár a k nemu nedošlo, admin bol poučený a bude teraz určite oveľa ostražitejší.
Sťažnosť oprávnená.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1