• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]UNBAN
Dostal jsi trest od admina: eXtr3mer
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Recidivista
[=] Zabanovany nickname: SF/sk PUCKA SKAP
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1387
Ja fakt tu nebudem prosikat o UNBAN ...SUROVO TU NAPISEM CO SI MYSLIM A AKA JE PRAVDA....
Boli sme neviem ci to bolo 12.4 alebo 11.4 si zahrat na sverver ..DUST2ONLY1 kde neviem presne ale vidi sa mi ze od 10:30 do neviem akej hodini cheateri ktori si brali moju mamu do ust a davali si mena ako PUCKOVU MAMU ZABIJEM....PUCKOVA MAMA JE KURVA.....ATD ..... hodinu tam neprisiel ziaden admin tak sme aj my vsetci ktori boli na servery nadavali ako sialeny ...Potom sme prisli na Public 1 kde bolo 5 adminov a hned po prichode na server sme napisali zeci sa nehanbia ze su tu 5 ti a na jednotke uz hodinu alebo hodinu a pol vycinali tie hovna spicene !!!!! Mozete si to pozriet v chatlogu BEZMOZEKA kde upozornil adminov na to !!!! takze vas poprosim NEHONTE SI EGA na nas aj ked niekedy sme dostavali bany !!!!! ALE DO PICI SI UROBTE PORIADOK V TOM LEBO NIKOMU SME NIC NEPISALI A DOSTALI SME PERMA !!!!!!!!! TA SA TU NA GS SPAMATAJTE ALE RYCHLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A EXTREMER ak nevies co je voveci tak by sa trebalo slusne aj niekedy ozvat a opytat a nie hned banovat a vyhonit si na tom ... DOVIDENIA ...
PUCKA KRAL <3
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Recidivista
[=] Zabanovany nickname: SF/sk PUCKA SKAP
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1387
Ja fakt tu nebudem prosikat o UNBAN ...SUROVO TU NAPISEM CO SI MYSLIM A AKA JE PRAVDA....
Boli sme neviem ci to bolo 12.4 alebo 11.4 si zahrat na sverver ..DUST2ONLY1 kde neviem presne ale vidi sa mi ze od 10:30 do neviem akej hodini cheateri ktori si brali moju mamu do ust a davali si mena ako PUCKOVU MAMU ZABIJEM....PUCKOVA MAMA JE KURVA.....ATD ..... hodinu tam neprisiel ziaden admin tak sme aj my vsetci ktori boli na servery nadavali ako sialeny ...Potom sme prisli na Public 1 kde bolo 5 adminov a hned po prichode na server sme napisali zeci sa nehanbia ze su tu 5 ti a na jednotke uz hodinu alebo hodinu a pol vycinali tie hovna spicene !!!!! Mozete si to pozriet v chatlogu BEZMOZEKA kde upozornil adminov na to !!!! takze vas poprosim NEHONTE SI EGA na nas aj ked niekedy sme dostavali bany !!!!! ALE DO PICI SI UROBTE PORIADOK V TOM LEBO NIKOMU SME NIC NEPISALI A DOSTALI SME PERMA !!!!!!!!! TA SA TU NA GS SPAMATAJTE ALE RYCHLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A EXTREMER ak nevies co je voveci tak by sa trebalo slusne aj niekedy ozvat a opytat a nie hned banovat a vyhonit si na tom ... DOVIDENIA ...
PUCKA KRAL <3
- SFsk
- Pokročilý
[Vyriešené]UNBAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: UNBAN
Rozumiem, že hrať proti cheaterovi môže byť frustrujúce, avšak nedáva ti to právo písať do chatu hrubé nadávky.
Aj keby som túto tvoju výhovorku bral do úvahy, tak je to vlastne úplne jedno. Vaše správanie je nevhodné, nechutné a nepríjemné pre ostatných hráčov, na čo ste boli už niekoľkokrát obaja upozornení. Očividne však predošlé upozornenia a bany nepomohli, takže ste dostali obaja permu.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 595&page=1
Neviem čo je vo veci a asi to ani nechcem vedieť... Nevidím jediný dôvod písať hráčom nadávky do rodiny, hráčkam sexuálne narážky a adminom ponižujúce nadávky, keď vás na to všetko upozornia
Aj keby som túto tvoju výhovorku bral do úvahy, tak je to vlastne úplne jedno. Vaše správanie je nevhodné, nechutné a nepríjemné pre ostatných hráčov, na čo ste boli už niekoľkokrát obaja upozornení. Očividne však predošlé upozornenia a bany nepomohli, takže ste dostali obaja permu.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 595&page=1
Neviem čo je vo veci a asi to ani nechcem vedieť... Nevidím jediný dôvod písať hráčom nadávky do rodiny, hráčkam sexuálne narážky a adminom ponižujúce nadávky, keď vás na to všetko upozornia

