• Stránka 1 z 1
[Přijat] Džefy/TTT
Krásný večer,
zde je má žádost o admina na servery TTT:
Podmínky pro přijetí
Věk 16 let (v případě nižšího věku doporučujeme projít akademií - platí pouze pro herní mód jailbreak) Splňuji
Nemít žádný ban (možné výjimky). Splňuji
Mít na serveru nahráno minimálně 20 hodin. Splňuji
Funkční a kvalitní mikrofon. Splňuji
Nebýt adminem na jakémkoli jiném konkurenčním portále. Splňuji
Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel. Splňuji
Nick na serveru
✿ ;džefy♥
Steam ID
✿ STEAM_1:0:177338326
Sekce, na které chci práva
✿ TTT Servery
Věk
✿ 20
Mé HlStats
✿ http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007/hlstats.php?mode=playerinfo&player=3801
Bany, které jsem dostal
✿ Bany jsem dostal pouze omylem. (vždy byly unbanované.)
Něco o mně
✿ Zdravím, jmenuji se David a zanedlouho mi bude již 21 let. V roce 2020 jsem úspěšně složil maturitní zkoušku a hlásil se na vysokou školu. Bohužel kvůli distanční výuce, které jsem se bál, jsem ve finále nenastoupil. Od července jsem začal pracovat na hotelu jako recepční. Během posledního roku se moje zájmy i koníčky posunuly úplně na jinou úroveň, teď holduji z veliké části Americké show RuPaul’s Drag Race, ve které se muži převlékají za ženy. Již několik let pracuji na youtube kanále s Eurovision tématikou. Svůj volný čas se snažím trávit s přáteli, jak v reálném životě, tak na sociálních sítích. Myslím si o sobě, že jsem velmi kamarádské a klidné povahy.
Proč právě já
✿ Protože si osobně myslím, že mám výhodu v tom, že jsem již admin byl a vím jak to zde funguje. Další dle mého názoru kladná věc je ta, že na serveru mám dobré vztahy s hráči.
Zkušenosti s CS:GO
✿ Na CSGO mám nahráno něco přes 2,600 hodin a jsem rankem GOLD III.
zde je má žádost o admina na servery TTT:
Podmínky pro přijetí
Věk 16 let (v případě nižšího věku doporučujeme projít akademií - platí pouze pro herní mód jailbreak) Splňuji
Nemít žádný ban (možné výjimky). Splňuji
Mít na serveru nahráno minimálně 20 hodin. Splňuji
Funkční a kvalitní mikrofon. Splňuji
Nebýt adminem na jakémkoli jiném konkurenčním portále. Splňuji
Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel. Splňuji
Nick na serveru
✿ ;džefy♥
Steam ID
✿ STEAM_1:0:177338326
Sekce, na které chci práva
✿ TTT Servery
Věk
✿ 20
Mé HlStats
✿ http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007/hlstats.php?mode=playerinfo&player=3801
Bany, které jsem dostal
✿ Bany jsem dostal pouze omylem. (vždy byly unbanované.)
Něco o mně
✿ Zdravím, jmenuji se David a zanedlouho mi bude již 21 let. V roce 2020 jsem úspěšně složil maturitní zkoušku a hlásil se na vysokou školu. Bohužel kvůli distanční výuce, které jsem se bál, jsem ve finále nenastoupil. Od července jsem začal pracovat na hotelu jako recepční. Během posledního roku se moje zájmy i koníčky posunuly úplně na jinou úroveň, teď holduji z veliké části Americké show RuPaul’s Drag Race, ve které se muži převlékají za ženy. Již několik let pracuji na youtube kanále s Eurovision tématikou. Svůj volný čas se snažím trávit s přáteli, jak v reálném životě, tak na sociálních sítích. Myslím si o sobě, že jsem velmi kamarádské a klidné povahy.
Proč právě já
✿ Protože si osobně myslím, že mám výhodu v tom, že jsem již admin byl a vím jak to zde funguje. Další dle mého názoru kladná věc je ta, že na serveru mám dobré vztahy s hráči.
Zkušenosti s CS:GO
✿ Na CSGO mám nahráno něco přes 2,600 hodin a jsem rankem GOLD III.
-
JeffyGS - Spamer
[Přijat] Džefy/TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Džefy/TTT
Zkusíš si testy a potom uvidíme co dál.
-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
Re: [Přijat] Džefy/TTT
Přijat jako admin akademik,