• Stránka 1 z 1
JB.
Zdar lidi.
Je to sice jen tak jako k ničemu a nijak to nepomůže ale jen bych se chtěl zeptat.
Když jsem se díval na nějaký videa z JailBreaku viděl jsem že jim to píše za zneškodnění prioritního cile můžete získat $ ale mě to ukáže jenom ten dolar $ a potom třeba Simon je nyní Simon nevíte co s tím?

Je to sice jen tak jako k ničemu a nijak to nepomůže ale jen bych se chtěl zeptat.
Když jsem se díval na nějaký videa z JailBreaku viděl jsem že jim to píše za zneškodnění prioritního cile můžete získat $ ale mě to ukáže jenom ten dolar $ a potom třeba Simon je nyní Simon nevíte co s tím?

Bruh
-
nevimsvojejmeno - Kolemjdoucí
Re: JB.
Věř, že tak, jak to ty máš, tak to je lepší.
Mě to třeba celkem vadí.. Takže Be happy
Mě to třeba celkem vadí.. Takže Be happy

Ex CSGO admin
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
Ahoj,
když máš GOčko nastavené v angličtině, tak tam vidíš jenom $, pokud to máš v češtině, tak tam máš celou tu větu "Za zneškodnění prioritního cíle získáš $".
Takže asi buď rád, že máš jen dollar, protože když tam máš celou tu větu tak to dost překáží
Sám jsem si to právě přenastavoval do angličtiny kvůli tomu.
když máš GOčko nastavené v angličtině, tak tam vidíš jenom $, pokud to máš v češtině, tak tam máš celou tu větu "Za zneškodnění prioritního cíle získáš $".
Takže asi buď rád, že máš jen dollar, protože když tam máš celou tu větu tak to dost překáží

Sám jsem si to právě přenastavoval do angličtiny kvůli tomu.

-
Amby - CS:GO Server Admin
Stačí stáhnout ten soubor co tam je a vložit to do slozky "resource"
Jen vás upozorním, že je tohle potřeba udělat při každé aktualizaci CS:GO
Jen vás upozorním, že je tohle potřeba udělat při každé aktualizaci CS:GO

-
AngelOfDarkness - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1