• Stránka 1 z 1
[Mimo vzor] e.Amby:Nevyjadřuj se, kam nemáš!
No tak to sem neviděl!
Vyřešeno -lock
s pozdravem Sheriff... !!!!
Vyřešeno -lock
s pozdravem Sheriff... !!!!
Pěkně mě serete!
-
SheriffAdmin - Kolemjdoucí
[Mimo vzor] e.Amby:Nevyjadřuj se, kam nemáš!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: e.Amby:Nevyjadřuj se, kam nemáš!
hex-cheating-ghosting-nadavky-t243715.html#p1082075
Příšerný
Promiň mi to.. Asi jsem moc starej na to, aby mi to přišlo vtipný
Příšerný

Promiň mi to.. Asi jsem moc starej na to, aby mi to přišlo vtipný

-
Amby - CS:GO Server Admin
Pane Turnajovej Králi, varování, jinak ban! 
s pozdravem Sheriff more.
PS: Už mě to stejně nebaví!

s pozdravem Sheriff more.
PS: Už mě to stejně nebaví!
Pěkně mě serete!
-
SheriffAdmin - Kolemjdoucí
SheriffAdmin píše:PS: Už mě to stejně nebaví!
gratuluji k prozření
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Re: [Mimo vzor] e.Amby:Nevyjadřuj se, kam nemáš!
Mimo vzor.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1