• Stránka 1 z 1
[P] Žádost o Akademika - Aragorn
Jméno ve hře: TheAragorn
Odkaz na profil steamu: Zde :3
SID: STEAM_0:0:546398069
Věk: 16 let.
Odkaz na HLSTATS: Zde :3
Proč bych se chtěl stát akademikem: Rád bych se chtěl stát akademikem, pomáhat ostatním hráčům a zároveň se stát součástí portálu Gamesites. Poslední dobou potkávám dost hráčů, co porušují pravidla a tak bych chtěl adminům taky trochu ulehčit a pomoci jinak, jaibreaky hraju už od svých 12 jsem hrával na 1.6 a tak si myslím že mám dost zkušeností ať už s jailbreakem nebo pravidly a osobně si myslím že pravidla umím a taky je dodržuji, proto bych chtěl dostat šanci
Něco o mně: Zdarec, jmenuji se Vojta, bydlím na vysočině, přesněji u Jihlavy. K mým zájmům patří hraní na počítači a Floorball. Normálně trávím na počítači dost času.Teďka, jak je jiný stav, tak mám času o to víc a tak bych ho chtěl nějak využít, věnovat gamesites a omezit porušení pravidel a pomáhat ostatním
Podmínky: Všechny splňuji
Díky za váš čas... Aragorn
Odkaz na profil steamu: Zde :3
SID: STEAM_0:0:546398069
Věk: 16 let.
Odkaz na HLSTATS: Zde :3
Proč bych se chtěl stát akademikem: Rád bych se chtěl stát akademikem, pomáhat ostatním hráčům a zároveň se stát součástí portálu Gamesites. Poslední dobou potkávám dost hráčů, co porušují pravidla a tak bych chtěl adminům taky trochu ulehčit a pomoci jinak, jaibreaky hraju už od svých 12 jsem hrával na 1.6 a tak si myslím že mám dost zkušeností ať už s jailbreakem nebo pravidly a osobně si myslím že pravidla umím a taky je dodržuji, proto bych chtěl dostat šanci
Něco o mně: Zdarec, jmenuji se Vojta, bydlím na vysočině, přesněji u Jihlavy. K mým zájmům patří hraní na počítači a Floorball. Normálně trávím na počítači dost času.Teďka, jak je jiný stav, tak mám času o to víc a tak bych ho chtěl nějak využít, věnovat gamesites a omezit porušení pravidel a pomáhat ostatním
Podmínky: Všechny splňuji
Díky za váš čas... Aragorn
Am I joking ?!
RIP-VIP Furien 4
Aragorn is back Baby

RIP-VIP Furien 4
Aragorn is back Baby

-
Plendgame - Amatér
[P] Žádost o Akademika - Aragorn
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Akademika - Aragorn
Ahoj, přidej si mě na steamu. 

-
KiziaR - Profesionál
Re: [V řešení] Žádost o Akademika - Aragorn
Zdravím, nešlo by, že by jste si přidali vy mě, protože jsem zatím nedal peníze do steamu, tak si nikoho nemůžu přidávat... díky
Am I joking ?!
RIP-VIP Furien 4
Aragorn is back Baby

RIP-VIP Furien 4
Aragorn is back Baby

-
Plendgame - Amatér
Re: [V řešení] Žádost o Akademika - Aragorn
Přijat, vítej! 

-
KiziaR - Profesionál
• Stránka 1 z 1