I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Akoo - neoprávněný move, nezná pravidla

Příspěvekod ErbiCZ » 26 dub 2021, 14:16 VIP

Název tématu [Server / Nick admina]: Akoo
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198859909458/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Poslal jsem hráče na výstřel, hráči nebyli na výstřelech tak jsem je začal zabíjet, bohužel admin nezná pravidla a dal mi move
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: https://streamable.com/j2rf6d
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[V] Akoo - neoprávněný move, nezná pravidla

od Rumcajz » 26 dub 2021, 14:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akoo - neoprávněný move, nezná pravidla

Příspěvekod Akoo » 26 dub 2021, 14:22 VIP

Ahoj,

Ako som ti písal Erbi, že sa ti ospravedlňujem už sa mi niečo podobné stalo kde dal hráč naozaj MFK a všimol som si to až potom, myslel som že si šiel vyzabijať všetkých.

Tak sa ti ospravedlňujem tak ako som sa ti ospravedlnil na serveri

A nechápem prečo si šiel hneď na fórum keď sme to riešili priamo na servery...
Obrázek
Akoo
CS:GO Admin

Re: Akoo - neoprávněný move, nezná pravidla

Příspěvekod ericek111 » 26 dub 2021, 14:28

Povinnosťou admina je sledovať oznámenia. Je však pochopiteľné, že také novo zavedené pravidlo sa bude chvíľu do pamätí vrývať, aj hráčom, aj adminom. Preto vôbec nie je na škodu, ak na to CT len upozorní.

Tiež nechápem, načo sa Erbi tak zbytočne vystavuje vzbure. Keď si schopný utekať na fórko so situáciami dávno vyriešenými, určite dokážeš vo svojom veku a so svojimi skúsenosťami pochopiť základné povinnosti dozorcu. Zvládne to aj mladšia časť našej hráčskej základne, tak hádam to také ťažké nebude.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Re: [V] Akoo - neoprávněný move, nezná pravidla

Příspěvekod smeyo » 26 dub 2021, 14:31 VIP

ja som myslel že si ČeskýErbiSK ale bohužial si nula erbi, zbil by som ťa obuškom. pod sa bit 1v1 irl erbi bojis sa bojis sa bojis sa? HMMMM???
teple noci chladne dni

to feel something hahahahdhdahdhadhdahgshsdasffsdfadgsrhwrheawshd
smeyo
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Stížnosti na Adminy