I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyr.]Basebuilder new

Příspěvekod rudolfvanya » 22 dub 2021, 10:25

Admin: "vnx" 230 STEAM_0:0:501886479
dôvod: po začatí kola som si myslel že som bol prvý na spawne nemal som demo napísal som venxovi že prečo mi to hráč jeida blokol. potom sa venx odpojil a dal by 10 roundbanov za klamstvo od kedy sa bany davaju za klasmstvo ? a ktomu mi nedal dovod klamanie ale dal by dovod stavanie do cudzej kempy popri tom som hned dal blok naspat

čas: 12:25 demo má sám admin.
rudolfvanya
Pokročilý
Pokročilý

[Vyr.]Basebuilder new

od Rumcajz » 22 dub 2021, 10:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Basebuilder new

Příspěvekod venxyz » 22 dub 2021, 15:37

Zdravím,

tak teda k veci, na serveri si mi rozprával že ti jeida blokuje spawn že si bol prvý, nasledne si prišiel na druhu stranu a začal si písať že som ti zabral ja nejaký spawn/blok kde som údajne "staval", pričom som mal zabratý 1 spawn kde som pocelý ten čas staval, keď sa skončilo kolo, povedal si mi že sa mám ísť pozrieť na demo a neustále si mi tvrdil že si bol prvý, na deme bolo vidieť ako jeida dal blok prvý a ty si ho tam dal o 5 sekund neskôr, je pravda že som možno spravil chybu kedže si mu nič nezablokoval.. a budem si nato dávať väčší pozor, no ak áno tak sa ti ospravdlňujem ale tvoje správanie na deme nebolo tiež boh vie čo a stále si si šiel svoje.. a taktiež nechápem celkom tvoju verziu kedže na deme si tam ten blok dal o 5 sekund neskôr, a 4 minúty si tam písal že ti ukradol spawn a klamal mi..
trashgang-.
Obrázek
venxyz
Pokročilý
Pokročilý

Re: Basebuilder new

Příspěvekod Twixx » 22 dub 2021, 20:14

Ahoj,

demo som videl, admin nemusel siahať okamžite po roundbane, na to bol upozornený a dá si na to pozor. Čo sa týka toho, kto bol na danom mieste prvý, ty si to určite nebol, ten blok, čo si si myslel, že bol tvoj, bol v skutočnosti jeidov, čo by si si aj mohol všimnúť, lebo žltá a červená sú celkom odlišné farby.

Vyriešené.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy