• Stránka 1 z 1
[Prijatý]žiadosť o práva / Dust2 Only #1/ Kazimrd
[code][/code]
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Dust2 Only #1.
Nick v hre : Kazimrd
Nick na fóre : Awayoriginal
Profil na fóre : Awayoriginal
Vek : 27
Steam nick : Kazimrd
Steam ID : STEAM_0:0:563968784
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=85456
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno dostal, práve na tomto servery, jeden neoprávnený ban za WH, ktorý bol prekonzultovaný a vzápätí zrušený.10minútový ban za ,,vulgarizmus,, nevedel som že sa trestá aj keď nikoho neurazím
. Už viem.
Niečo o sebe : Tak určite ma väčšina z vás už pozná zo serveru DD2, chodím tam dosť často, občas aj GunGame pokiaľ nie som v práci a nevenujem sa snúbenici, tak mastím 1.6. Vek mám uvedený vyššie, mám 27 rokov a mam rád PIFKO
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Kedysi dávnejšie som na GS adminoval, ale to je minimálne 10 rokov s5. Takže by som to sem už neťahal, mám skúsenosti s AMX-menu a hlavne viem dobre za tie roky rozoznať cheaterov, ktorí sú tam dosť často. Nie je príjemné vždy zháňať admina v prípade primitívnych speedhackov a podobne. Nikdy som svoje práva nezneužíval a už vôbec nikdy sa nimi nebudem vystatovať. Budem sa snažiť spoluhráčom poradiť, poprípade pomôcť, ak to bude v mojich silách.
Ďakujem za čas venovaný prečítaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie. S pozdravom do pekného dňa Michal alias Kazimrd.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Dust2 Only #1.
Nick v hre : Kazimrd
Nick na fóre : Awayoriginal
Profil na fóre : Awayoriginal
Vek : 27
Steam nick : Kazimrd
Steam ID : STEAM_0:0:563968784
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=85456
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno dostal, práve na tomto servery, jeden neoprávnený ban za WH, ktorý bol prekonzultovaný a vzápätí zrušený.10minútový ban za ,,vulgarizmus,, nevedel som že sa trestá aj keď nikoho neurazím

Niečo o sebe : Tak určite ma väčšina z vás už pozná zo serveru DD2, chodím tam dosť často, občas aj GunGame pokiaľ nie som v práci a nevenujem sa snúbenici, tak mastím 1.6. Vek mám uvedený vyššie, mám 27 rokov a mam rád PIFKO

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Kedysi dávnejšie som na GS adminoval, ale to je minimálne 10 rokov s5. Takže by som to sem už neťahal, mám skúsenosti s AMX-menu a hlavne viem dobre za tie roky rozoznať cheaterov, ktorí sú tam dosť často. Nie je príjemné vždy zháňať admina v prípade primitívnych speedhackov a podobne. Nikdy som svoje práva nezneužíval a už vôbec nikdy sa nimi nebudem vystatovať. Budem sa snažiť spoluhráčom poradiť, poprípade pomôcť, ak to bude v mojich silách.
Ďakujem za čas venovaný prečítaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie. S pozdravom do pekného dňa Michal alias Kazimrd.
Let's rock!
-
Awayoriginal - Kolemjdoucí
[Prijatý]žiadosť o práva / Dust2 Only #1/ Kazimrd
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o práva / Dust2 Only #1/ Kazimrd
http://mysharegadget.com/877141987
AKO dôkaz, že si nevymýšľam, prikladám ešte presne princíp mojej žiadosti o práva. Dokonca v chate upozorňoval na môj tzv. kúpený unban, čo nie je pravda. Demo môže priložiť sám Seweee, na objektívne posúdenie. Ešte som len sadol za notebook a už ma tam čakalo vrelé privítanie. Vďaka.
AKO dôkaz, že si nevymýšľam, prikladám ešte presne princíp mojej žiadosti o práva. Dokonca v chate upozorňoval na môj tzv. kúpený unban, čo nie je pravda. Demo môže priložiť sám Seweee, na objektívne posúdenie. Ešte som len sadol za notebook a už ma tam čakalo vrelé privítanie. Vďaka.
Let's rock!
-
deň 2. O5 zdravím súčasť a kolektív tímu Gamesites. Po mojej žiadosti druhý deň prosím. Nahlasovanie hráča je zbytočné, pretože 11 "limo13" 774 VALVE_0:0:1675042161 18 03:14 32 0
#17 "limo13" 742 VALVE_0:0:745713704 1 22:25 19 0
Prikladám demo po connecte..
http://mysharegadget.com/349141825
#17 "limo13" 742 VALVE_0:0:745713704 1 22:25 19 0
Prikladám demo po connecte..
http://mysharegadget.com/349141825
Let's rock!
-
Pridaj si ma na Steame, ozvem sa ti a dohodneme sa čo ďalej 
V riešení...

V riešení...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Prijatý]žiadosť o práva / Dust2 Only #1/ Kazimrd
Prijatý s podmienkou, vítaj 

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1