I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Sunny / JB2 / Arogantní opičák

Příspěvekod CodouDAKING » 11 dub 2021, 21:46 VIP

Chtěl bych tímto podat stížnost na atmyna "SunNy"
JB2
Hrála se mapa Humor2k20
Rychlý popis situace.
Herní shop -> Kolo štěstí -> Speed
Simon řekl "půjdete za mnou ve skupince a ve walku ", jenže pokud mám speed tak walkovat nejde že ano :)
Atmyn Sunny mi dal kill tedy, snažil jsem se mu vysvětlit že s speedem mám alespoň napodobovat walkovací chůzi (Jak mi již řekli admini) Nic méně Sunny se bránil tím že jsem měl napsat že mám speed, ačkoliv to nikde není psáno že musím něco napsat :) A co mi pár Adminů řeklo, mám jen napodobovat tu chůzi.
To že atmyn neví jak fakají speciální předměty, a argumentuje že hraje furien, tak ať neleze vůbec na JB, když se nedokáže omluvit, nenahlásí vd, chová se jak rozmazlený fracek.

Atmyn se ani neomluvil, jen argumentoval nesmyslně povrchně viz. screeny.

->here

Dále bych chtěl přiznat i svou chybu že už jsem k němu pak byl trochu hrubý, ale to si zaslouží každý povrchní hňup, nicméně Arogantní členi v týmu být nemají pokud vím, tak proč tam je?
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[V]Sunny / JB2 / Arogantní opičák

od Rumcajz » 11 dub 2021, 21:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sunny / JB2 / Arogantní opičák

Příspěvekod AJayy » 11 dub 2021, 21:51 VIP

Byl jsem zde na serveru jako JB admin, a tak se zde jen krátce vyjádřím.

Máš naprostou pravdu co se týče toho jak to je. Já udělal chybu a špatně situaci vyřešil, takže to vyústilo zase v toto za mě zbytečné nahlášení, na kterém mám i svůj podíl kvůli neznalosti toho, páč to šlo vyřešit na serveru správně, ale holt pochybil jsem. Taco už mi vše vysvětlil a příště to vyřeším už tentokrát správně.

Snad mé pochybení vezmeš v pohodě.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod CodouDAKING » 11 dub 2021, 22:14 VIP

Já to mám na salámu, mě vadilo tvé arogantní chování.
Prostě sis o to říkal :) Když jsem se ti to snažil vysvětlit v směru tvé neznalosti, zas jsem dostal jen aroganci :)
Ale v pohodě beru to, příště si dej pozor na to co děláš, když o tom nic nevíš, nebo se lépe informuj s přímou situací tak jak byla a né jen "Jak se ti hodí" :)

Z mé strany vyřešené, můžete lock.
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod qSunNy » 12 dub 2021, 06:48 VIP

Já se ti také vyjádřím i když v dané sekci adminem už dávno nejsem.

Já měl za to, že o svém speedu musíš napsat, protože tohle by pak mohl dělat dá se říct každý a celkem toho využít pro to, aby hráč dostal FK.
Za mě bych to udělal tak, jak jsem psal na serveru, protože by pak nevznikaly situace jako je tahle a navíc jsem ti psal, že si počkám na vyjádření admina a nebudu jmenovat. Konal jsem dle informací, ale bohužel pravdivé dorazily později a ty jsi v tu chvíli na serveru nebyl jinak bych neměl problem ti VD nahlásit.

Pokud mě bereš za arogantního opičáka je to už tvůj problém. Já jsem zvyklý z realu, že takhle se mnou nikdo jednat nebude natož ve hře ;)
V tom co jsem ti psal nebylo vůbec nic arogantního z mé strany, ale pokud ti to tak přišlo, tak ok beru to. Jenže já jen napsal jak se věci mají a pokud jsem se mýlil, tak pardon někdo mě třeba ze shora poučí a já budu jen rád.

Jinak k tomu co jsem psal, že ban nedostanu :lol:
Nebyla v tom opakuji žádna arogance, ale jen jsem ti napsal, že admini se nebanuji thats all.

Ajayi, díky za vyjádření, jelikož jsem situaci řešil také s tebou a dalším nejmenovaným adminem, který mě pak poučil o skutečnosti. Díky
qSunNy
Drbna
Drbna

Příspěvekod Taco » 12 dub 2021, 13:57

Jestli si SunNy myslí, že když má práva jinde, tak že na JB nemůže dostat ban, tak bych ho rád vyvedl z omylu.
Vzhledem k tomu, že na serveru byl přítomný admin Glowy, který špatně vyhodnotil situaci, tak to necháme tak. Pravidlo jsem mu vysvětlil a příště bude vědět, jak postupovat.

Vyřešeno.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V]Sunny / JB2 / Arogantní opičák

Příspěvekod qSunNy » 12 dub 2021, 14:01 VIP

Tak mi ten ban hoď, nic to nemění na tom, že to nebylo schválně a že jsem to nenechal být jen tak.

Ptal jsem se adminů na posouzení situace, ale jelikož se ze serveru odpojil, tak to už není můj problém. :)

e. VB:
Taco píše:Vzhledem k tomu, že na serveru byl přítomný admin Glowy, ... ,tak to necháme tak.
qSunNy
Drbna
Drbna

Zpět na Stížnosti na Adminy