• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Jendoslav/ free kicky + ban bez duvodu
dobrý den absolutně nechápu chování tady pana admina vubec to neni adekvatni a vlastne jsem jakoby chctel pozadat aby tady pan admin obcas zasel do sprchy a trochu se oplachl, vlastne mel jsem meno peecus a byl s tim nejaky problem z nejakeho duvodu, pan jarypo a just domgamer s tim absolutne nemeli problem ale to uz je jina. Kazdopadne jsem si jmeno zmenil na neco s cernochem s tim byl taky problem to chapu, takzvane jsem dostal kick s duvodem priste bude ban coz je hezky duvod musim rict. No a jakoby pak jsem si zmenil jmeno na Duvod:priste bude ban a s tim byl taky problem coz nevidim v tomto duvod jakoby a tak jakoby bych jakoby chtel aby pan Jendoslav trosku krotil sve emoce dekuji<3
+ jsem vlastně jakoby dostal ban za to že jsem se pojmenoval provokcace neunosna
+ jsem vlastně jakoby dostal ban za to že jsem se pojmenoval provokcace neunosna
-
Bleklajfsmetr - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Jendoslav/ free kicky + ban bez duvodu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jendoslav/ free kicky + ban bez duvodu
No jakoby souhlasím protože ten kuk jakoby Jéňa mi minule chtěl dát jakoby ban za to že jsem dal schůdky do nebe o 8 platformách s tím že nikde není psátno kolik je max. počet při této atrakci. Takže jakoby bych se možná trošku uklidnil malinko jako si mysim
- TriGeR
- Kolemjdoucí
Bleklajfsmetr píše:jakoby a tak jakoby bych jakoby
-
DiNooo9 - Spamer
legit jakoby jakoby jakoby jakoby jakoby
tvoje vyjadřování legit nevím jakoby jakoby
jakoby jde jakoby poznat jakoby že školy jsou jakoby zavřené
tvoje vyjadřování legit nevím jakoby jakoby

- alahferda
- Amatér
Ahoj,
Měl jsi jméno peečus a já ti řekl ať si ho změníš. Čekal jsem až si ho změníš, ale ty sis ho nezměnil, tak jsem ti ho změnil já. Potom sis ho změnil na černá špinavá huba, tak jsi dostal kick. Jiní admini v tom problém nevidí, ale já jsem v tomhle problém viděl.
Ano vím, že jsem mohl napsat lepší reason za to se omlouvám, ale myslel jsem to tak, ať víš co tě čeká pokud budeš pokračovat.
Opakovaně jsi provokoval, tak jsi dostal ban za provokaci, nevím co tady řešíš.
Jaký ban? Pouze jsem ti řekl, ať to uděláš kratší, abys nezdržoval hru, protože dávat schody do nebe s tím, že to je na 10 bloků není normální.
Jelikož jsem byl na serveru jediný admin a vás bylo 5 provokatérů, tak se mohlo stát, že jsem něco přehlédl apod. (jsem přece jen člověk a ne robot) Možná bych se jakoby zamyslel nad svým chováním a nechodil hrát na server pouze za účelem provokace.
Bleklajfsmetr píše:mel jsem meno peecus a byl s tim nejaky problem z nejakeho duvodu, pan jarypo a just domgamer s tim absolutne nemeli problem ale to uz je jina. Kazdopadne jsem si jmeno zmenil na neco s cernochem s tim byl taky problem to chapu
Měl jsi jméno peečus a já ti řekl ať si ho změníš. Čekal jsem až si ho změníš, ale ty sis ho nezměnil, tak jsem ti ho změnil já. Potom sis ho změnil na černá špinavá huba, tak jsi dostal kick. Jiní admini v tom problém nevidí, ale já jsem v tomhle problém viděl.
Bleklajfsmetr píše:takzvane jsem dostal kick s duvodem priste bude ban coz je hezky duvod musim rict
Ano vím, že jsem mohl napsat lepší reason za to se omlouvám, ale myslel jsem to tak, ať víš co tě čeká pokud budeš pokračovat.
Bleklajfsmetr píše:pak jsem si zmenil jmeno na Duvod:priste bude ban
Bleklajfsmetr píše:+ jsem vlastně jakoby dostal ban za to že jsem se pojmenoval provokcace neunosna
Opakovaně jsi provokoval, tak jsi dostal ban za provokaci, nevím co tady řešíš.
TriGeR píše:No jakoby souhlasím protože ten kuk jakoby Jéňa mi minule chtěl dát jakoby ban za to že jsem dal schůdky do nebe o 8 platformách s tím že nikde není psátno kolik je max. počet při této atrakci. Takže jakoby bych se možná trošku uklidnil malinko jako si mysim
Jaký ban? Pouze jsem ti řekl, ať to uděláš kratší, abys nezdržoval hru, protože dávat schody do nebe s tím, že to je na 10 bloků není normální.
Jelikož jsem byl na serveru jediný admin a vás bylo 5 provokatérů, tak se mohlo stát, že jsem něco přehlédl apod. (jsem přece jen člověk a ne robot) Možná bych se jakoby zamyslel nad svým chováním a nechodil hrát na server pouze za účelem provokace.
-
Evangelista - CS:GO Admin
alahferda píše:legit jakoby jakoby jakoby jakoby jakoby
tvoje vyjadřování legit nevím jakoby jakoby![]()
Jakoby to jakoby tam píšu jakoby protože chci jakoby a jestli ti to jakoby vadí tak to je jakoby tvuj problem
kazdopadne zadnych 5 provokateru na serveru nebylo, normalane jsme hrali celou dobu jenze ty vidis problem ve jmene peecus a kdyz se prejmenuju tak dostanu ban coz je docela smysluplne musim rict
-
mne je to jedno jen by jsi mohl trosku klidnit a nebrat vse tak vazne kdyz se nic nestalo 

-
Žádný důkaz adminova pochybení tu bohužel není, proto věřím jeho vyjádření.
Podle něj udělal vše správně. Provokoval jsi jménem a dostal jsi každou šanci na uvědomění si toho. No rozhodl jsi se pokračovat.
Příště piš jako člověk. Nevím jestli tak mluvíš normálně nebo jsi jen viděl tři tygry a snažíš se být taky vtipný, ale nemá to úplně efekt, když je to psaný text a taak neoriginální.
Zamítnuto.
Podle něj udělal vše správně. Provokoval jsi jménem a dostal jsi každou šanci na uvědomění si toho. No rozhodl jsi se pokračovat.
Příště piš jako člověk. Nevím jestli tak mluvíš normálně nebo jsi jen viděl tři tygry a snažíš se být taky vtipný, ale nemá to úplně efekt, když je to psaný text a taak neoriginální.

Zamítnuto.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
Re: [Zamítnuto] Jendoslav/ free kicky + ban bez duvodu
Sám admin tu napsal že udělal chybu takže jakoby nevim no. Dát důvod kicku příště bude ban jj kluci nadhera
-
Re: [Zamítnuto] Jendoslav/ free kicky + ban bez duvodu
Kick je forma důraznějšího upozornění. Kdyby tě admin kicknul přes menu, nebyl by tam důvod žádný.
V tom, že ti tam připsal, co se bude dít pokud nepřestaneš, nevidím nic špatného. Myslím, že bylo dostatečně zřejmé, za co jsi kick dostal.
V tom, že ti tam připsal, co se bude dít pokud nepřestaneš, nevidím nic špatného. Myslím, že bylo dostatečně zřejmé, za co jsi kick dostal.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1