• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žiadosť (bonzáčik) / JB
Nick v hre: /ŽuvacíTabáčik/!Bonzáčik!/
SID: STEAM_0:0:599067460
Práva si žiadam na: JailBreak
Vek: 17
Moje hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=160720
Moje bany: Na vašom servery som ešte nebol zabanovaný.
Niečo o mne: Volám sa Martin. Bývam v Považskej Bystrici. Chodím na brigádu už pol roka. Mám priateľku. Rád hrávam hry. Som spoločenský, priateľský, rád komunikujem s ľudmi. Problém sa snažím vyriešiť vždy s chladnou hlavou. Hrával som futbal 12rokov a však kvôli zdravotným problémom som musel skončiť. Teraz moje koníčky sú: Venujem sa priateľke s ktorou budeme spolu už skoro 3roky, brigádujem a onedlho dokončím vodičák. Moje vysnívane auto je audi A7. A to je už asi všetko čo by som vám sem napísal
Prečo ja: JB na vašom servery hrám už od roku 2016, potom som mal pauzu do 2020. Od vtedy hrávam JB. Momentálne mám nový acc z dôvodu že starý som predal viem pridať steam ID. Prečo práve ja? Od roku 2016 sa toho moc nezmenilo. Toxický ľudia sú tu medzi nami stále, sú tu aj hráči ktorý radi dávaju FK a MFK. Chcel by som pomôcť a dopriať hráčom pocit že vždy keď sa napoja tak majú istotu že sa idú odreagovať a zabaviť sa. O admina si žiadam preto aby som predchádzal tomu že sa napojí nový hráč uvidí že sa tu dávaju MFK a už sa nenapojí. Chcel by som aj usmerňovať niektoré CT ktoré sa prekrikujú a potom není Simonovi rozumieť a padajú zbytočné hádky a FK. Denne na serveri trávim cca 3-6hodín. Medzi hráčmi som už známi ako Bonzák a to doslova
. Už aj niektorý admini mali tú česť ma spoznať. Bol by som rád ak by som vám mohol ukázať čo je vo mne a dostal šancu.
Ďakujem
Skúsenosti s CS:GO: Na hre CS:GO mám už odohratých približne 3500hodín. Hrával som aj za amatérsky team. Faceit a mm nemôžu chýbať. Ale teraz hrávam už iba JB. Baví ma a chcel by som ho hrávať čo najdlhšie to len pôjde. Na JB mám nahratých už isto okolo 1000hodín.
Prípadne poznámky: Ta čo ja viem
. Chcel by som dostať šancu na admina. Baví ma ľudí usmerňovať a poučovať ich. O tom svedčí aj moja povaha v realite. Keď vznikne nijaký konflikt a netýka sa ma aj tak sa tam vždy nejako pripletiem a snažím sa ho v kľude vyriešiť. Zatiaľ som dostal iba raz na hubu
. Ale to sem už asi nepatrí.
Martin
SID: STEAM_0:0:599067460
Práva si žiadam na: JailBreak
Vek: 17
Moje hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=160720
Moje bany: Na vašom servery som ešte nebol zabanovaný.
Niečo o mne: Volám sa Martin. Bývam v Považskej Bystrici. Chodím na brigádu už pol roka. Mám priateľku. Rád hrávam hry. Som spoločenský, priateľský, rád komunikujem s ľudmi. Problém sa snažím vyriešiť vždy s chladnou hlavou. Hrával som futbal 12rokov a však kvôli zdravotným problémom som musel skončiť. Teraz moje koníčky sú: Venujem sa priateľke s ktorou budeme spolu už skoro 3roky, brigádujem a onedlho dokončím vodičák. Moje vysnívane auto je audi A7. A to je už asi všetko čo by som vám sem napísal

Prečo ja: JB na vašom servery hrám už od roku 2016, potom som mal pauzu do 2020. Od vtedy hrávam JB. Momentálne mám nový acc z dôvodu že starý som predal viem pridať steam ID. Prečo práve ja? Od roku 2016 sa toho moc nezmenilo. Toxický ľudia sú tu medzi nami stále, sú tu aj hráči ktorý radi dávaju FK a MFK. Chcel by som pomôcť a dopriať hráčom pocit že vždy keď sa napoja tak majú istotu že sa idú odreagovať a zabaviť sa. O admina si žiadam preto aby som predchádzal tomu že sa napojí nový hráč uvidí že sa tu dávaju MFK a už sa nenapojí. Chcel by som aj usmerňovať niektoré CT ktoré sa prekrikujú a potom není Simonovi rozumieť a padajú zbytočné hádky a FK. Denne na serveri trávim cca 3-6hodín. Medzi hráčmi som už známi ako Bonzák a to doslova

Ďakujem
Skúsenosti s CS:GO: Na hre CS:GO mám už odohratých približne 3500hodín. Hrával som aj za amatérsky team. Faceit a mm nemôžu chýbať. Ale teraz hrávam už iba JB. Baví ma a chcel by som ho hrávať čo najdlhšie to len pôjde. Na JB mám nahratých už isto okolo 1000hodín.
Prípadne poznámky: Ta čo ja viem

Martin
- Bonzacik
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Žiadosť (bonzáčik) / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Zamietnuté] Žiadosť (bonzáčik) / JB
Ahoj chcem sa len opýtať dané bany ktoré si sem poslal neviem ako majú súvislosť s mojou žiadosťou o admina ani jeden účet nevlastním.
- Bonzacik
- Kolemjdoucí
Re: [Zamietnuté] Žiadosť (bonzáčik) / JB
Ahoj ban som myslel na daný účet ktorý používam že som nedostal ešte žiadny postich.Tie bany pted tým som sa z nich poučil mal som dlhú pauzu a musel som si pár pravidiel pripomenúť
- Bonzacik
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1