Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]JB 1 / death

Příspěvekod deathisorgasm » 14 dub 2021, 19:06

zdar byznysmeni
zde je moje prvni perma https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=4246 , uz tenhle ban nechapu, protoze jsem si dal jmeno admina Seweee, nadaval jsem a to nemehlo si dalo sam sobe ban, chapu ze je to velky ztrapneni, taky by me to asi nasralo, ale kvuli emocem je perma snad zbytecna dle meho gusta :P a tenhle ban jsem dostal na jinym steam uctu.
pak jsem se napojil na svym hlavnim uctu a dostal jsem permu za obchazeni, coz jsem pochopil, obchazel jsem ban, tak jsem si koupil vcera UB na ten hlavni ucet a stal me prosim rovnejch 198 KC, coz je pro me pracujiciho cloveka dost velka suma penez :) ale bohuzel, jsem se napojil dneska znovu a dostal jsem dalsi permu, za obchazeni.
Takze bych byl rad, kdyby jste mi vratili mejch 198 KC, abych si mohl natankovat do prace, protoze moje nadrz bude za par kilometru prazdna a nebo mi proste dali unban. :))

rad bych videl vyjadreni za obadva bany a doufam ze se to nejak rozumne vysvetli :)) prece nebudete ojebavat lidi o prachy, to by takovy velky byznysmeni podle me delat nemeli :( :P

diky a mejte hezky den a snad z toho jailbreaku jednou nezblaznite tak jako ja :P
deathisorgasm
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené]JB 1 / death

od Rumcajz » 14 dub 2021, 19:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB 1 / death

Příspěvekod Smouky » 14 dub 2021, 20:27 VIP

STEAM_0:0:445099344 nadával jsi do rodiny, dostal jsi ban
o pár minut později jsi došel na tomto steamu STEAM_0:0:565106361 a opět si nadával do rodiny, zase ban
o pár minut později jsi došel na tomto steamu STEAM_0:0:582772067 a začal zase nadávat a aby toho nebylo málo, dal sis nick admina se skrytým znakem a měl jsi strašnou srandu z toho, že si dal ban.

Ty ses bavil tím, že si nadával a obcházel bany, já se zase bavil tím, že jsem ti dal permu. Nebylo mi příjemné stále tě banovat a už vůbec né ověřovat tvoje ID, abych nedal ban někomu jinému, kdo si přišel normálně zahrát. Tobě teď není příjemné, že dostáváš bany za obcházení a proto sis podal UB žádost.

Já v tom žádnou zbytečnost nevidím, naopak mi to přijde spravedlivé.
Smouky
Drbna
Drbna

Příspěvekod FckoFFF » 15 dub 2021, 07:05

Byl jsem v dany čas na serveru a dany admin (Kozlak) mu dal perma za obchazeni banu bez zadnych otazek nic prostě mu na hulvata dal perma hned jak prisel na server, 5lidi mu psalo ze si koupil unban a nevidi duvod permy Kozlak nereagoval za 5minut odpojil. Chapu tě death tež bych měl nervy.
FckoFFF
Amatér
Amatér

Příspěvekod xwiid » 15 dub 2021, 10:10 VIP

FckoFFF píše:Byl jsem v dany čas na serveru a dany admin (Kozlak) mu dal perma za obchazeni banu bez zadnych otazek nic prostě mu na hulvata dal perma hned jak prisel na server, 5lidi mu psalo ze si koupil unban a nevidi duvod permy Kozlak nereagoval za 5minut odpojil. Chapu tě death tež bych měl nervy.

Ak máš permu na 3 steamoch, musíš si kúpiť UB na všetky tie bany, preto dostal další :)

Pardon za vyjadrenie.
První facka, pak panika - prosím hoši mam strach
Okej budeme v pohodě,
jen nám řekni, kde to máš
xwiid
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod deathisorgasm » 15 dub 2021, 14:58

To je skvely, ale ja mam ip jen jednu a na tu ip jsem si uz unban koupil, tak nevidim duvod proc bych si mel kupovat vic unbanu.
tak davejte ty bany na ip, jinak to muze obejit kazdej sasek co si dokaze udelat novej steam se sdilenou knihovnou:)

a permu za ztrapneni rozhodne neni spravedlivy, spis to je ban ze studu, ale jak myslis SMOUKY, cenim vyjadreni
deathisorgasm
Pokročilý
Pokročilý

Re: [v riešení]JB 1 / death

Příspěvekod eXtr3mer » 16 dub 2021, 17:20

Unban sa kupuje na účet, nie na IP :) Preto ak máš viac banov, tak je nutné kúpiť unban na všetky účty, inak riskuješ ďalší ban... Ale to predsa dobre vieš, už si to niekoľkokrát zažil...

Čo sa banov týka, tak perma v tomto prípade nebola úplne nutná, ale ako Smouky napísal, tak k tomu mal určitý dôvod. Aby to bolo fér, tak som ti všetky bany zrušil. Nabudúce však už taký ústretový nebudem ;)

Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]JB 1 / death

Příspěvekod deathisorgasm » 17 dub 2021, 08:59

dekuju, si hodny, uz se budu krotit❤️
deathisorgasm
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Unban Žádost