• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Barry Atua/bezdůvodný ban JB
Takže abych nějak popsal situaci. Dostal jsem pernamentní ban za opakované porušování pravidel. Tohle bych pochopil kdybych pravidla znovu porušil. Po měsíčním banu jsem se připojil na JB server do CT. Tam jsem chvíli hrál a jsem takové povahy, že to neberu tolik vážně, ale pravidla jsem neporušil. Potom přišla situace, že na serveru byl hráč pod jménem Bourák Pavel, který dal MFK. Poté se mě admin BarryAtua zeptal, jestli chci dát taky MFK a ja jsem řekl: "Tak taky bych jsem si jeden dal." To bylo vše a já aniž bych ten MFK dal jsem dostal ban za MFK. Následně mi byl ban prodloužen na pernamentní. Žádné pravidlo jsem tím pádem neporušil, takže nechápu, za co mám tedy ban.
Odkaz na video: https://youtu.be/jnkWnBCLV8g
Moje steam ID: [U:1:311363523]
Steam Community: 76561198271629251
Odkaz na video: https://youtu.be/jnkWnBCLV8g
Moje steam ID: [U:1:311363523]
Steam Community: 76561198271629251
- Horuscrow
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Barry Atua/bezdůvodný ban JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Barry Atua/bezdůvodný ban JB
Horuscrow píše:Dostal jsem pernamentní ban za opakované porušování pravidel. Tohle bych pochopil kdybych pravidla znovu porušil...
29 banů, včetně dvou, které trvaly měsíc a jednoho, který trval týden. Měl bych podle tebe čekat, až ten MFK opravdu dáš, abych ti mohl dát ban?

tenhle ban jsem konzultoval s gustavem, protože se na serveru chováš jak kretén a vážně mě nebavilo čekat, až se teda rozhodneš, že tam všechny vystřílíš
-
BarryAtua - Kazatelův učeň
Re: Barry Atua/bezdůvodný ban JB
Dostal jsi několik banů a přišel ban na týden. Místo ponaučení jsi přišel znovu a dal zase MFK, tak ti dal Wurst měsíc. Pak zase chvilku pauza a opět bany, tak ti dali znovu ban na měsíc (už tehdy měla přijít perma). A po tom všem, když se tě na serveru admin zeptá, jestli dáš MFK, mu odpovíš "jojo"... A jistě to nebylo ze srandy a opravdu bys ten MFK dal.
Admin jen předcházel zabití několika hodných vězňů. Kdyby to bylo u jiného hráče, který nemá takovou historii, jako např. ty, přišel by maximálně moove od CT. Ale pro všechny hráče na serveru tedy bude nejlepší, když nebudeš k CT chodit vůbec.
Tvá možnost unbanu.
Zamítnuto.
Admin jen předcházel zabití několika hodných vězňů. Kdyby to bylo u jiného hráče, který nemá takovou historii, jako např. ty, přišel by maximálně moove od CT. Ale pro všechny hráče na serveru tedy bude nejlepší, když nebudeš k CT chodit vůbec.
Tvá možnost unbanu.
Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Zamítnuto] Barry Atua/bezdůvodný ban JB
Aha oka xd. Tak někdy si čtěte, že ty lidi to baví se na tom odreagovat, když CT dělá hlouposti. Přitom jsem žádné pravidlo neporušil a dostal jsem ban bezdůvodně. Takže tak a co se týče tebe Barry tak jo měl si počkat, až ten MFK dám a nemuselo by se nic řešit a dostal bych permu oprávněně. Já jsem tentokrát MFK v plánu dát opravdu neměl, protože jsem věděl od jiných adminů jako například Kiziar, že bych dostal permu a sám jsem mu to říkal, že MFK dávat teď nebudu, protože bych dostal asi permu.
A jak říkám pravidla porušeny nebyla.
Hezký večer

A jak říkám pravidla porušeny nebyla.
Hezký večer
- Horuscrow
- Kolemjdoucí
Re: [Zamítnuto] Barry Atua/bezdůvodný ban JB
Že ten MFK dáš je dle tvých předchozích banů otázka pár map, takže jsme tomu jen předešli a nemohl jsi tak pokazit hru ostatním. A že v tomto případě jsi pravidla neporušil, joooo na to jsi měl myslet před tím, než jsi takto odpověděl adminovi.
A jak jsem psal, permanentní ban k CT měl padnout už při minulém měsíčním banu. Šancí jsi měl víc než dost, očividně normálně hrát nechceš... Co udělat pro unban máš napsáno výše.
A jak jsem psal, permanentní ban k CT měl padnout už při minulém měsíčním banu. Šancí jsi měl víc než dost, očividně normálně hrát nechceš... Co udělat pro unban máš napsáno výše.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1