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Zbytočne sa k tomu vyjadrovať, tam dalšich 20 HRACOV NADAVA horšie.. Jediný problém je že ty si obmedzený a maš komplexy, to je celé. Nejdeš riešiť tých dalších 20 hráčov, prípadne toho DIPkara aby si zabezpečil hru hráčom, ale ideš bezmyselne banovať nás za nieake nadavky ked cez VPN tam možem za minútu hrešiť znova, no bohužial, ty si veľký primitív nato, aby si to pochopil.
Prajem viac takýchto DIPkarov, kt. nevieš dopátrať a každému rozumnému hráčovi zaplatiť VPN za pár dolarov mesačne, aby posielal niekam do teplých krajín takého obmedzenca ako si ty. Si na smiech a celá tvoja perma ti je na piču platná, nevieš zrobiť poriadok a budeš mať len vačší bordel tam.
Prajem viac takýchto DIPkarov, kt. nevieš dopátrať a každému rozumnému hráčovi zaplatiť VPN za pár dolarov mesačne, aby posielal niekam do teplých krajín takého obmedzenca ako si ty. Si na smiech a celá tvoja perma ti je na piču platná, nevieš zrobiť poriadok a budeš mať len vačší bordel tam.
- BEZMO
- Kolemjdoucí
PS. Týmto pozdravujem aj napr Cylyho, tvojho admina a ukážku toho aky si skazený prípajam aj komunikáciu tvojho admina
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 582&page=2
2021-04-11 21:12:47 cau ty potrat presovsky.
2021-04-11 16:38:45 osikany presovak.
2021-04-11 16:35:57 to cerne getho
.
2021-04-11 16:35:52 pucka ty bydlis na zacatku presovy jak si sjizdi z dalnice
.
2021-04-14 20:59:51 ty posuku.
Takže v skratke maš admina, ktorý uráža rodinu, národnosť, zjavne rasista, ale ideš riešiť nas za nadavky DIPkarovi GRATULUJEM.

2021-04-11 21:12:47 cau ty potrat presovsky.
2021-04-11 16:38:45 osikany presovak.
2021-04-11 16:35:57 to cerne getho

2021-04-11 16:35:52 pucka ty bydlis na zacatku presovy jak si sjizdi z dalnice

2021-04-14 20:59:51 ty posuku.
Takže v skratke maš admina, ktorý uráža rodinu, národnosť, zjavne rasista, ale ideš riešiť nas za nadavky DIPkarovi GRATULUJEM.
- BEZMO
- Kolemjdoucí
Stále vám sľubujem permu, no vždy vám nechám nejaký čas, ktorý využijete k tomu, že sa nakoniec k tej perme aj tak dopracujete
Potom prídete napísať nejakú unban žiadosť plnú výhovoriek bez štipky sebareflexie, pritom vlastne nechcete prosíkať o unban. A tak stále dookola...
Chcete aby som robil poriadok, ale nepáči sa vám, že som začal s vami
Bohužiaľ ma to ale nezaujíma...
Unban proste nedostanete.
Správanie admina budeme riešiť s HLSA...

Chcete aby som robil poriadok, ale nepáči sa vám, že som začal s vami

eXtr3mer píše:Nevidím jediný dôvod písať hráčom nadávky do rodiny, hráčkam sexuálne narážky a adminom ponižujúce nadávky, keď vás na to všetko upozornia...
Unban proste nedostanete.
Správanie admina budeme riešiť s HLSA...
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1